Įkraunama Plaukų Žirklės Laidų Vyrams, Plaukų Priežiūros Pjovimo Valiklis Reguliuojamas ir Moterų Kūno Plaukų Clipper Pjovimo Mašina

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€20.14

Dalintis

Apie prekę

Kemei Plaukų Žoliapjovės Kūno Plaukų Clipper Belaidžiu ryšiu Plaukų Priežiūros Pjovimo Valiklis daugkartinio Įkrovimo Vyrų ir Moterų Reguliuojamas Pjovimo Staklės, F30

Ypatybė:

Koreguojamosios rankenėlę: 5 šukos reguliuoti(0.8-2.0 mm), kontrolės ilgio plaukų, patenkinti savo skirtingus poreikius.

4 limited šukos(3 mm / 6 mm / 9mm / 12mm), leis jums lengvai ir stiliaus jūsų plaukai.

Jis gali būti naudojamas pjovimo plaukų ir barzdos žoliapjovės.

Visas produktas nėra atsparus vandeniui.

Pastaba: Tarptautinės transporto neleidžia skysčių, laivybos nėra alyvos.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS + nerūdijančio plieno

Įtampa: 110-240V

Įkrovimo laikas: 8-10hours

Veikimo laikas: Apie 40 minučių

Galia: 8W

Spalva: Aukso+Baltos Pakuotės Turinys: 1 x Elektros plaukų clipper 1 x Maitinimo laidas 1 x Valymo šepetėlis 4 x Riba šukos 1 x Šukos 1 x Vartotojo instrukcija(anglų/Kinų)

Mes atsiųsime adapteris priklauso nuo jūsų šalies, pls nesijaudinkite!

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Galite apmokėti užsakymą naudojantis bet kokiu būdu, po to, kai gausime mokėjimą, mes išsiųsti paketą su jumis.jei jūs negalite mokėti užsakymo Sėkmės, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums.

transportas

1) Mes patvirtiname, kad mums reikia 1-3 dienas nuo pristatymo laikas gavęs jūsų mokėjimą.

2) Paprastai trunka 60 darbo dienų atvykti oro paštu, ir 45 darbo dienas iki express".

3) Jei negavote prekės per 60 dienų, prašome pratęsti savo susisiekite su mumis, todėl prašome neatidaryti ginčo, dėl to pristatymo visiškai nekontroliuoja pardavėjas, pašte turėtų būti atsakingas, ačiū.

4) Jei norite, kad laivas greitai, ji yra labai rekomenduojama, kad jums pasirinkti, DHL, EMS ir kiti kurjeriai, kadangi ekonominė pristatymo būdą, yra ne taip greitai.Trauktis

1).Jei jūsų produktas yra kokybės problemų arba yra sugadintas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes išsiųsti ar grąžinti jums.

2).Jei prekės nebuvo gauta po apsaugos metu, mes išsiųsti ar grąžinti jums.

3) Po to, kai gausime jūsų gaminio, ji gali užtrukti iki 7 darbo dienų grąžą.Pirkėjai yra atsakingas už visus kitus siuntimo išlaidas.Atsiliepimai

1) Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome užtrukti keletą sekundžių duoti gerų atsiliepimų, ačiū jums labai!

2) Mes visada suteikti jums geriausias prekes bei paslaugas už mažiausią kainą.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš suteikiant jums neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia.labai ačiū!

susisiekite su mumis

1) Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

2) Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Tačiau, prašome leisti uždelstą atsakymą, ne darbo dienomis.

Ačiū, kad atvykai, linkiu jums geros kloties.

Žymos: plaukų žirklės ht, pabaigos žoliapjovės, ponios ni, pažastų plaukų žoliapjovės vyrams, kemei, daraz žoliapjovės, clipper plaukų, vyrams žoliapjovės, kačių plaukų žoliapjovės, plaukų kirpimas žirklės vyras.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas kemei
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 17.5x4.3cm(Length*Width)
Galia 8W
Veikimo laikas Apie 40 minučių
Modelio Numeris KM-1817
spalva Aukso+Balta
Įkrovimo Laikas 8-10Hours
Įtampa 110-240V
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Medžiaga ABS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Įkraunama Plaukų Žirklės Laidų Vyrams, Plaukų Priežiūros Pjovimo Valiklis Reguliuojamas ir Moterų Kūno Plaukų Clipper Pjovimo Mašina

Įkraunama Plaukų Žirklės Laidų Vyrams, Plaukų Priežiūros Pjovimo Valiklis Reguliuojamas ir Moterų Kūno Plaukų Clipper Pjovimo Mašina

Panašūs produktai: