Aukštos Jautrus Belaidžio Nuotolinio Valdymo Gamepad Valdiklis, Judesio Kontrolės Valdiklis, Skirtas Nintendo Wii /Wii U Controle Kreiptuką Joypad

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.73

-22%

€3.54

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Savybės:

Belaidis Nuotolinio Nunchuck Valdiklis, Skirtas Nintendo Wii /Wii U

Nuotolinio valdymo pultelis & Nunchuck Combo Komplektas su apsauginiu silikono atveju suderinama su Nintendo Wii/Wii U/Wii Mini

Veikia ir atrodo kaip originalus Nintendo remote ir Nunchuk", bet už nedidelę kainą

Wii Remote "yra unikalus valdiklis, skirtas Wii ir Wii U sistemas, Jungia, bet 3rd party, OEM arba originalios Wiimote Belaidžio "Bluetooth" sąsaja

Kablys Nunchuk " aksesuaras iki jūsų Wii Remote dar daugiau lankstumo suderinama žaidimai

Laidinio Nunchuck funkcija nykščio klijuoti ir trigeriai.Prijunkite jį į nuotolinio valdymo pultelį, kai naudojant.2-in-1 Bevielis nuotolinio valdymo pultelis ir Nunchuk " valdiklis, skirtas Wii su apsauginiu silikono atveju

"Bluetooth" Valdiklį Wii/Wii U Konsolės

Tai yra labai jautrus ir tikslus Belaidis Nuotolinio valdymo pultelis, kuris yra suderinamas už Nintend Wii konsolę.Jis tinka Wii žaidimai, ir taip pat palaiko Wii U dauguma žaidimų.Built-in speaker, bet be motion plius, funkcijomis vibracija funkcijas.Maitinamas 2 AA baterijos (baterijos neįtrauktos)

Integruotas Garsiakalbis

Galingas garsiakalbis užtikrina greitą grįžtamasis garso ryšys.Jis gali labai sustiprinti svaiginančius jausmas.

Vibracijos Funkcija

Mes sukūrėme vibracijos variklį už tai gamepad, taip, kad jūs galite patirti džiaugsmą iš žaidimo geriau!Stipri vibracija už asmeninį žaidimų patirtis, Tegul žaidėjas jaučiasi, kaip jie yra mūšio lauke.

Maitinamas 2 x AA tipo Baterijos

Šis valdiklis, reikia dviejų AA baterijos(neįtraukta) .Dėl saugumo problemų transportuojant, mūsų paketas nesiunčia baterijas.Klientai, reikia juos pirkti savo vietos parduotuvėse.

Supaprastintas Dizainas

Wii rankena racionalizuotu korpusu, krašto yra labai sklandžiai; Rankena paspauskite Mygtuką jautrumas, patogiai jaustis.

Su gamepad yra sukurta su 3D rokeris, 360° didelio tikslumo .

Patogus, kryžminis raktas dizainas lankstesniam ir tiksli vairo!

Ergonomiškos rankenos, neslidžios, tekstūra, matinis jaustis, ilgalaikį sukibimą nėra pavargęs.

Šis reguliatorius stiliaus džiaugsmą padas suteikia visiškai kontroliuoti savo mėgstamus žaidimus.

Nustatymo jautrumas ir tikslumas yra didelis.

Anti-slydimo silikono atveju, Apsauginiai silikono atveju apsaugo nuotolinio valdymo pultelį nuo kasdienybės dulkių, įbrėžimų ir neveikia.Jūs galite mėgautis žaidimą, nesirūpindami valdytojas skaldyti ar įbrėžimų.Patogus nešioti leidžia jums smagiau Wii Žaidimai.

Stabili Ilgo Nuotolio Ryšys

Šis Wii Valdiklis, Compatiple su Nintendo Wii U) .Prašome atkreipti dėmesį, Jis yra gaminamas trečiosios šalies, o ne originalą.Belaidžio "Bluetooth" ryšio su kontroliuoti atstumą iki 8m.Prijungti prie konsolės, tiesiog paspausdami mygtuką SINCHR.Maitinamas 2 AA baterijos (baterijos neįtrauktos).

Kaip Pora Nuotolinis Valdiklis su Wii/Wii U Konsolės?

1 žingsnis: Vairo konsolės.

2 žingsnis: Atidarykite galinį dangtelį nuotolinio valdymo pultelio, tada įdėti į dvi naujas AA tipo baterijos.Jūs rasite mažas raudonas SYNC " mygtuką šalia baterijos lizdą.Paspauskite SYNC mygtuką, KETURI žibintai (Žaidėjas LED) duomenų valdytojo pradės mirksėti.

3 žingsnis: Atidarykite SD lizdas ant konsolės, jūs rasite raudona SYNC " mygtuką šalia SD lizdas.Paspauskite šią SINCHRONIZAVIMO mygtukas.

4 žingsnis: Palaukite keletą sekundžių, Žaidėjas LED reguliatorius nustos mirksėti ir įsižiebti, kai skutimo baigtas.Žaidėjas LED rodo, žaidėjas numeris valdytojas, šiuo metu naudojamas.

Pastaba: Wii/Wii U konsolę, prašome atidarykite Meniu, tada Vykdykite ekrane pateikiamus nurodymus ir paspauskite SINCHRONIZUOTI duomenų valdytojo baigti suporavimo procedūra.Siųskite mums laišką, jei turite porą problema.

Techniniai duomenys:

Šalis/Regionas Gamyba :Kinija

Medžiaga :Plastiko

Ryšiai :Bevielis Judesio Kontrolė

Belaidžio Ryšio Technologiją :Bluetooth

Siuntos :USPS Pristatymas

Suderinama Modelis :Nintendo Wii,Nintendo Wii U

Suderinamas Produktas :Konsolės,Konsolės, Žaidimai Ir Priedai,Konsolės Ir Žaidimai,Duomenų Valdytojas,Wii Remote,Dėl Konsolės,Už Valdytojas

Spalva :Juoda / Balta

Prekės :Unbranded

Platforma :Nintendo wii U, Wii

Pakuotė:

Pakuotė:

1 x Nunchuck Valdytojas Nintend Wii

ARBA

1 x Nuotolinio valdymo pultelis, skirtas Wii Nintend

Žymos: rožinė ps3 gamepad, nintendo wii, wii, Gamepad, Kontrolės, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis, wireless gamepad, nr wireless gamepad, wii u, wii nunchuk".

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas choifoo
Sertifikavimo NĖRA
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris -
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Pakuotė Taip
Nintendo Modelis wii
Ryšiai Bevielis Judesio Kontrolė
Kilmės KN(Kilmės)
Parama Didmeninė Dropshipping

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Jautrus Belaidžio Nuotolinio Valdymo Gamepad Valdiklis, Judesio Kontrolės Valdiklis, Skirtas Nintendo Wii /Wii U Controle Kreiptuką Joypad

Aukštos Jautrus Belaidžio Nuotolinio Valdymo Gamepad Valdiklis, Judesio Kontrolės Valdiklis, Skirtas Nintendo Wii /Wii U Controle Kreiptuką Joypad

Panašūs produktai: