Naminių Gyvūnų Žaislai Katėms Interaktyvi Dėlionė Mokymo Vėjo Malūno Ratas, Kamuolys, Sūkurinis Žaislai Kačių Žaisti Žaidimą Katė Prekes

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.69

-35%

€10.45

Dalintis

Apie prekę

Savybės :

* Patefonu Žaislas Su Šviesos DIODŲ apšvietimas : yra 2 skaidrūs dėžėse ant apvalios peiliai iš vėjo malūnas su žėrintis kamuolys (galite imti lemputė ir vieta, katžolių kamuoliai), savo ruožtu, vėjo jėgainė, švelniai, ir lemputės viduje bus įsižiebti, kurioje galite išlaikyti katė visą laiką išlaikyti dėmesį.

* 2 1 Katė Groomer Žaislas : Ne tik juokinga, sukasi vėjo malūno žaislas, kurį gali žaisti su jūsų katė, bet katė savarankiškai šukavimas šepečiu, yra plaukų ir veido trina devicer viduryje jūsų katė, todėl, kad savo kates galima šukos save, kai atleidžiantis savo nagus.

* Išlaikyti Jūsų Katė Sveika: Ši katė žaislas kamuolys yra pasukti jūsų katė, kad žaisti su juo, koncentruotos interaktyvi žaidimai gali padėti sumažinti elgesio problemas, kurias sukelia liūdesį ar susierzinimą katėms ir padės jums išlaikyti jūsų katė judrus ir išlaikyti jūsų katę sveiką ir dėmesio.

* Siurbtukas Bazė: Šis juokingas vėjo malūnas katė žaislas kamuolys su stipri siurbimo taurės apačioje galima čiulpti ant grindų, ant langų ir durų, po stalu, kur tik norite, čiulpia.

* Aukštos Kokybės Medžiagos: Tai ratas, katė žaislas yra pagamintas iš TPR, kurie yra ekologiški, be taršos, antioksidantas, turi gerą tamprumas, ir nekenkia katės.

Specifikacija :

Medžiaga: TPR + PC

Dydis: Apytiksl. 158x74x69mm

Spalvos: Geltona, Žalia, Mėlyna

Svoris: 98g

Pakuotės Įskaičiuota:

1 x Patefonu Katė Žaislas su Žėrintis Kamuolys

PASTABA:

1. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

2. Prašome atsižvelgti į faktines dydžių sąrašas, kaip nuotraukos yra paprastai išsiplėtusios parodyti išsamiai.

3. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Ačiū už jūsų supratimą.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: vėjo malūnas led katė, nugara butelis, mirguliavimas ir blizgesį mergina, laimingas katės įspūdį, katės žaidimas, machinarium katė dėlionės, cristmas apdailos 2021, Katė, lepim, barbi marškinėliai.

Charakteristikos

Žaislai Tipas Kamuoliai
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas katės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naminių Gyvūnų Žaislai Katėms Interaktyvi Dėlionė Mokymo Vėjo Malūno Ratas, Kamuolys, Sūkurinis Žaislai Kačių Žaisti Žaidimą Katė Prekes

Naminių Gyvūnų Žaislai Katėms Interaktyvi Dėlionė Mokymo Vėjo Malūno Ratas, Kamuolys, Sūkurinis Žaislai Kačių Žaisti Žaidimą Katė Prekes

Panašūs produktai: