Naujas Lankelis Pagalvėlių Oculus Quest 2 VR Ausines, Nuimamas Profesinės VR Ausines Padas Oculus Quest 2 Priedai Karšto

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.11

-52%

€6.60

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

1. Sukurta Oculus Quest 2 virtual reality (VR), ausines.Šio ekrano užsklandą galite sumažinti galvos spaudimą, net jei naudojate prietaisą Oculus Quest 2 ilgą laiką, jums nebus jaustis prislėgtas.

2. Šio ekrano užsklandą pagalvėlė daro visi spaudimas ant skruosto kaulų.Šio ekrano užsklandą mygtukai yra tvirtai ir saugiai pritvirtintas prie esamų dirželis prietaisas Quest2, ir padding yra pridūrė, kad dirželis patogiau.

3. Nes lankelis mygtukai gali padėti nustatyti rankų, ji labai pagerina tilptų tarp galvos ir rankų.Ačiū minkštas ir patogus TUP medžiaga, jums bus ne jausti skausmą ar diskomfortą, net jei jūs dėvi prietaisas Quest2 ilgą laiką.

4. Lengvas montavimas ir išardymas.Šio ekrano užsklandą struktūrą, suprojektuoti ir pagaminti pagal lankelis pad yra labai paprasta, tiesiog įdiegti ir nustatyti jį ant originalaus lankelio laisvų rankų įrangos.Nuimamas dizainas, lengva valyti ir laikyti.

5. Šio ekrano užsklandą pagalvėlės yra pagamintos iš odos draugiškas aukštos kokybės TUP medžiaga, kuri gali būti naudojama su savo šeima ir vaikai, su pasitikėjimu.

Specifikacija:

Medžiaga: TPU

Spalva: juoda

Taikoma: už Oculus Quest 2

Pakavimo Sąrašas:

Ekrano Užsklandą Pagalvėlė*1

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Keturvalakiai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: oculus rift vr dangtis, oculus quest2 galvos dirželis, nardymas kaukė, oculus dirželiai, oculus quest 2 estuche, quest 2, stiklo wifi, oculus quest raštas, oculus quest odos, krepšys oculus quest.

Charakteristikos

Pakuotė No
Svoris 70g
Suderinamos Prekės už Oculus Quest 2 VR
Tipas Padas
Tomas -
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinama Modelis už Oculus Quest 2 VR
Modelio Numeris VR Galvos Dirželis Putos Padas
Komplektacija Bundle1
Dydis -
Prekės Pavadinimas SHZONS
Parama Dropship/Didmeninė/Epacket

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas Lankelis Pagalvėlių Oculus Quest 2 VR Ausines, Nuimamas Profesinės VR Ausines Padas Oculus Quest 2 Priedai Karšto

Naujas Lankelis Pagalvėlių Oculus Quest 2 VR Ausines, Nuimamas Profesinės VR Ausines Padas Oculus Quest 2 Priedai Karšto

Panašūs produktai: