Du kartus žuvų 9AC 7 SLUOKSNIŲ anglies pluošto stalo teniso raketės irklas linijos greita ataka įžeidžiantis horizontaliai su PU hard case bag

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€74.23

Dalintis

Apie prekę

---Didesnė Nuolaida Produktas, Rekomenduoju--- Apie Dvigubą Žuvies

Du kartus Žuvų Sporto Grupės turėti atminties kelių kartų, pečių svajonė kartų.Iš artimųjų praėjusio amžiaus iki dabar, nuo Perlo Upės Visoje Kinijoje ir į kiekvieną pasaulio kampelį, du kartus Žuvų Grupės išvadą, nemirtingas legenda, ir runing naują erą.

1950 m., šalia Boluo Šventykla, du kartus Žuvų pirma karta, pradėjo savo veiklą tik su trimis lobiai.Tuo metu, žmonės gali ne vaizdas, kad du kartus Žuvis gali skambėtų per pasaulį po dešimtmečius.Dešimtmečius kietųjų kelionę, du kartus Žuvų siekiame sukurti geriausią ir pasiekti, kad būtų Čempionas.Nuo 1970 m., du kartus Žuvis buvo gauta padėkų ir drawed dėmesį nuo pasaulio, ir tapo pirmojo tarptautinio Kinijos prekės ženklą.

Tik per kelis dešimtmečius , du kartus Žuvų Grupės bėgo iš Kinijos į pasaulį.Įskaitant Stalo Teniso Pasaulio Čempionas, Stalo Tenisas Žodis Čempionatas, Olimpinės Stalo Teniso Žaidimai ir t.t.Visą kelią liudytojas čempionas kelionę Kinijos sportininkai ir Pasaulio Čempionai.Tai yra legenda, nacionalinės prekės ženklą!Doule Žuvų siūlo stalo teniso įranga, vidaus ir užsienio žaidimai nuolat.

Doule Žuvų palaiko ne-skundžiasi rekordą.Todėl, siekiant technika ir kokybės, Dvigubai Žuvis turi sukurti plačiai naują poziciją, sporto įrangos srityje pasaulyje.

Šiandien, Dvigubo Žuvies produktai yra įranga stalo teniso, badmintono, futbolo/krepšinio/tinklinio, sportinės aprangos ir t.t.Jinque shuttlecock tapo europos sąjungos oficialusis įranga Kinijos Atviras 5 metus iš eilės ir Vaivorykštės futbolas buvo naudojama Kinijoje Nacionalinės Žaidimų ir įvairių mokyklų futbolo rungtynes.

Produkto Savybės

Du kartus Žuvų Aukštos Kokybės Stalo Teniso Raketės yra Geriausias Pasirinkimas Verslo Elito ir Profesionalus Žaidėjas.

Atkreipkite Dėmesį: svoris 176g yra trumpos rankenos, ilga rankena, svoris-194g.

Greitis: 11 Nugara: 12 Kontrolė: 11 Naudingumo Lygio Stalo Teniso Raketės ITTF Patvirtintas Gumos Žaisti Turnyro Įrengtas Žaisti: Visų pusių,Nori įžeidžiantis

Produkto Rodyti

Ergonomiškas Užsiliepsnojo Rankena

Fakelo rankena 9A yra skirta teikti aukščiausios rankena nepriklausomai rankų dydžio.Koreguoti savo rankena aukštyn arba žemyn rankenos rasti savo saldus vietoje.Fakelo tvarko ne tik užtikrina tinkamą raketės rankena, bet taip pat apsaugo irklas iš paslysti iš jūsų rankos, sunku pataikyti metimai.

Dvigubas Anglies Dioksido Kiekio Technologijų

Dvigubo Žuvų 9A, viršuje yra stalo teniso technologijų kopėčių.Dviejų sluoksnių anglies pluošto medžiaga suleidžiama į 7 sluoksnių medienos ašmenimis prideda papildomų pop agresyvus žaidimo stilius, išlaikant jaustis ir kontroliuoti, siejamus du kartus Žuvų serija.Dual Anglies Technologija leidžia labiau atlaidus ašmenys, skirti daugiau greičio sunku pataikyti metimai ir įsisavinti slams iš jūsų priešininkas tikslią grąžą.

Premium Gumos

Su 9A ateina su Medžioklės Shadow8388 ir Medžioklės Šešėlis 213 gumos.Medžioklės Shadow serijos gumos yra aukštos įtampos, ITTF patvirtintas gumos, dėl to padidėjo nugara ir galia.Į topsheet dėl Medžioklės Šešėlis 8338 suteikia išskirtinį sukibimą ant kamuolys streikai, kurie suteikia jums pranašumą, sunkiųjų nugara tarnauja, o todėl galėsite lengviau kovoti su savo varžovą spinny šūviai.Sujungti šis spektaklis gumos su 5-sluoksnių aukščiausios kokybės medienos ir Dvigubas Anglies dioksido išskiriančių Technologijų, ir jūs turite vieną stipruolis irklas.

Medžioklės Šešėliai 8338 gumos su kempine-tai naujos kartos energijos vidaus gumos rinkinys, sukurtas Dvigubai Žuvų Grupės, daugiausia dėmesio skiriant specialybė nauja medžiaga stalo teniso kamuoliuką.

Šis gumos rinkinys, ir toliau IŠLEIDIMO technologijų atitikimo ne lipni guma su kempine visiškai putų (sponge cake), kurios didina trintį tarp gumos ir kamuolys, ir taip pat stiprina nugara metu žaisti.Taigi, ji yra puikus ginklas žaidėjai, kurie yra geri, ne greita ataka ir kilpa-disko stiliaus žaisti.

Profesinės Pusės Juostos Technologija

Dvigubo Žuvų 9A naujas Pusėje Juostos Technologiją, kuri labai gina vidaus peilis ir suteikia irklas stilių, skirtingai nuo bet kurio stalo teniso raketė rinkoje.Šoninės juostos pašalinama galimybė šveitimas tradicinių pusėje juosta išlaikyti ultimate peilio apsaugą, kad niekada reikia pakeisti.

Aukštos Kokybės PU Stalo Teniso Rakečių Krepšys

G tipo Stalo Teniso Raketės Dėžutę

Savybės:

1. Tinka 2 raketės ir 3 kamuoliukai

2. Aukštis intensyvumas, lygaus paviršiaus ir vandens įrodymas.

3. Geri rezultatai, tempimo ir lenkimo stiprumas, geresnė šviesos senėjimo ir stabilumą hidrolizės pasipriešinimo.

Žymos: badmintono raketės, žuvų raketę, du kartus žuvų profesionalų stalo tenisas, anglies pluošto įrašas piniginės, teniso raketė, penhold stalo teniso raketės, tenso rankena wilson, ašmenys ping pong, tabl tenni raketę, padel tenisas.

Charakteristikos

Aprašymas Stipri trintis, greitai pataikyti spartos, didelio spining
Guma Į Spuogus
Kilmės KN(Kilmės)
Rankenos Ilgis
Medžiaga
Apačioje Visą Medienos Plus Anglies Pluošto
Rankena Reiškia, Laikymas Horizontaliai
Kontroliuoti(Indeksas gumos) 11
Svoris Heavy Tip Light Handle (Offensive)
Greitis (Indeksas gumos) 11
Kokybės Lygio
Nugara(Indeksas gumos) 12
Gumos Rinkinys(Backhand)
Gumos
Modelio Numeris 9A-C
Dydis 158*152mm
Gumos Rinkinys(Išankstinio)
Baseboard Sluoksnis Skaičius 7
Prekės Pavadinimas DU KARTUS ŽUVYS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Du kartus žuvų 9AC 7 SLUOKSNIŲ anglies pluošto stalo teniso raketės irklas linijos greita ataka įžeidžiantis horizontaliai su PU hard case bag

Du kartus žuvų 9AC 7 SLUOKSNIŲ anglies pluošto stalo teniso raketės irklas linijos greita ataka įžeidžiantis horizontaliai su PU hard case bag

Panašūs produktai: