Sterhen pelninga ozono sterilizer oro valytuvas sterilizuoti ir dezinfekuoti namų ir namo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€23.95

-50%

€47.90

Dalintis

Apie prekę

sterhen Ozonatorius jonizatoriaus 220V O3 Laikmatis Oro Valymo Valymo vaisių ir daržovių pesticidų Skilimo

Prašome atkreipkite dėmesį į produkto ozonizer N-68 paketas yra Kinų stiliaus, instrukcija šrifto visos kinijos.Ozono Pagrindinis Serijos Naudojimas: (1)taikymo Sritis buitinių naudojimo 1. Pašalinti kvapą, apsivalyti oro(10 min.) 2. Spinta, batų spintos pelėsių įrodymas ir deodorization (10 min.) 3. Pašalinti ypatingas kvapas iš gyvenamojo kambario ir formaldehido nuo baldai(10-30 min.) 4. Išsklaidyti nemalonus kvapas iš pet šiukšlių(10 min) (2)taikymo Sritis mityba 1. Suardo pesticidai, Trąšos, sodo stuff (10-20 min.) 2. Dezinfekuoti pjovimo įrankiai, virtuvės reikmenys ir arbatos rinkinys(10 min.) 3. Gydyti vandentiekio vanduo ir mineralinis vanduo (10 min. /10 kg) 4. išplaukite maisto ir išlaikyti garden stuff švieži(5-10min) 5. Šaldytuvas deodorization ir išlaikyti maistą šviežią(10 min.) 6. Laikyti žuvis, mėsos ir šviežių jūros gėrybių, šviežių (5-10 min) (3)Sveikatos priežiūros 1. Plauti chiuciok, laikykite jį atokiau nuo mikrobų, užkirsti kelią žmonių toli nuo sportininko pėda (10-30 min.) 2. Kūdikių prekių, žaislų, nuplaukite ir Sterilizavimas(10 min.) 3, Sterilizuoti drabužių balinimas(20 min.) 4, Burnos higienos(5-10 min.) 5. Grožis (10-20 min./10 kg) 6. Pora sveikatos priežiūros (10-20 min. /10 kg), ozono generatorius gali išskaidyti PesticidamsVaisiai ir Daržovių z ozono vandenį, naikina pesticidus ir mirtinas bakterijas gaminti, padaryti jas "organic".Tačiau, jūs galite lengvai veikti be instrukcija Votage: AC220V/50Hz Modelio nr: N-68 Galia: 15W Ozono galia: 400mg/h Atsarginės dalys: 2 vnt ozono vamzdžiai, 3 vnt gazuotas akmenys N. G: 0.65 kg Taikymo sritis: 20-30 m2 Ozono generatorius matmenys: 19 x 28 x 5,5 cm Spalva dėžutės dydis: 33 x 30.5 x 11,5 cm Produkto Aprašymas: 1.Žemės ūkio cheminės savybės, vaisių ir daržovių: nužudyti bakterijos, išlaikyti šviežią, pašalina blogą kvapą ir mažina hormono. 2.Odos priežiūros, grožio: suaktyvinti odos ląstelių , speklų pašalinimas ,prevencija halitosis ir danties ertmės organų ,odos ligų ir pan. 3.Vandens valymo : vandens apdorojimas dekolonizacijos ir žuvytę šalinimas. 4.Oro valytuvas : nužudyti bakterijos ,dezinfekuoti ,šalinti blogą kvapą ,ypač buitinės ir biuro erdvę. 5.Rankinis pasukti sistema ir automatinė sistema. 6.spalva mašina gali būti pritaikytas.Tai trunka tik kelias sekundes, ozono oksiduoti kenksmingas pesticidų, bakterijų ir chemikalų, kurie randami daugelyje vaisių ar daržovių, Jūs don' t turi įsiurbti juos ilgą laiką.bet mirkymas jūsų vaisių ir daržovių ozono vandens prieš skalavimo ir vartoja, skatina gerą sveikatą ir gali užkirsti kelią sunkioms ligoms.Ozono padės išlaikyti vaisius ir daržoves šviežius ir jie truks ilgiau.Tiesiog vieta jūsų bakalėjos maišelį į didelį plastikinį maišelį ir tada klijuoti žarna su keramikos aeratorius, apie tai ir ozono visą bakalėjos maišelis(s)su visais gaminti tai apie 3 minutes.

Pakavimo duomenys:

1. Standartinis paketas Spalva, dėžutė su instructio pakavimo ir kt. (Prašome atkreipti dėmesį į mūsų paketas visos kinijos stlye kaip paveikslėlį.) 2. OEM arba ODM paketas priklauso nuo kliento' s reikalavimus. 3. Pavyzdžių turime sandėlyje ir užsakymus pagal kiekį.

DUK

Kas yra ozonas?Ozono yra natūraliai randama medžiaga, kuri kartais vadinama aktyvuotas deguonis".Jame yra trijų atomų ir deguonies(o3) - vietoj įprastų dviejų, rasti normalų deguonies(O2).Ozonas(03) - tai bespalvės dujos su atskira, aštrus kvapas.Tai molekulė, sudaryta iš 3 atomų ir deguonies.Kiek stiprus yra ozonas?Ozono yra saugiausias ir antra labiausiai galingas oxidant žinomas žmogus.Jis atlieka 3, 125 kartus greičiau nei chloro, kaip baktericidas, ir yra stronges oxidant parduodamos atskirai už oro ir vandens valymo.ozono kaip oksidantą, neutralizuoja teršalus arba chemiškai keičia juos taip, kad jie gali būti lengvai pašalinta.Kas yra anijonas (Neigiamus jonus) Anijonas yra vadinamas "oro vitaminu", kuri gali skatinti kraujo apyvartą ir energingai ląstelių.Ji taip pat gali sustiprinti ligos atsparus galimybė, ir kad žmonės toli nuo ligos.Neigiami jonai, švari ir šviežia iki patalpų oro sumažinti taršą ir pagerinti organizmo medžiagų apykaitą, sumažina kvėpavimo takų problemų ir padidinti atsparumą ir imunitetą, maitinimo įstaigos.Tuo tarpu, ji galėtų valytuvas oro neutralizuoti pasyvusis rūkymas, aliejus dūmų sumažinti kvapų ir dulkių, oro teršalų, Loj (cheminius kvapus), pelėsių, bakterijų ir virusų.Jis bus, kad žmonės jaučiasi tiesiog kaip gyvena miške.

Žymos: pramoninis ozonatorius 220v, oro purifi, deguonies generatorių, vėjo generatorius, 220 v, vaisių plovimo, oro pašalinti, 12v ozon generatorius, ozon vandens, oro dezinfekuoti, ventiliatoriaus serverio.

Charakteristikos

Matmenys Kita
Įtampa (V) 220V
Funkcija Formaldehido Pašalinti
Triukšmo Kaip 50dB
Kilmės KN(Kilmės)
Oro Kiekis 50m3/h
Anijonas Tankis ne lonizer
Talpa (CFM) 40
Galia (W) 15W
Prašymas 10-20m3
Prekės Pavadinimas STERHEN
Benzenas Pašalinimo Lygis 99.00%
Modelio Numeris N-68
Deguonies Tiekimas Žemiau 1L/min
Stilius Oro Valytuvas
Naudojimo Sąlygos Namų ūkio
Sertifikavimo ce
Maitinimo Šaltinis Kintamoji Srovė
Formaldehido Pašalinimą Norma 99.20%
Taikymo Sritis 21-30㎡
Įrengimas Nešiojamieji
Vėjo Greitis STANDARTAS
Tipas Ozono Generatorius

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Sterhen pelninga ozono sterilizer oro valytuvas sterilizuoti ir dezinfekuoti namų ir namo

Sterhen pelninga ozono sterilizer oro valytuvas sterilizuoti ir dezinfekuoti namų ir namo

Panašūs produktai: