THE BLING Karalius Vardinė Suvirinimo Teniso Grandinės Curise Ledo Iš Rankų darbo Pakabukas CZ Teniso Grandinės Karoliai, Moteris Dovaną "PASIDARYK pats"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€57.73

-39%

€96.21

Dalintis

Apie prekę

PRODUKTO INFORMACIJA

Medžiaga: Varis+CZ Medžiagos Apdaila: 18K Auksu+ Normalus Sidabrą, Grandinės Stilius: Teniso Grandinės Grandinės Dydis: 16inch/18inch/20inch /24inch Spalva: Aukso,Sidabro,rožinė aukso Kiekvienas akmuo yra kruopščiai nustatyti vertus, profesinės juvelyras ir sukurti bendrą lediniame iš išvaizdos.Prašome atkreipti dėmesį, raidės ir šrifto norite užsakant,Šis laiškas yra didžiąsias, ir pritaikymas savo reikmėms laiko apie 15 dienų, Jei turite kokių nors klausimų, prašome palikti pranešimą, ačiū!

Žymos: karalius ir karalienė, trumpas ledo, mikro nutiesti cirkonis perlas pakabukas, j. ledo grandinės, bling grandinės, spalva teniso karoliai, ledo out, grandinės ledo, choker diamond, teniso grandinės moterims.

Charakteristikos

Stilius Hiphop/Rock
Lytis Unisex
Bauda ar Mados Mados
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Metalų Tipas Vario
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Modelio Numeris NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kubinis Cirkonis
Elemento Tipas Karoliai
Proga Jubiliejus
Pakabukas Dydis kaip nuotraukoje
Suderinamumas "Android"
Formos\modelis Laiškas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

THE BLING Karalius Vardinė Suvirinimo Teniso Grandinės Curise Ledo Iš Rankų darbo Pakabukas CZ Teniso Grandinės Karoliai, Moteris Dovaną

THE BLING Karalius Vardinė Suvirinimo Teniso Grandinės Curise Ledo Iš Rankų darbo Pakabukas CZ Teniso Grandinės Karoliai, Moteris Dovaną "PASIDARYK pats"

Panašūs produktai: