GPS KOORDINATĖS ODOS KEYCHAIN VYRŲ ASMENINĮ KEY CHAIN GRAVIRUOTAS ID KEYCHAIN

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.30

-45%

€4.19

Dalintis

Apie prekę

Bauda ID keychain, graviruotas aksesuaras vyrus.Tai vyriški "keychain" yra pagaminti iš aukštos kokybės odos ir nerūdijančio plieno.Metalinę plokštelę ir daro fone, kuriais galite paįvairinti su inicialais, datas, GPS koordinates ir kt.

Asmeninį odos keychain, rankų darbo iš aukščiausios kokybės odos kamanos ir 304 nerūdijančio plieno, pasižymi iki 3 eilučių asmeninį tekstas arba GPS koordinates ( limitas 20 simbolių eilutėje ).

GPS koordinatės yra unikalus būdas atstovauti ypatingą vietą; vietoje jums sakė, "aš", gimtinė vaiko, ar net mėgstamiausių atostogų paskirties.

Kas gali būti daugiau specialių nei asmeninė pultelio dovana jūsų mylimam žmogui, dėl jo gimtadienio, kurią jie gali naudoti ilgą laiką.Pagrindiniai grandinės būti kietas ir madingas metalo išvaizdą ,galite dovana, tai niekam jo/jos gimtadienis su savo vardu.

Žymos: korloy, 2 raktas, individualizuoti, mokytojų keychain, keychain asmuo, keychain camera roll, raktų žiedas, Automobilio Raktas, grandinės raktas, mprainbow, mprainbow volframo.

Charakteristikos

Suderinamumas Viskas Suderinama
Prekės Pavadinimas mprainbow
Stilius Madinga
Lytis VYRAI
Modelio Numeris KR-060BSILVER
Individualų Tipą Laiškas
Medžiaga Metalo
Formos\modelis Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Metalo Spalvos Sidabro Padengtą
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

GPS KOORDINATĖS ODOS KEYCHAIN VYRŲ ASMENINĮ KEY CHAIN GRAVIRUOTAS ID KEYCHAIN

GPS KOORDINATĖS ODOS KEYCHAIN VYRŲ ASMENINĮ KEY CHAIN GRAVIRUOTAS ID KEYCHAIN

Panašūs produktai: