3 Poros Didmeninė Vario Cirkonis kalnų krištolas Turas Hoopas Auskarai Rankų darbo Kabliukai "PASIDARYK pats" Moterų Kutai Perlai Tabaluoti Auskarai Išvados

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.12

-40%

€6.87

Dalintis

Apie prekę

Sveiki atvykę !Gerbiami, Vertinami Klientų, labai jums Ačiū, kad lankotės mūsų parduotuvėje.Mes parduoti aukščiausios kokybės vario metalo kubinių zirconia papuošalai, aksesuarai, visų rūšių papuošalai, karoliukai,papuošalai, pakabukai, papuošalai, sąsagos,papuošalai, pakabukai,papuošalai jungtys,ilgi perlų karoliai, detalės,kepurės kutas,auskarai išvadas,puikūs karoliai pakabukas,madinga apyrankė,klasikiniai auskarai,kristalų, sagės...Mes turime daugiau nei 10 metų patirtį, gamybai, papuošalų ir juvelyrinių dirbinių, aksesuarų.Mes turime savo gamyklą ir parduotuvę Kinijoje, visi mūsų produktai yra parduoti didmeninės kainos.Dėl daug užsakymų, mes pasiūlysime jums papildomą nuolaidą arba ship užsakymą DHL,EMS,Aramex,UPS...pristatymo laikas apie 4~7 dienas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, tai mūsų malonu paslaugos jums.Galite patikrinti daugiau puikių produktų iš mūsų parduotuvės.

100% Brand New ir Aukštos Kokybės

3 Poros Didmeninė Vario Cirkonis kalnų krištolas Turas Hoopas Auskarai Rankų darbo Kabliukai "PASIDARYK pats" Moterų Kutai Perlai Tabaluoti Auskarai Išvados

Medžiaga:Aukštos kokybės vario+ AAA Austrijos kubinis cirkonis

Danga:3 Kartus Platinum/Gold/Rose Auksą, Padengtą

Apdaila: Aukštos poliruoto

Prekės dydis: 16mm*16mm / 15mm*kaip 14mm/17mm*15 mm/20mm*13mm

Prekės svoris: 3.0 g

Kiekis: 3 Poros didmeninė

Funkcija : "PASIDARYK pats" Mados Auskarai, Juvelyriniai dirbiniai Priedai

Spustelėkite nuorodą žemiau, norėdami peržiūrėti visi auskarai rezultatai :

Paspauskite žemiau esančią nuorodą apsilankyti mūsų parduotuvėje:

2177

Mūsų Parduotuvėje Kinijoje YIWU

Tūkstančiai skirtingų stilių

Aukštos Kokybės Vario Priedai

Mikro Nutiesti AAA Austrijos Kubinis Cirkonis

YIWU GIANT AZIJOS JEWELRY CO.LTD yra profesionalus nustatyti projektavimo, gamybos ir pardavimo papuošalų gamybos įmonė.mes turime daugiau nei 10 metų patirtį producting papuošalai ir aksesuarai!Mūsų pareiga yra gaminti aukščiausios kokybės produktus!Mūsų tikslas yra, kad visi klientai patenkinti!Mūsų svajonė yra tapti viršų lyderis juvelyrikos srityje visame pasaulyje!Už didelio kiekio ,kaina būtų daug geriau !

1. Dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas prekės, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir jums reikia sumokėti grąžinimo laivybos kaina.

2. Jei jūs turite gauti produktai negerai, arba su defektais, tranzito, prašome pateikti nuotrauką ir susisiekti su mumis iš karto dėl pakeitimo arba remonto, jei pakeitimas nėra,mes išsiųsti arba visiškai išsiųsti pinigus jums.

3. Jei negaunate daiktus, kai jūsų apsaugoti laikas bėga,prašome susisiekti su mumis,kai mes pasitarkite su express įmonė, mes galime išsiųsti prekes ar suteikti jums visa grąžinamoji išmoka.

4. VISŲ PROBLEMŲ, prašome susisiekti su mumis iš karto, prieš atidarydami ginčo ar duoti neigiamų atsiliepimų ,mes rankena per 23 darbo dienų ir duoti jums geriausią sprendimą.Ačiū iš anksto.

Žymos: jungtis cirkonis, jungtis, mikro nutiesti, mikro nutiesti cirkonis, jungtis pearl, havajų vyrai, apyrankė jungtis, papuošalai tiekimo, mikro nutiesti pakabukas, henderson marškiniai, jungtis cirkonis.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Juya
Kilmės KN(Kilmės)
Prekių Papuošalai Rankų Darbo Ilgi Kutai Perlai Auskarų Kabliukai Priedai
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Papuošalai Išvados Tipas Sąsagos & Kabliukai
Juvelyrika Priėmimo Prekes "PASIDARYK pats" Tabaluoti Auskarai Išvadas Aksesuarai Dovanos
Elemento Dydis 16mm*16mm / 15mm*kaip 14mm/17mm*15 mm/20mm*13mm
Modelio Numeris Hoopas Auskarai Išvados
Danga 3 Kartus Platinum/gold/rose auksą, Padengtą
Elemento Ilgio 1.7cm
Savybės "PASIDARYK pats" Auskarai Papuošalai Išvados
Prekės Skersmuo 1.7cm
Prekės Svoris 3.0g
Produkto Savybės auskarai kablys išvadas PASIDARYK pats Amatų
Elemento Aukštis 1.6cm
Medžiaga Aukštos kokybės Vario,AAA Kubinis Cirkonis
Kiekis 3 Poros Didmeninė
Elemento Plotis 1.6cm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

3 Poros Didmeninė Vario Cirkonis kalnų krištolas Turas Hoopas Auskarai Rankų darbo Kabliukai

3 Poros Didmeninė Vario Cirkonis kalnų krištolas Turas Hoopas Auskarai Rankų darbo Kabliukai "PASIDARYK pats" Moterų Kutai Perlai Tabaluoti Auskarai Išvados

Panašūs produktai: