Už Wiko Saulėtas 4 3 2 Atveju,Flip Case for Wiko Saulėtas 2 4 Plius 3 Mini Max Saulėlydžio 2 Y50 Bling Rose Diamond PU Odos Piniginės " Padengti

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.91

-5%

€4.12

Dalintis

Apie prekę

• 【AUKŠTOS KOKYBĖS】: Premium PU odos dėklas su virve.Minkštos TPU vidinis atveju .Reljefinis mielas 3D gėlių modelio dizainą.

• 【PATOGI PINIGINĖ ATVEJU】:Suprojektuoti su 3 kortelių lizdai ir 1 pinigų kišenėje, ir su magnetu uždarymo, jį galima naudoti kaip piniginę išlaikyti savo korteles ir pinigus, patogiai.

• 【STOVO FUNKCIJA】: Built-in lankstymo paramą, teikti tvirtas nuolatinio žiūrėjimo kampas, tai patogu žiūrėti filmus, ir jis gali laisvai savo rankas.

• 【Kviečiame susisiekti su mumis】: Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir atsakymo per 24 valandas,Mes tikimės, kad jums gali būti malonu apsipirkti internete patirtį.

Žymos: wiko y50 telefono dėklas, wiko y60 atvejais, ekranas telefono, 5 g telefonas, sumsung galaxy m21, "samsung" galaxy a40 64gb, telefonas tecno, wiko y50 anglies atveju, wiko y50, meizu 16 xs.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Flip Case
Suderinamos Prekės WIKO
Kokybė Aukščiausios Kokybės A+++++
Dydis inch
Funkcija Aukštos Kokybės Iškilumo PU Odos Piniginės Atveju
Savybės Uždarus Iškilumo PU Odos Piniginės " Flip Stiliaus Su Kortelės Turėtojo Atveju
Dizainas Gyvūnų
Neparduodama Didmeninė/ Mažmeninė Prekyba
Prekės Pavadinimas AMICOO

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Už Wiko Saulėtas 4 3 2 Atveju,Flip Case for Wiko Saulėtas 2 4 Plius 3 Mini Max Saulėlydžio 2 Y50 Bling Rose Diamond PU Odos Piniginės

Už Wiko Saulėtas 4 3 2 Atveju,Flip Case for Wiko Saulėtas 2 4 Plius 3 Mini Max Saulėlydžio 2 Y50 Bling Rose Diamond PU Odos Piniginės " Padengti

Panašūs produktai: