HeimVision 1080P Saugumo Kamera 8CH Belaidžio Namų Stebėti Kameros HMB41MQ/HMB43MQ IP66 atsparus Vandeniui Motion Alert"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€85.55

-26%

€115.61

Dalintis

Apie prekę

HeimVision 1080P 2.0 MP Kulka Stebėjimo Kamerą Tiekimo HeimVision HMB41MQ/HMB43MQ 8CH Saugumo kamerų Sistema Vandeniui IP Kameros

Pagrindinis Bruožas:

1. IP66 atsparus oro Kameros

2. Infraraudonųjų Spindulių Aišku Kaip Dieną, Naktinio Matymo

3.Judesio Aptikimo ir Įspėjimą el. Paštu

4. 2.0 Megapikselių IP66 atsparus oro

5. WIFI Bevielio ryšio/Įspėjimą el. Paštu

6."Day & Night Visios/Judesio Dection

7.Vaizdo Atkūrimo Ir Nuotolinio Peržiūra

Ypatybė:

1.【Dirba su HMB41MQ/HMB43MQ】

IP KAMEROS TIK, reikia naudoti kartu su HeimVision HMB41MQ/HMB43MQ

apsaugos kamerų sistema.Šiuo fotoaparatu negalima dirbti atskirai.Jei jūs neturite HMB41MQ/HMB43MQ NVR RINKINĮ, jūs turite užsisakyti vieną.Ateina su 1× apsaugos kamera, 1 x antenos, 1 x 10ft maitinimo adapteris, 1 x varžtas fotoaparatą.Paramos belaidžio ir laidinio ryšį, galite pasirinkti kelią, ko jums reikia.

2.【Pridėti Belaidžio Ryšio Poras】

Galia NVR ir fotoaparatas, prijungti juos, Ethernet kabelis, Dešiniuoju pelės mygtuku Spustelėkite pele ant sistemos ekrane → Vaizdo Valdyti → Atnaujinti → Rungtynės Kodą.Ištraukite Ethernet kabelį, kai video yra.

3.【Pridėti Laidinį Ryšį】

Naudokite Eterneto kabeliu prijunkite fotoaparatą ir maršrutizatoriaus, tada spustelėkite Vaizdo sąsaja Valdyti iš NVR užbaigti laidiniu ryšiu.

4.【IP66 atsparus Vandeniui Lygio】

Įrašus į 1080P HD fiksuoti ryškius ir aiškius vaizdus, suteikia krištolo skaidrumo HD vaizdo įrašą, užtikrina trapumą sklandžiai filmuotą medžiagą dieną ir naktį su 2.0 Megapikselių bullet kameros.IP kameros yra vertinami kaip dulkių sandarus ir atsparus vandeniui ir uždenkite patvarus korpusas.Iki 15m Naktinio Matymo.

HeimVision CA01 Saugumo Kameros, kurios Suderinamos Tik su HeimVision

HMB41MQ/HMB43MQ 8CH Saugumo kamerų Sistema , 1080P 2.0 MP Kulka Stebėjimo Kameros, Vandeniui Lauko/Patalpų IP Kamera su Naktinio Matymo(Su NVR stebėti, nebuvo įtraukti į tge pakuotės)

HeimVision CA01 Saugumo Kameros, kurios Suderinamos Tik su HeimVision HMB41MQ/HMB43MQ 8CH Saugumo kamerų Sistema

Pridėti Naują IP Kamera su NVR Sistema

1 žingsnis: Prijunkite maitinimo adapterį į naują fotoaparato ir lizdas;

Step2: Prijungti Eterneto kabelį į NVR sistema ir vaizdo kamera;

3 veiksmas: Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite pelę, kad būtų rodomas Meniu juostoje, pasirinkite Vaizdo Valdyti;

Step4: Spustelėkite Atnaujinti, kad būtų parodyti nauja IP kamera, pasirinkite jį ir spustelėkite, Rungtynės Kodą ir pridėti naujų vaizdo kamera automatiškai.

IP kameros yra vertinami kaip dulkių sandarus ir atsparus vandeniui ir uždenkite patvarus korpusas.Nebijo drąsių sniego, lietaus ar karščio.IP kameros " darbinė temperatūra gali būti svyravo nuo -4°F iki 122°F (-20°C iki 50°C)

Suderinama tik su HeimVision HMB41MQ/HMB43MQ 8CH Saugumo kamerų Sistema

Featuring 3.6 mm Led su IR-CUT funkcija, 110° matymo kampas, 50ft Naktinio Matymo diapazone.Fotoaparato infraraudonųjų spindulių režimas įjungiamas automatiškai blogo apšvietimo sąlygomis.Tai galima aiškiai stebėti viską, net ir naktį.

Wireless Stebėjimo Sistemos, Numatyta, 24/ 7 Įrašymas, kad Jūsų Turtas Saugus ir Apsaugotas .Belaidžio Stebėjimo Sistema yra puikus stebėjimo dideli plotai, pavyzdžiui, vila, namo, biuro, parduotuvė, viešbutis, sandėliai, mokyklos, verslo ar kitoje vietoje (lauko/ patalpų).Leidžia jums saugoti savo turtą iš komfortą savo išmanųjį telefoną, rizikuodamas savo turtu, pagal priežiūros su ne nerimauti.

Smart security jūsų namuose.HeimVison Saugumo kamerų Sistema palaiko ir bevielis/ laidinis ryšys.Kai belaidžio ryšio signalai gali būti netaikomas, vaizdo, gali būti perduodami įsteigti laidinio tinklo. ( Wi-fi kamera jungiasi prie Maršrutizatoriaus su Ethernet kabelį, jei norite naudotis laidinio ryšio).

Judesio Aptikimo ir Įspėjimą el. Paštu

Tinkinti savo aptikimo plano ir zonos, už kiekvieną kamerą tiksliai jūsų poreikius, Kai judesio aptinkamas, "smart") pranešimų el. paštu/ snapshot įspėjimai bus stumti savo išmaniojo telefono per "iPhone" / " Android App

Žymos: 7 colių nešiojamas kompiuteris, namų apsaugos kamera, sistema bevielis onif, Vstarcam, endoskopą vaizdo kamera, 5 mp kamera, imou, lte saulės saugumo kameros, vaizdo kamera, robotų fotoaparatas, babi stebėti.

Charakteristikos

Sienos Laikiklis Pusės
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Jutiklis CMOS
Kilmės KN(Kilmės)
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Tipas IP Kameros
Stilius Bullet Fotoaparatas
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Įrengimas Lubų
Matmenys (L x W x D)(mm) 6.77 x 2.52 x 2.52 cm
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Signalizacijos Veiksmų El. Paštas Nuotrauka
Saugojimas NĖRA
Ryšiai IP/Tinklo Laidiniu
spalva Balta
Energijos Sąnaudos(W) 12V
Technologijos Centrinis
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Žiūrėjimo Kampas 110°
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas HEIMVISION
Objektyvo (mm) 3,6 mm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

HeimVision 1080P Saugumo Kamera 8CH Belaidžio Namų Stebėti Kameros HMB41MQ/HMB43MQ IP66 atsparus Vandeniui Motion Alert

HeimVision 1080P Saugumo Kamera 8CH Belaidžio Namų Stebėti Kameros HMB41MQ/HMB43MQ IP66 atsparus Vandeniui Motion Alert"

Panašūs produktai: