Bling Deimantų žiūrėti Juostos Fitbit Atvirkščiai Nerūdijančio Plieno Dirželis moterų Riešo Apyrankę, fitbit lite/versa 2 3 Band Priedai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.80

-50%

€15.61

Dalintis

Apie prekę

Dizainas: Plonas ir elegantiškas pagirti lieknas riešo, tai atvirkščiai juosta yra nustatyta su cirkonio kad Blizga.

Medžiaga: Aukštos kokybės metalo, kuris yra gerai nupoliruoti ir spalvoti dulkių nusodinimo, kad ji aptakus kasdien kompanionas.Tinka 5.5 - 8.0 colių riešų.

Išvaizda: Jūsų fitbit atvirkščiai juosta moterims suteiks jūsų atrodo didelis postūmis su jos plonos ir erdvus išvaizdą.

Pakeitimo Metalo Apyrankę, Juostą Fitbit Atvirkščiai

Unikalus, stilingas dizainas, todėl jūsų fitbit kaip papuošalai žiūrėti

Pakuotės Turinys:

1 * žiūrėti juosta

1*Koregavimo įrankis(dovana)

Atsiliepimai 1.Mes esame priklausomi nuo mūsų Keturvalakiai.lt reputaciją ir klientų pasitenkinimą,kad pavyks, Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,prašome palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.jei jūs turite kokių nors klausimų ar klausimą apie jūsų užsakymą,prašome susisiekti su mumis, o ne duoti negetive atsiliepimus ir ginčų,mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas. 3.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada pasistengsime jums padėti.Shippment 1.Mes atsiųsime paketą, per 12 valandų nuo jūsų mokėjimą.Ir, atsižvelgiant į jūsų šalį, pasirinkti geriausią pristatymas. 2.Nedvejodami Susisiekite su mumis, bet kokį klausimą,mes siūlome jums atitinkantis atsakymas.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino? 1.Dėl didmeninių klientų,mes jums siūlome, jūs didmeninė kaina ir nemokama express pristatymas (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuri, pristatymo laikas yra maždaug 3-7 dienos (Išskyrus atvejus, atokiose vietovėse. 2.Drop laivyba klientui,mes išsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nereikės įdėti bet mūsų informacijos paketą.

Žymos: smartwatch, fitbit versa 3 band metalo, ledo out, grupė fitbit atvirkščiai, smart žiūrėti, fitbit prasme, fitbit 3 atvirkščiai, dia žiūrėti juosta, fitbit žiūrėti, apyrankė vyrams.

Charakteristikos

Modelio Numeris Už Fitbit Atvirkščiai smartwatch
Juostos Ilgis 18cm
Elemento Tipas Watchbands
Suderinama 2 Deimantų juostoje Fitbit Atvirkščiai Lite
Stilius Mada, prabanga ir bajorų
sąlyga Naujas su žymės
Funkcija Bling
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Suderinama 1 Deimantų juostoje Fitbit Atvirkščiai
Prekės Pavadinimas jansin
Suderinama 3 Deimantų juostoje Fitbit Versa 2
Kilmės KN(Kilmės)
Užsegimas Tipas Nerūdijančio Plieno sagtis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Bling Deimantų žiūrėti Juostos Fitbit Atvirkščiai Nerūdijančio Plieno Dirželis moterų Riešo Apyrankę, fitbit lite/versa 2 3 Band Priedai

Bling Deimantų žiūrėti Juostos Fitbit Atvirkščiai Nerūdijančio Plieno Dirželis moterų Riešo Apyrankę, fitbit lite/versa 2 3 Band Priedai

Panašūs produktai: