Mocute 053 "Bluetooth" Gamepad "Android" Kreiptuką PC Belaidžio Nuotolinio Valdiklio VR Žaidimas taškas PC Išmaniųjų Telefonų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.76

-23%

€8.78

Dalintis

Apie prekę

Prašome atkreipti dėmesį, kad informacija, kaip nurodyta toliau:

Brazilija pašto biuras paskelbė, kad nuo rugpjūčio 27, 2018, visus tarptautinius paketus perdirbti muitinės, bus imamas 15 realijas(apie US$3.50) kiekviena pakuotė.Šį mokestį moka pirkėjas.Jei jis nėra išmokėta per 30 dienų, paketas bus grąžintas.Mocute 053 "Bluetooth" Gamepad "Android" Kreiptuką PC Belaidžio Nuotolinio Valdiklio VR Žaidimas taškas PC Išmaniųjų Telefonų

Aprašymas:

1. Standartinės "Android" įrenginį (A režimas):

Meniu, jei paliko kreiptuką galite perkelti žymeklį, A ir X mygtuką enter mygtuką , B&Y mygtukas grįžta klavišą; tai reiškia, kad jūsų mobiliojo ryšio sistema gali palaikyti tarptautinį standartą gamepad,tik atsisiųsti žaidimą ir žaisti tiesiogiai.(lf negali veikti, tada kreiptis į dalį "Android" MTK mobiliojo operacija).

2. Žaidimą Parsisiųsti:

Nuskaityti QR kodą vadovą atvykti į MIGAMEPAD atsisiuntimo centro, tada jūs galite atsisiųsti Newgame ar Migamepad žaidimas taikymo ar trečiojo asmens žaidimas taikymo.e.g.Newgame platforma: įvedus Newgame programą reikia patikrinti meniu-žaidimų pulto valdymo.ar ryšys yra sėkminga, galite tiesiogiai žaisti nemokamai žaidimai Newgame centras.m raktas yra i pagrindines funkcijas per Newgame.Pastaba: Newgame paraiškos bus automatiškai prisijungti prie Newgame protokolą, jei pakeisti į kitą platformą, operaciją, prašome paspauskite HOME mygtuką, telefonas, uždaryti Newgame platforma.MIGAMEPAD "Game center" turi visas gamepad žaidimai, ir palaikyti NE/GB/GBC/SFC/SMD/GBA/N64/MAME/PS žaidimų.Vartotojai taip pat gali parsisiųsti simuliatorius BIN failus Žaidimai failo aplanką mobile, tada gali naudoti MIGAMEPAD programinės įrangos atidaryti žaidimą failą, kaip ir daugelis žinomų žaidimai: "Super Mario, Metal Slug Sangokushi ir pan.

3. "Android" MTK/VNT prietaisas (Y režimas):

Kaip Redmi 3G versija, skirta "Huawei" Honor3X, už CooIPAD, už Zhongxing ir pan., tai senojo stiliaus mobiliųjų telefonų naudojimo MTK PROCESORIUS, dėl MTK blogas suderinamumas,jie negali remti tarptautinį standartą gamepad susitarimą.Taigi, jei pagal standartinę "Android" ryšio metodą, neįprastų problemų bus.Mes iš anksto nustatytas MTK režimas remti MIGAMEPAD žaidimai.ln šį režimą, produkcijos klaviatūros raidžių, gali būti naudojami siekiant nustatyti žaidimo ant PC funkcija.

4. Android/iOS VR mode (režimo):

Su šiuo režimu, tik BaoFeng ar kitus VR taikymui!A enter mygtuką, B return mygtuką, X yra meniu mygtukas, kairėje kreiptuką galite perkelti žymeklį į meniu app, kai žaidžia vaizdo su paliko kreiptuką, yra tomas+, žemyn, tūris-, kairėje yra greitas atsukimas, teisė yra pirmyn (Pastaba: i05 BaoFeng VR App turi būti nustatyti gamepad yra MOCUTE variantas).

5. Už " IOS " ICade režimu (B režimas):

Patekti į APP store "arba kitus "Apple", paieškos "iCade", tada galite rasti žaidimų iCade kurios palaiko gamepad, atsisiųsti ir įdiegti, tada gerai.kaip Akane Lite, Brolybė, TTR Premium ir t.t.Prieš žaisti žaidimus, prašome nustatyti klaviatūros įvesties režimą anglų įvesties ir gali įvesti anglų kalbos raides, tada gerai (Kai kurie žaidimai gal reikia nustatyti naudoti iCade, kai žaidžia).

6.IOS NEWGAME režimas (X režimu):

Nuskaityti QR kodą į rankinį atsisiųsti NEWGAME Taikymui!tada galite naudoti gamepad į žaisti nemokamai žaidimai į APP!e.g SF arba Herok es Režimu m, raktas yra i klavišo funkcija.

Specifikacija:

Prekės Pavadinimas: MOCUTE

Tipas: Gamepads

Modelio Numeris: Mocute 053

Sąsajos Tipas: Bluetooth

Suderinamos Prekės/Modelis: None

Pakuotė: Nėra

PROCESORIUS: ARM968E-S CORE

Darbo Laikas: Laiko Apie 40 Valandų

Baterija: Įkraunama ličio baterija 400mAh,3.7 V

Bevielio Protokolo: "Bluetooth" 3.0

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek dydis skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Dėkojame už jūsų suprasti.

1 x "Bluetooth" Gamepad

1 x Vartotojo Vadovas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Žymos: kontrolės žaidimas, žaidimo mini pc, žaidimų valdiklis pc apžvalga, joypad valdiklį "android", valdikliai mocute, "android" gamecube gamepad, kreiptuką, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis, wireless gamepad, pc gamepad.

Charakteristikos

Sertifikavimo NĖRA
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Prekės Pavadinimas MOCUTE
Pakuotė Taip
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Gamepads
Modelio Numeris Mocute 053 "Bluetooth" Gamepad

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Mocute 053

Mocute 053 "Bluetooth" Gamepad "Android" Kreiptuką PC Belaidžio Nuotolinio Valdiklio VR Žaidimas taškas PC Išmaniųjų Telefonų

Panašūs produktai: