Ilgai Polių Džiovintuvas Vamzdis Šepetys Šepetys Kaminų Europos ir Amerikos Aparatūra

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€20.39

-30%

€29.13

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas

Tinka valyti kaminą iš viršaus į apačią ar per kaminą.

Jis gali būti naudojamas su elektriniai grąžtai.Su galinga sukimosi jėga, šepečiu gali pašalinti net ir labiausiai užsispyręs kaupimo srauto ar kaminas.

Teptuku vadovas turi savybes, aukštos temperatūros varža, anti-aging, ne korozijos ir dideliu nuskaitymo efektyvumą.Be to, tai bus ne nulio vidinio paviršiaus kaminas.

Lengva surinkti ir išardyti, galite prijungti kelis elektrodus, kad būtų išplėsti draudimą.Strypas yra lanksti ir gali perduoti šias sunku srautų kreives puikiai.

Svoris: 590g

spalva:Balta

Medžiaga:nailonas

dydis:600 x 8mm

Pakuotės Turinys:

6 x lazdele

2 x teptuku galvos

1 x šešiakampis veržliaraktis

1 x adapteris

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Keturvalakiai.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Keturvalakiai.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Žymos: švaresni namai, oclean x, plieno kaminų valymas, kaminų valymas, šepetys kaminų, metalo kaminų valymas, plaukų džiovintuvas šepetėlis braun, švarus kaminas, plaukų džiovintuvas rowenta brush, plieno šepetys kaminų.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ACAMPTAR

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Ilgai Polių Džiovintuvas Vamzdis Šepetys Šepetys Kaminų Europos ir Amerikos Aparatūra

Ilgai Polių Džiovintuvas Vamzdis Šepetys Šepetys Kaminų Europos ir Amerikos Aparatūra

Panašūs produktai: