Vela.yue Premium Makiažo Teptukų Rinkinys 7pcs Akių Šešėlių Išsitepti Maišymo Kontūro akių kontūro Antakių Makiažo Priemonių Rinkinys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.04

-25%

€10.73

Dalintis

Apie prekę

Įpakavimas: 1 set vela.yue savarankiška, Akių makiažo teptukų rinkinys

Šepečių Rinkinys, įskaitant: ( 1x kupolo formos Maišymo Šepetys, 1x Tiksliai Maišyti Teptuku,1x Didelė Eyeshadow Brush,1x Nurodė Maišymo Šepetys,1x Pieštukas su Šepetėliu,1x akių kontūro Teptukas,1 x Antakių Teptukas)

305# Didelių Eyeshadow Brush

Šis šepetys yra stora hiso pluošto sudėti į apvalios formos.Taikoma milteliai,skysti ir kremas akių šešėliai su lengvu vien prisilietimu.

306# Kampu, Antakių Teptukas

Pagaminti iš sintetinių pluoštų, Plokščia-shapped su kampu patarimas,Veikia su visomis formulėmis, akių spalva.Pamušalas arba formuojant akių ar antakių ir tvirtai platinti spalva.Naudoti, taikyti miltelių,skysčio arba kremo produktus.

307# Akių Kontūro Teptuku

Išmatavimai:Bendras ilgis aplink: 11.4 cm, Šerių aplink: Plotis 0.25 cm,Ilgis 0,6 cm.

Trumpi ir standūs sintetiniai šeriai maksimali kontrolė ir tikslumas.Plonu teptuku, kad žvakutės į baudos taškas, leidžiantis lanksčiai taikyti storesnis ar plonas tikslios linijos.Puikus su bet kuriuo formulė.

309# Kupolo Formos Maišymo Šepetys

Vien taikant ir derinant akių šešėliai, ypač kontūras akių.Šis šepetys turi minkšto pluošto, kad siaurėjantys į formą, vidutinio dydžio kupolo formos.

310# Nurodė Maišymo Šepetys

Šis šepetys yra puikus taikymo, maišymo ir poliravimo fondo sunkiai prieinamose vietose ir makiažo pagal akis.Nurodė, raukšlėtis ---Tankiai supakuoti, kūginiai šeriai taikyti akių šešėlių smokey poveikį.

311# Tiksliai Maišymo Šepetys

Šis Šepetys yra kūgio tiksliai taikyti ir mišinys puikiai plauti raukšlėtis kontūrą.

Mažosios formos su kūginiu patarimas leidžia daugiau kontroliuojama taikant ir derinant milteliai.Numatyta vien spalva-plauti poveikį akis.

312# Pieštuko Šepetėliu

Pieštuko formos šepetys tikslumo spalvinimas ant dangtelio, akių raukšles ar palei blakstienų liniją.

Minkštas, sklandžiai pluoštai šis šepetys yra susibūrę į pieštuko formos patarimas.Jis idealiai tinka maišyti akių kontūro į akių šešėliai sukurti dūminis-žiūri akis.

* Selektyvus Medžiagos,Patyrę Amatininkas,Puikus Amatų, Kad Aukštos Kokybės Šepečiai.

* Kokybės Testas Sertifikuota,Micorbiological Analizė Praeiti Sertifikuota,Enviromentally Draugiškas.

1. Kiekvieną kartą, kai naudojate teptuku bakstelėkite išjungti bet koks perteklius miltelių šerių į šiek tiek riesta jūsų delne.Maži šepečiai, pavyzdžiui, lūpų šepetėlis ir akių šešėlių šepetėliu,Švelniai valyti šeriai ant minkšto audinio nušluostykite produkto.

Ps.Jei tai darote kiekvieną kartą, kai naudojate teptuku ji nebus reikia plauti dažnai.

2. Valymo drungnu vandeniu.Kai šereliai pradeda kvapas, ar turi karoliukai makiažas, praplaukite jas drungnu vandeniu.

3. Formavimo putos su kvepalų-nemokamai muilo, ir plauti, šeriai iki rėmelis (metalinė dalis).

4. Švelniai išspausti šeriai iš rėmelis krašto į išorę pirštais padės pašalinti makiažas nuo teptuko, tada nuplaukite šeriai kruopščiai.

Ps . *Neplaukite šepetys su valikliu, kurių sudėtyje yra alkoholio tirpiklio, išskyrus atvejais, kai jums reikia sausa, ji greitai.

*Naudojant audinio minkštiklių ar plaukų kondicionierius gali pakenkti šeriai gali laikyti milteliai.

5. Siekiant išvengti žalos plaukų šepetys, šukos plaukų truputį iš patarimas teptuku.Šukavimas kryptimi šaknies iki galiuko teptuku, palaipsniui dirbti savo kelią atgal į rėmelis krašto.Įjunkite jį ir šukos panašiai.

6. Švelniai išspauskite teptuku galvą rankšluosčiu ir atsikratyti vandens pertekliaus.Pirštais švelniai formos jį į tinkamą formą.Užtikrinti šepetys yra ne džiovinti saulėje arba su džiovintuvas, kaip jis bus sugadinti šepečiu plaukus.Galima teptuku išdžiūti natūraliai, atokiau nuo šilumos šaltinių.

7. Jei naudojate šepetėlius kasdien, įdėkite juos į stiklo, rankena žemyn.Jei ne, laikyti plastikinėje įmautėje pateikta pirkimo metu ir lygūs.Visada laikykite šepečiai švarioje ir sausoje aplinkoje.

1. Numatytąjį mokėjimo metodą yra Alipay.Tai yra sąlyginio mokėjimo metodus, kuriais jūs galite pasitikėti mokėti.alipay palaiko daugelis mokėjimo tipų, pavyzdžiui : QIWI,BOLETO, "Webmoney", "Western Union", Banko pavedimu,Moneybookers,Kredito Kortelių "visa" ir "Mastercard" ir pan.

2. Mes pack šepetėliai su saugaus burbulas voką, didelius užsakymus, kuri daugiau nei 200usd, mes pakeisime nemokamai DHL/UPS/EMS express pristatymas paslaugų,mes pakuotės ji su stipriais kartoninė dėžutė,saugiau ir greičiau.

3. Mes laivas paketus visame pasaulyje per Keturvalakiai.lt europos sąjungos oficialusis oro pašto paslaugos.Paketai paprastai gali būti siunčiami per mokėjimas patvirtino dieną+24 valandas.Dauguma pakuočių atvyksta jums per laivybos laikas lango rodo, kad puslapis, Bet kartais kažkur, gal daugiau atidėtas, Nes ji yra taip pat priklausomai nuo to, įvairių šalių pašto paslaugų lygio ir muitinės importo politiką.Prašome būti šiek tiek daugiau pacientų ir nedvejodami susisiekite su manimi, bet padėti tokiu atveju.

Žymos: el šepetėliai, akių makiažas, undinė makiažo teptukų rinkinys, cosmet, antakių, skone maišymo šepetys, korėjos makiažas rinkinys, paprastas makiažas įrankiai, cosmet rinkinys, teptuku makiažas.

Charakteristikos

Teptuku Jausmas
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Teptuko Forma
Ypatybė
Dydis Eeys
Prekės Pavadinimas vela.yue
Kreiptis Į
Stilius
Tinka
Naudojamas Su Rinkiniai & Rinkiniai
Rankenos Medžiaga bambuko
Kokybės Lygis
Pareigos
Šepečių Medžiagos Sintetinių Plaukų
Pritaikyti
Modelio Numeris 400
Naudojimo Sritis
Kiekis 7
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Vela.yue Premium Makiažo Teptukų Rinkinys 7pcs Akių Šešėlių Išsitepti Maišymo Kontūro akių kontūro Antakių Makiažo Priemonių Rinkinys

Vela.yue Premium Makiažo Teptukų Rinkinys 7pcs Akių Šešėlių Išsitepti Maišymo Kontūro akių kontūro Antakių Makiažo Priemonių Rinkinys

Panašūs produktai: