SOOSI Slim Bidė Priedą Tualeto Sėdynė Plauti Asilas Dual Antgalis Slėgio Reguliavimas Žalvario Vandens Įleidimo Lengvas Montavimas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€26.13

-42%

€45.06

Dalintis

Apie prekę

NĖRA.1

Mieli draugai,dėl įvairių T-pritaikyti jungtys, mūsų produktai yra suskirstyti į tris SKU, prašome pasirinkti šalį, atitinkančią SKU prieš pateikdamas užsakymą.jei jūs nežinote, kokio tipo T vožtuvas yra naudojamas savo namus, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo, personalo SOOSI Biuras, Parduotuvė.mes pristatyti prekes pagal modelį, kurį užsakė.

NĖRA.2

Jei prekes norite gauti turėti vandens lašeliai, prašome nesijaudinkite, nes tai yra vandens praleidimo testas mes padarėme gamybos proceso metu, prašome būti tikri, naudoti

NĖRA.3

Sekite mūsų parduotuvę gauti papildomų nuolaidų!!!

NĖRA.4

Garantinis aptarnavimas: gavęs prekes, prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų, mes tikrai patenkinti jus.

Apie T-prisitaikyti

Įvairių T-pritaikyti skirtingų šalių,Azijos/RU/AU/UK/Pietų Amerika yra 1/2,Europoje yra 3/8,Šiaurės Amerika yra 7/8.Jei ji skiriasi nuo T vožtuvas namuose žinote, atkreipkite dėmesį į dydį, kai užsakymo pateikimo.

Naujas Atvykimo(SS-5610)

Paketas apima

1*bidė 1*nerūdijančio plieno vamzdis(75cm) 1*žalvario T-vavel 1*tarpiklis 1*instrukcija

Produkto Aprašymas

Moterų valymas ir Klubo valymas

Reguliuojamas Slėgis - Didesnis Pasirinkimas

Ultra plonas -storis 0.2 colių

Tai plonas dizainas, bidė yra perpus plonesnis nei tradicinės bidė, kurie thicks 0.4 colio .Jo plonas profilis saugo jūsų tualeto dangčio lygio.Nėra tualeto sėdynė skirtumas, kad ji taip pat elimininates į shtrees taškų, kurie gali sukelti sėdynės krekingo.

Paslaptis keitimas hemorojus

Ji yra labai rekomenduojama naudoti bide

Vežimą:

Mes norėtume siųsti sklypo kuo greičiau, Apdorojimo laikas būtų pratęstas, jeigu yra karšto prekybos sezoną,nieko prašome susisiekti su wit mums.

Garantija:

Visos Prekės Yra Siūloma 1 Metus, Jei Yra Tam Tikra Problema, Su Produktais, Prašome Siųsti Jį Atgal Į Mus, Grąžinamoji Išmoka Bus Suteikta Paypal Arba Keturvalakiai.lt Sistemos Ar Siunčiant Visiškai Naujų Daiktų, Dar Kartą.Jokių Problemų, Prašome Susisiekti Su Internetinio Pardavėjo.

Atsiliepimai:

Mes vertiname kiekvieno kliento. 1.Jeigu esate patenkinti užsakymą,prašome palikti mums visus 5 žvaigždučių gerų atsiliepimų. 2.Jei turite kokių nors problemų su sklypo, prašome susisiekti su mumis su užsisakyti pranešimą per pirmąjį,mes stengiamės, išspręsti problemas.

Q&A

Q:Šis produktas neturi būti prijungtas prie elektros tinklo.Kaip tai veikia ir kaip stresą, tai?A:Mūsų produktas veikia, tiekiančios vandenį ir teikti šalto vandens.Maksimalus slėgis priklauso nuo vandens, slėgio jūsų namuose.Jūs galite paversti jį žemyn ir aukštyn.Q: Kaip išvengti vandens nutekėjimo ?A: Kaip nuotraukoje parodyti:įsitikinkite, kad juoda guma plovimo įdėta viršuje, T-adapteris ir visi sujungimai yra sandarūs ir saugūs.Apvynioti plonu sluoksniu Teflono Juosta per vožtuvą temas prieš jungiant adapterį.Galite naudoti Taflon Juostos virvės visas sankryžas, kurios gali užkirsti kelią nesandarus .Q: Kaip aš galiu žinoti, bidė tinka mano wc?A: Tu gali žiūrėti trečią nuotrauką, kuri rodo, bidė montavimo matmenys.Q: Kaip aš galiu išvengti tualeto sėdynė pakils, jei aš įdiegti bidė?A: Tai plonas dizainas, bidė yra perpus plonesnis nei tradicinės bidė, kurie thicks 12mm.Nėra tualeto sėdynė skirtumas, lengva įdiegti.

Žymos: dušas, tualetas, smart wc, asilas silicio, žalvaris "keychain", bidė maišytuvas, tualeto plauti, min. vandens slėgio reguliatorius, bidė, tualeto sėdynė, vaisių įrankis.

Charakteristikos

Vandens įleidimo sąsaja medžiaga Žalvaris
Vandens Slėgio Reguliavimas Taip
Diegimo Tipas Grindų Montuojamas
bidė ABS
Maišytuvas Bakstelėję 2 Skylės
spalva Balta
Kilmės KN(Kilmės)
žarna Nerūdijančio plieno, pintas vamzdis
Sertifikavimo FCC
dvigubas antgalis Moteris plauti, hip plauti
Bakstelėkite skylę 2 Skylės
Prekės Pavadinimas SOOSI
Vandens Temperatūros Reguliavimas NO
Kategorijos bidė
Modelio Numeris SS-5610
Spary Tipas Vertikalus

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

SOOSI Slim Bidė Priedą Tualeto Sėdynė Plauti Asilas Dual Antgalis Slėgio Reguliavimas Žalvario Vandens Įleidimo Lengvas Montavimas

SOOSI Slim Bidė Priedą Tualeto Sėdynė Plauti Asilas Dual Antgalis Slėgio Reguliavimas Žalvario Vandens Įleidimo Lengvas Montavimas

Panašūs produktai: