1Pair Kulkšnies Įtvaras, Reguliuojamas Suspaudimas Kulkšnies Parama Sporto Apsaugoti, Achilo Sausgyslių, Raiščių Žalą,Žalos Išieškojimas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.42

-40%

€10.70

Dalintis

Apie prekę

Apie gaminį:

1. Novatoriška pavarų padeda pagerinti kraujo apytaką, neleidžia susižeisti, padėti atsigauti, bet lėtinių kulkšnies atmainų, patempimų, nuovargis, PTTD (Užpakalinės Sausgyslės Disfunkcija, kulkšnies nestabilumo, ir Achilo sausgyslės kulno ir kt.Kulkšnies Parama Petnešomis pirmiausia yra gaminamas kaip prevencinė petnešomis diržu, bet sporto veikla, pavyzdžiui, intensyviai naudotis, bėgimo, futbolo, sunkiosios atletikos, žygiai, fizinė veikla.

2. Jis yra pagamintas iš kurių Junginys nardymo medžiaga, ne tik duoti reikia suspaudimo, su tuo, kaip yra kruopščiai pagaminti, taip pat užtikrinama, kad išlaikyti kojas sausas, patogus ir kvapas-nemokamai visoje nes savo prakaito-wicking funkcija.Puikus, lengvas kulkšnies parama.

3. Papildoma rankena, kuri puikiai saugo kulkšnis, siekiant išvengti stumdomas taigi, sumažinant riziką dėl kulkšnies traumų ir patempimų, tuo pačiu metu.Atviro kulno dizaino suteikiant galimybę visapusiškai judėjimo intervalą ir nuostabus lankstumas.

4. Keturių dydžių, gali būti pasirinktas ir lengvai prisitaiko armuotas diržas, kuris leidžia vartotojui laisvai wrap ir pritaikyti jį pagal individualų tinka ir pin-taškas suspaudimo reikia, kuris skatina kraujo cirkuliaciją, efektyviai padidinti darbingumui susigrąžinti, ir sumažinti nuovargį build-up.

5. Viena Pora kulkšnies įtvaras galite dėvėti, siekiant apsaugoti jūsų kulkšnis per sporto.Kulkšnies palaiko puikiai tinka bet kuri veikla, reikalaujanti kulkšnies judėjimą, įskaitant Bėgimas, Krepšinis, Golfas, išvykos Pėsčiomis, Beisbolo, Teniso ir Tinklinio.Galėsite mėgautis išskirtiniais kulkšnies paramą išlaikant savo didžiausio našumo ir pilną kojų judesio!Gauti paramą ir suspaudimo jums reikia labiausiai.

Savybės:

---Formos, šio kulkšnies parama su wrap pagal struktūrą žmogaus kūno dizaino ir mezgimo, tinka kojos, neslystantis, suformuoti stiprią apsaugą.

---Kulkšnies įtvaras juosta sukurta su minkštu kraštu, daro odą jaustųsi patogiai.

---Dirželiai šio reguliuojamas kulkšnies parama galėtų būti pakoreguota, kad atitiktų jūsų kojos dydis, na, ir tai gali būti dėvimas ant kojinių ir lengvai nešioti į batus.Aukštos elastinga juosta su stabilia medžiaga gali patenkinti skirtingus reikalavimus ir kulkšnies skersmens.

---Atidaryti tne dizaino, komforto ir lengva taikyti.Tinka Vyrams ir Moterims.

Techniniai duomenys:

Padalinys: 1Pair

Medžiaga: Junginys nardymo medžiaga

Lytis: Unisex

Taikoma amžius: Tinka Suaugusiems

Spalvos: Žalia, Mėlyna, Sidabrinė, Rožinė

Nemokamai dydis: S/M/L/XL

Paketas apima:

1Pair * Kulkšnies Parama Petnešomis

Žymos: pėdos sausgyslės, atkurti foto, ciatica nugaros skausmas atsarginiais, Sausgyslės, infine achilo, kelio raištis, petnešomis už dantų, pilvo vyras, paciento perkėlimas, kulkšnies tracker.

Charakteristikos

Modelio Numeris kulkšnies parama petnešomis
Dropshipping Taip
Prekės Pavadinimas BYEPAIN
Medžiaga Sudėtinės nardymo medžiaga
Kilmės KN(Kilmės)
Poveikis Išsiskyrimo Skausmas Nuo Ligos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1Pair Kulkšnies Įtvaras, Reguliuojamas Suspaudimas Kulkšnies Parama Sporto Apsaugoti, Achilo Sausgyslių, Raiščių Žalą,Žalos Išieškojimas

1Pair Kulkšnies Įtvaras, Reguliuojamas Suspaudimas Kulkšnies Parama Sporto Apsaugoti, Achilo Sausgyslių, Raiščių Žalą,Žalos Išieškojimas

Panašūs produktai: