Rudenį ir Žiemą Šiltas Apvalios Kaklo Megztinis Megztinis Saldus Mergina Kašmyro Megztinis Storas Moterų ilgomis Rankovėmis Didelio Dydžio

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€16.61

Dalintis

Apie prekę

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Dydžių Lentelė

Dydis Ilgis Krūtinė Peties Rankovės S 56cm 106cm 42cm 54cm M 58cm 110cm 44cm 55cm L 60cm 114cm 46cm 56cm XL 62cm 118cm 48cm 57cm XXL 64cm 122cm 50cm 58cm

Yra 1-2cm differes pagal rankinis matavimas.

Prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.

Visi matavimo cm, atkreipkite dėmesį, 1 cm = 0.39 colių,1 colis = 2,54 cm .

Savybės

Medžiaga : Medvilnė ir Poliesteris.Super minkštas ir patogus audinys meistriškai.Pakankamai tvirtos, galite kasdien dėvėti.

Spalva : Kaip Foto

Rankovės : Ilgos Rankovės

Iškirptė : Apvali Kaklo

Stilius : Casul, Mados

Lytis : Moteris

Proga : Tinka pavasario, rudens ir žiemos, kasdien, šalis, mokykla, darbas, apsipirkimas, gatvės, pažintys.

Modelius Rodyti

Skalbimo Instrukcijos

1.Plovimo temperatūros-ne didesnis nei 30.

2.Nenaudokite baliklio.

3.Pakabinti išdžiūti.

4.Ne geležies.

Atsiliepimai

Jei esate įsitikinusi, palikite 5 žvaigždžių atsiliepimų.Jei jūsų netenkina, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, kol palikti atsiliepimą arba atidaryti ginčų.Mes stengiamės išspręsti visas problemas už jus.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemą.

Spalva Skirtumas

Mes stengiamės, kad ekrano spalvų taip tiksliai, kaip įmanoma, bet dėl apšvietimo, skirtingų ekrano, asmeninio supratimo, spalvų ir kitų priežasčių, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl interneto puslapis.Prašome kreiptis į spalvą tikrąjį punktą, kaip galutinį spalvos.Spalva skirtumas nepriklauso kokybės problema.

Pristatymas

Paruošimo Laikas: 3-7 darbo dienas.

Mano siuntimo greitis ir nuotolinio adresą, mes galime naudoti kitų laivybos metodus, o ne laivybos metodas jūsų užsakymą.

Dėl skirtingų muitų politikos skirtingų šalių, gali būti importo muitais, mokesčiais ir kitomis muitų susijusių mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas.Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).

Žymos: disney džemperis, antis megztinis, mickey megztinis, korėjos megztinis, triušis megztinis, animacinių filmų megztinis, animacinių filmų megztinis moteris, anime megztiniai megztinis, animacinių filmų džemperis moterims, mielas megztinis.

Charakteristikos

Technics Kompiuterio Megzti
Storis STANDARTAS
Modelio Numeris d-pp-751u-1
Prekės Pavadinimas WTEMPO
Uždaryti Tipas NĖRA
Elemento Tipas Puloveriai
Drabužių Ilgis Reguliariai
Medžiaga Akrilo
Modelio Tipas Animacinių filmų
Apykaklės O-Kaklo
Apdaila NĖRA
Stilius Atsitiktinis
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Rankovės Stilius Reguliariai
Medžiagos Sudėtis medvilnės 65%

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Rudenį ir Žiemą Šiltas Apvalios Kaklo Megztinis Megztinis Saldus Mergina Kašmyro Megztinis Storas Moterų ilgomis Rankovėmis Didelio Dydžio

Rudenį ir Žiemą Šiltas Apvalios Kaklo Megztinis Megztinis Saldus Mergina Kašmyro Megztinis Storas Moterų ilgomis Rankovėmis Didelio Dydžio

Panašūs produktai: