Stabdžių KD2.5 Kaukė Skaidri Kaukė Aukštos Kokybės Skalbti Kvėpavimo Filtras Kaukė, Veido Kaukė, Apsauginės Masker mascarillas маска #K

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.61

-30%

€3.73

Dalintis

Apie prekę

67349 Kaukė

67349 Kaukė

RADIKALI ALTERNATYVA SKAIDRI apsauga IR RESPIRATORIUS Skaidri kaukė

Ypatybė:

Paprastai naudojamas raukšlių dėmės, Odos Terapijos Sluoksnį ant perimetro kaukė leidžia kaukė laikytis teisę savo odos, todėl jūs galite dėvėti ją dviem būdais: su ar be oro sandarus sandarinami.Yra galimybė greitai išleisti ant smakro, jei jūs nuspręsite dėvėti kaukę be oro stora funkcija.

Šios Kaukės turi būti lengvai valomos ir dezinfekuojamos daugeliu būdų.

Jei esate kelyje ir turi kvalifikacijos kėlimo, tiesiog nuvalykite alkoholiu.

Jei esate namie, tiesiog mikrobangų 3 minutes (bet ĮSITIKINKITE, KAD JŪS IMTIS IŠ FILTRAI PIRMĄ kartą)!

Išimkite filtrus ir įdėti Šviesos kaukė indaplovėje.

Su dishwater, kai vandens tepimas gali atsirasti, bet tai yra gerai, tiesiog nuvalykite vandens dėmės su minkštu švariu skudurėliu ir jūs gerai eiti!

Silikonas yra patvarus, daugiau vandenynas-draugiškas nei plastiko/oro susuktų iš polipropileno.

Jis trunka ilgiau, ir atsistoja geriau nuo karščio ir šalčio, nei plastikas.

Mūsų kaukės gali būti dezinfekuotas su paprasta alkoholio apliejimo, muilu ir vandeniu arba įdėkite į indaplovės, ir net įdėti į mikrobangų 3 min (nepamirškite išimti oro filtrą, pirmiausia).

Perdirbimo procese, silikono grįžta į savo nekenksmingas netoksiškas ingredientai: amorfinio silicio dioksido, anglies dioksidas ir vandens garai, skirtingai nuo plastikinių ir polikarbonatų.

Jos neaiškios kokybės daro, tai kaip antra oda, lankstus, todėl jis gali turėti oro ruonių tinka prie visų skirtingų veidų.Silikonas NETURI BPA: kuris randamas polikarbonatai, kurios gali būti kenksmingos žmonėms, aplinkai ir Vandenynų.

Kaip skaidri kaukė, žymių realybės kondensacijos įvyks, kai yra temperatūrų skirtumas tarp oro viduje kaukė ir temperatūra kaukė pati medžiaga.

Galite naudoti alkoholio nuvalykite dėl vidinio paviršiaus ir leisti, kad sausa, prieš pradedant kaukę, siekiant sumažinti kondensato.

Jūs vis dar galite pamatyti burną ir nosį marcelo per kaukę net su šiek tiek garinimo.Kai kaukė acclimates, kad temperatūra viduje ir už jos ribų, rūko dingsta.

Vienas privalumas silikono, yra tai, kad jis veikia kaip antroji oda.

Jūs Galite Turėti įdomus, būti kūrybingi

Produktai yra:

1x Skaidri kaukė

Žymos: dviračių facemask, Veido Kaukė, disponuoti kaukė, facemask su filtru, kaukė burną, facemask mados, kaukė sportas, kaukė reusabl, siuvinėjimo moteris, facemask slidinėjimo.

Charakteristikos

mascarillas de tela veido kaukė apsaugos
burnos kaukę, galima skalbti mascarillas reutilizables lavables
Kilmės KN(Kilmės)
Veido Kaukė aktyvintos anglies kaukė
veido kaukė vaikams Kaukės gemalų apsauga
mondmasker wasbaar masque
Medžiaga Organinės Medvilnės
kaukė saugojimo daugkartinio naudojimo kaukės audinys
mascarillas mascarillas con filtro lavables
vaikai kaukė mascarilla de tela lavable
veido kaukė mados masque lt tissu lavable
kaukės lavable Maschera

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Stabdžių KD2.5 Kaukė Skaidri Kaukė Aukštos Kokybės Skalbti Kvėpavimo Filtras Kaukė, Veido Kaukė, Apsauginės Masker mascarillas маска #K

Stabdžių KD2.5 Kaukė Skaidri Kaukė Aukštos Kokybės Skalbti Kvėpavimo Filtras Kaukė, Veido Kaukė, Apsauginės Masker mascarillas маска #K

Panašūs produktai: