Inžinerijos Žaislai KAMIENINIŲ Statyba Blokai Varžtą, Blokai Kūrybos Automobilių Lėktuvo Modelis "PASIDARYK pats" Dėlionė Vaikams-148pcs.

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.83

Dalintis

Apie prekę

★ŠVIETIMO IR ĮDOMUS★statybos žaislas gali būti pastatyta automobilių, autobusų, sraigtasparniai, valtis, buldozeris, ir kt.Viskas Vienoje iš Dangaus, Žemės, prie Vandenyno.Ji suteikia valandų įdomus mokymas, berniukai ir mergaitės, smulkiosios motorikos Įgūdžius, Loginį Mąstymą ir Vaizduotę. ★Gamybinės VEIKLOS VAIKAMS★Šis KAMIENINIŲ žaislas yra sukurti, siekiant plėtoti vaiko Mokslo, Technologijų, Inžinerijos ir Matematikos įgūdžius.Žaisti ir mokytis, kad grojimo prasmingiau! ★SUKURTI SOCIALINIŲ ĮGŪDŽIŲ★daug žaislų žaisti vienas ar su tėvais, draugais.Žiūrėti, kaip jie statyti, naudoti įrankiai ir kurti istorijas su šios švietimo žaislai.Apima veržliarakčio & atsuktuvas, puikus inžinierius įrankis, žaislas, laikykite vaikams užimtas! ★SAUGUS ir PATVARUS★netoksiškas, BPA nemokama!Žaislų Rinkinys Atitinka JAV Žaislų Standartą.Tik puikią ugdymo pastatas žaislai yra siūloma.Nerimauti nemokamai suaugusiųjų. ★STEBINA JUDĖJIMO★Apima ratų ir gali būti žaidžiamas kaip stumti automobiliai/plokštuma ir t.t po surenkamos.Vieno bloko žaislas nustatyti ir kelis žaidimo metodai.Geriausia Kalėdų dovanos ikimokyklinukas paaugliai.Nuo 5 metų, 6, 7, 8, 9+ yr senas.

Žymos: diecast vw, Automobilio Modelis, žaislas vw, jeep masto, 1 18 diecast, 1 18 diecast visureigis, 1 18 automobilį, 1 18 automobilio modelį, 1 18 modelis, "Infiniti" Modelis.

Charakteristikos

Tipas Automobilis
Masto 1
Laivo/Karinio Jūrų Laivyno Laivas Kateris
Plastiko Tipas ABS
Amžius > 6 metų
Medžiaga Plastikiniai
Sertifikavimo 3C
3C Sertifikatas
Savybės diecast
Modelio Numeris HFDYCY-102

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Inžinerijos Žaislai KAMIENINIŲ Statyba Blokai Varžtą, Blokai Kūrybos Automobilių Lėktuvo Modelis

Inžinerijos Žaislai KAMIENINIŲ Statyba Blokai Varžtą, Blokai Kūrybos Automobilių Lėktuvo Modelis "PASIDARYK pats" Dėlionė Vaikams-148pcs.

Panašūs produktai: