3-in-1 Lentelė Shuffleboard Garbanoti Žaidimas, Boulingo Ir Nustatyti 10" X 40" Stalo Sporto Žaidimas, Šeimos Žaidimas Konkurencijos Žaidimas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€16.09

-19%

€20.11

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų: 1、3 1. Žaidimas: Šis žaidimas funkcijos gerai apibrėžta erdvė, boulingo ir garbanoti žaidimai ant vienos pusės lenta, shuffleboard pateikti spaciously kitoje pusėje, ir tai daro įdomus patalpų veikla visai šeimai.

2、Didelis Žaidimų Kilimėlis: žaidimo kilimėlis priemones, apie 10 x 40 cm dydžio, kuris yra specialiai sukurta kasdien žaidėjai iš proto, mes tai padarėme daugiau nei kiti rinkoje, todėl šis rinkinys gali būti realus žaidimo patirties už 2 arba daugiau žaidėjų komfortą.

3、Šalis Žaidimas Rekvizitai: Šis žaidimas yra novatoriškas profesionalų dizainą, ir sklandų ir raukšlių nemokamai žaidimas kilimėlis leidžia tikslumą realiu laiku boulingas, garbanoti ir shuffleboard patirtis šeimos naktų ir įdomus šalių.

4、Aukštos Kokybės: Pagaminti su aukščiausios klasės ABS medžiaga, chromuotas rituliai ir sunkiųjų plieno kamuolys yra tvirtas ir patvarus, lengvas, nešiojamieji ir sulankstomas - ne nikas, lustas arba nusidėvėjimo lengvai.

5、Lengva Prižiūrėti: patogi aptakus dizainas-greitai ir lengvai nustatyti - nereikia jokių įrankių, jį ant lygaus paviršiaus, iškočioti kilimėlis vėl ir akimirksniu mėgaukitės žaidimas jūsų pasirinkimas, puiki dovana vaikams, šeimų, mokinių ir patyrusių žaidėjų.

Aprašymas:

Su urbanizacija, lentos, stalo viršaus ir vidaus žaidimai yra vis labiau populiarus - jie yra maloni veikla ir gali būti žaidžiamas grupėse.Jis yra vienas iš geriausių būdų praleisti laiką su šeima ir draugais.Mūsų Stalo žaidimo rinkinį funkcijų, 3 žaidimai 1 - gerai apibrėžta erdvė, Boulingo ir Garbanoti žaidimai vienoje pusėje valdybos ir shuffleboard pateikti spaciously iš kitos pusės - puikus setup lentelės viršuje žaidėjai.

Savybės:

3 in 1 lentelės viršuje žaidimai - boulingas, garbanoti ir shuffleboard.

Unikalus ir naujoviškas, profesionaliai suprojektuotas.

Labai didelis žaidimų kilimėlis: sukurta remiantis rinkos tyrimas.

Sklandžiai ir raukšlių nemokamai kilimėlis leidžia tikslumą realiu laiku patirtis

Patogi aptakus dizainas-greitai ir lengvai nustatyti - nereikia jokių įrankių.

Lengva naudoti - nustatyti jį ant lygaus paviršiaus, iškočioti kilimėlis vėl ir akimirksniu mėgaukitės žaidimas savo pasirinkimą.

Gali būti naudojamas patalpose arba lauke: namų, biuro, lentelė viršuje ir mažoms erdvėms.

Pagamintas su premium klasės ABS medžiaga, chromuotas rituliai ir sunkiųjų plieno rutulys.

Tvirtas ir patvarus: ne nick, lustas arba nusidėvėjimo lengvai.

Lengvas, nešiojamieji ir sulankstomas - lengva nešiotis ir laikyti.

Puiki dovana vaikams, šeimų, mokinių ir patyrusių žaidėjų.

Pakavimo Sąrašas:

1 x Žaidimo Kilimėlis - apie 10 x 40 cm (Extra Large)

1 x Boulingo Rinkinys

4 x Mėlyna Volai ir 4 x Raudona Volai Rituliai priemonė apie 0.92 cm skersmens

1) LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2), S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakingas už vietos mokesčių ar kitų importo mokesčių.

3) Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

4)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

5) vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra mūsų nuoroda tik.

6) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

8)Jūs galite stebėti savo sekimo numerį http://www.17track.net/en ar matote stebėjimo informaciją pagal jūsų užsakymą internetu.

Žymos: žaidimas, shuffleboard pucks, "apple" kirminas, shuffleboard puck, kabelio gameboy spalva, stalo žaidimas, k boulingas, shuffleboard medienos, didelis shuffleboard pucks, boulingo kamuolys.

Charakteristikos

Tipas 2 Šeimos žaidimai
Modelio Numeris Šeimos žaidimas
Pavadinimas stalo žaidimai
Tipas Boulingo rinkinys
Tipas 1 Garbanoti žaidimas
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

3-in-1 Lentelė Shuffleboard Garbanoti Žaidimas, Boulingo Ir Nustatyti 10

3-in-1 Lentelė Shuffleboard Garbanoti Žaidimas, Boulingo Ir Nustatyti 10" X 40" Stalo Sporto Žaidimas, Šeimos Žaidimas Konkurencijos Žaidimas

Panašūs produktai: