125KHz keyless RDA EM ID kortelės kabineto užrakinti Nematomas, Paslėptas elektros stalčių spintelė Užraktas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.19

-20%

€10.24

Dalintis

Apie prekę

Specifikacija :

Galia : 2x AA baterijos (neįtraukta )

Kortelės tipas : 125KHz ID EM kortelės

Darbo temperatūra : -30~80°C

Darbo drėgnumas : 95%RH

Aptikimo atstumas : ID pultelio žyma 2,5 cm, asmens TAPATYBĖS kortelė, 4~5cm

Dėmesio : Šis užraktas negali būti naudojamas Metalo kabineto, nes metalo sąsaja užrakto fiksavimo kortelė !!!

Rankinis Instrukcija

1.Vieną kortelę režimu

1.1 Paspauskite reset mygtuką apie 3 sekundes, tada švilpukas padaryti ilgą garsą.Braukite kortelės, pirmosios kortelės bus kaip manager kortelę; jei ir toliau braukite kortelę, atlikite kortelės taip pat bus manager kortelę.Bet max valdytojas kortelė yra 3 vnt;, kad jums tik gali pridėti 3pcs kortelės šiuo metu.

1.2. Pridėti vartotojo kortelė : Braukite manager kortelę, tada braukite vartotojo kortelę, max vartotojo kortelė yra 7pcs;

2. Dvigubos kortelės režimas

2.1 Paspauskite reset mygtuką dar kartą, ir spyna produkcija "DiDi" .Tada braukite į kortelę, pirmosios kortelės bus kaip manager kortelę; jei ir toliau braukite kortelę, atlikite kortelės taip pat bus manager kortelę.Max valdytojas kortelė yra 3 vnt;

2.2. Pridėti vartotojo kortelė : Braukite manager kortelę, tada braukite į kortelę, kortelė bus kaip serverio kortelę(tik tuo atveju, gali pridėti dar vieną serverį kortelės ).Toliau kortelėje braukite B,C,D...... .tada B,C,D, bus kaip vartotojo kortelė.jei norite atidaryti užraktą, turite naudoti dvi korteles (serveris + vartotojo kortelę), kad atidarytumėte , kaip A+B, A+C,A+D, bet B+C,C+D negalite atidaryti užraktą.Žinoma, jūs galite naudoti bet manager kortelę atidaryti užraktą.

3. Ištrinti kortelės

Braukite ėdžiose kortelė 3 kartus, ir palaukite 5 sekundes, tada visi vartotojo kortelės bus ištrinti.Braukite manager kortelę už 5 kartus, visi ėdžiose kortelės bus ištrinti

4. Atgal į gamyklos režimas

Paspauskite mygtuką reset per 3 sekundes, buzzer, kad ilgą garsą.Užrakto atgal į gamyklos režimu.Visi kortelės bus ištrinti.

5. Žemos įtampos signalas

Braukdami kortele, buzzer, kad ilgą garsą, kurie rodo, užraktas yra žemos įtampos, prašome pakeisti bateriją artimiausiu metu.Jei baterija nebus pakeistas, užrakto bus atidaryta automatiškai.Dėl žemos įtampos statusą, atvėrė užraktas negali būti uždaryta vėl, kol jūs, pakeiskite bateriją.

Pakavimo Sąrašas : 1x Spyna (be baterijos ) asmens TAPATYBĖS kortelės ir asmens TAPATYBĖS žymenų ( Pasirinktinai )

Žymos: užrakto nfc, durų spynos, paslėptas stalčiai, rašalo ekranas, užrakto wafu, rfid žymė, paslėptas užraktas, domofonas skaitytuvas, nfc vartai užrakinti, paslėptas spyna.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas BADODOSECURITY
Modelio Numeris kabineto užrakinti

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

125KHz keyless RDA EM ID kortelės kabineto užrakinti Nematomas, Paslėptas elektros stalčių spintelė Užraktas

125KHz keyless RDA EM ID kortelės kabineto užrakinti Nematomas, Paslėptas elektros stalčių spintelė Užraktas

Panašūs produktai: