Vyriški Puikus Įžūlus kietas Boksininkas Apatiniai Blizga 1/2 Aprėptis Bikini Šortai, Glaudės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.76

Dalintis

Apie prekę

Vyrai Įžūlus Boksininkas Bikini Vyrų Apatiniai Šortai, Glaudės Dydis M L XL 5 Spalvas Pasirinkti TS2214

Informacija:

*Aprašymas : 1).Šie vyrai įžūlus šortai, tinka ir jaustis puikiai.Tinka kaip trumpas (stora), tačiau taip pat tinka galiniai kaip thong (iki jūsų užpakalis).Taip pat puikiai tinka dėvėti visą dieną, nėra, kraštutiniu atveju.

2).Siauras tarpkojo & Aukštis Supjaustyti veda sexy thong stiliaus atgal, kad suteikia pusė aprėptis, tačiau yra taip pat labai patogūs dėvėti.

3).Blizgus audinys & bumbulas dėklas pagamintas iš nailono ir spandex, todėl jūs galite būti tikri, kad puikiai tinka ir super jausmas ant odos.

*Būklė: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės

* Medžiaga: 85% Nailonas + 15% Spandex

* Kiekis: 1

* Spalva: Aukso, Tamsiai Mėlyna, Rožinė, Vyno Raudona, Balta (Kaip paveikslėlyje parodyta)

* Dydis:M / L / XL

M(70~84cm)/(27.5~33inch)

L(75~88cm)/(29.5~34.6 colių)

XL(80~98cm)/(31.5~38.5 colių)

Prašome patikrinti, matavimai ir pasirinkti tinkamą vieną!

Pastabos: 1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.

Atsiliepimai:

Mes visada sulaukia teigiamų atsiliepimų.Jei yra koks nors nepasitenkinimas ir norite, palikite man Neigiamą arba Neutralų atsiliepimą, prašome susisiekti su manimi pirmą kartą.Taigi, mes galime dirbti kartu, kad ji jums tinka.Tai turės įtakos mūsų pardavimai, mūsų pajamos.Aš tikiuosi, jūs galite suprasti.ačiū labai

Pristatymas:

Oro paštu, paprastai tai trunka apie 15~28 darbo dienų atvykti(išskyrus JAV, į JAV, jis tiesiog turi apie 8-19 darbo dienas).Mes atsiųsime jūsų prekės per 24-48 valandas(paprastai per 24 val.) po apmokėjimo išvalo (draudimas nieko nenumatyto),ir tada siųsti LAIVYBOS PRANEŠIMO.tačiau nekilnojamojo pristatymo laikas yra nuo siuntėjo kontrolės, mes nesame atsakingi už pristatymo laiką.jei jūs vis dar ne gauti ji per 25 dienas, prašome susisiekti su manimi, aš pasirūpins grąžinti ar išsiųsti vieną naują elementą prie jūsų, tikiuosi, už jūsų supratimą.

Grąžinimo Politika:

Mes pateiktų viskas visada būna su kokybės garantija: jei jums rasti bet kokius kokybės problemų, kai gausite prekes.Prašome susisiekti su mumis greitai.Mes priimame biržoje arba grąžinti pinigus per 7 dienas nuo gavimo.Mes grąžinsime pirkimo kainos, bet ne laivybos ir tvarkymo išlaidas.Grąžinimas prekių būtų jūsų sąskaita, ir jūs taip pat ne iš naujo mokėti už valiutos naujo laivo į tave.Prašome atkreipti dėmesį, kad daiktai turi būti grąžinti, turi būti NAUJAS.Prašome susisiekti su mumis prieš grąžinant daiktų!

Klientų Aptarnavimas:

Mes sveikiname ir stengiamės reaguoti visi e-mail mes gauname, paprastai per 24 valandas.Jei jūs girdėjote iš mūsų, labiausiai tikėtina, bet mes ne gauti jūsų e-mail arba spam filtrai blokuoja mūsų atsakymo.Prašome įsitikinkite, kad patikrinti jūsų masinių laiškų aplanką ir nustatyti spam filtrai leisti priimti el. laiškus iš jav.

Žymos: vyrų boksininkų gėjų, vyrai įžūlus dėklas apatiniai, vyrai slydimo maudymosi kostiumėliai, elephant trunk, įžūlus vyras, vyrų megztinis, maudymosi kostiumėliai, kvl apatiniai, vyras apatiniai, vyrai spandex bikini.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Lytis VYRAI
Modelio Numeris TS2214
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Tipas Kietas
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Spandex
Apatinės Kelnės & Boksininkai Kelnaites

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Vyriški Puikus Įžūlus kietas Boksininkas Apatiniai Blizga 1/2 Aprėptis Bikini Šortai, Glaudės

Vyriški Puikus Įžūlus kietas Boksininkas Apatiniai Blizga 1/2 Aprėptis Bikini Šortai, Glaudės

Panašūs produktai: