Szjinao Vaivorykštė Mystic Topazas Pakabukas Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabras Brangakmenio Grandelės Moterų Dragonfly Bižuterijos Unikalus

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.44

-39%

€30.73

Dalintis

Apie prekę

Szjinao Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabro, Mėlyna Cirkonis Karoliai Pakabukas Mados sterlingų-sidabro papuošalai Pareiškimą Karoliai Moterims

Specifikacija: - Gamybos Įmonė : JinAo - Pagaminimo Šalis : ShenZhen - Pavadinimas : Pakabučiai - Prekės NR. : DT115 Stilius : "Vintage"

- Technics": Rankų Darbo

- Metalas : 925 Sterlingas Sidabro - Metalo Spalvos (Apkalos) : Antikvariniai Sidabro

- Pagrindinis Akmuo : Sukurta Akvamarinas

- Pagrindinis Akmuo Spalva : Mėlyna - Produkto Dydis : Kaip paveikslėlyje parodyta (Pakabukas Dydis :45X50 mm)

- Savybės: Aukštos kokybės & Brand New > Realių objektų yra daugiau gražus

Paketą sudaro: 1*1 vnt Pakabukas 1*1 Poshing Audinys 1*1 Gražių Langelį Atsitiktinai collocation graži dovanų dėžutė (Saugumo Pakuotės Pristatymas)

Pastaba: ( Po to, kai mes gavome jūsų mokėjimą užsakymai, greitas pristatymas per 48 val.) kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes jums priimtiną atsakymą.

Have a nice day!Atkreipkite Dėmesį :Dėžutė Atsitiktiniai Išsiųstus,Vaizdas yra Tik Nuoroda, Kodėl Pirkti "Obama Gold Jewelry Co., LTD" 1 Esame pripažinti pasaulinis prekės ženklas ir papuošalai lyderis su daugiau nei 100,0000 patenkintų klientų visame pasaulyje. 2 Mūsų papuošalai yra pagaminti su aukščiausios tikslumą ir griežčiausius kokybės kontrolė.kitas "ženklai"arba"pardavėjų"tiesiog pirkti ir perparduoti jų prekybos agentai net eiti kaip kopijavimo mūsų stilius ir pateikimas. 3 Mes pasiūlysime jums geriausią vertę už savo pinigus.mūsų kainos yra teisingas ir dažnai žemiausia pramonėje. 4. Mes turime neribotas tiekiantis aukštos kokybės gabalus, buvo įrašyti į mūsų parduotuvėje kasdien. 5 Jūsų užsakymai siunčiami per 48 valandas, nuo pirmadienio iki penktadienio. 6 Visi Produktai Nemokamas Pristatymas.Mes Paramos Lašas-Pristatymas. 7 Esame tikri ir patikimi, papuošalai, padaryti gamykloje. 8 Prisiminti, jei tai ne b. Obama, Gold Jewelry Co.,LTD", tai nėra verta pirkti!

Kas yra 925 Sterlingas Sidabro ?

Gryno sidabro yra 100% bauda, sidabrinė, Ji yra labai minkšta.Lengvai pertvarkytas ir pažeista, todėl yra dažnai derinamas su kitų metalų gaminti daugiau patvarus papuošalai.Populiariausių sidabro papuošalai yra sterlingas sidabro, kuris susideda iš 92.5 % sidabro ir 7,5 % vario.

Žymos: dragon necklac, pakabukas varnas, 925 sidabras, Mėlynas Topazas, stilingas pakabukas kryžius, sd kryžius, mystic žiedas, yanhui sidabro papuošalai, ts sidabro pakabukas, ganesh.

Charakteristikos

Stilius Bohemijos
Modelio Numeris dt115
Pagrindinis Akmuo topazas
Pakabučiai Tipas skaidrės
Kilmės KN(Kilmės)
Tinka moteris,moteris,ponia,Ponios,mergaitės,ponia, ir t.t.
Produkto tipas Senovės sidabro pakabukas
kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Pakabukas Dydis 45*50mm
Aukštos Poliravimas Išvengti Alergijos
Pažymos Tipą NGTC
Kvepalai Ir Moterų Sukurta Mystic Topazas
Metalo Spalvos SIDABRINĖ
Taikoma proga Vestuvės Valentino Dienos Dovana Kalėdų Dovanos
Šalutinis Akmens NĖRA
Prekės Pavadinimas szjinao
Bauda ar Mados Bauda
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Medžiaga 925 sidabras
Paviršiaus danga Senovės sidabrinė
gydymo kristalais colar feminino
Elemento Tipas Pakabučiai
Pažymėjimo Numeris 1628410587
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Formos\modelis Gyvūnų

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Szjinao Vaivorykštė Mystic Topazas Pakabukas Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabras Brangakmenio Grandelės Moterų Dragonfly Bižuterijos Unikalus

Szjinao Vaivorykštė Mystic Topazas Pakabukas Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabras Brangakmenio Grandelės Moterų Dragonfly Bižuterijos Unikalus

Panašūs produktai: