Verslo vyrų mechaninė žiūrėti vyrų automatinis laikrodis wrisk laikrodžiai Relojes Prabanga geriausių prekinių Ženklų Laikrodžiai Vyrams Dropshipping!!!

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€15.67

-44%

€28.49

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Žiūrėti Dažnai Užduodami Klausimai

Kodėl kai kurie modeliai neturi filmas?

Subjektas parduotuvėje yra bandyti gaminti įbrėžimų, prožektoriai bus oksiduotų ir kitų reiškinių, paprastai žiūrėti kino apsaugoti žiūrėti.Žiūrėti didmeninės rinkos, keletą dolerių paketą kino šimtus lapų, ir nustatyti, ar naujas laikrodis yra ne pamatyti, jei ten yra filmas.Jei žiūrėti nešioja, per kelias dienas sukurs daug įbrėžimų, šių įbrėžimų nėra būdas remontas.Mūsų laikrodis yra tik interneto pardavimų, nėra fizinės parduotuvės pardavimo problemų, gamykla turi folijos plėvelę, jeigu yra ne kino filmas, visos prekes yra naujos, originali prekes, prašome būti tikri, kad naudoti.

Kodėl nuotrauka bloga spalva?

MŪSŲ visos prekės yra originali prekių, niekada parduoti suklastotas prekes.Nuotraukos gali būti dėl santykių tarp šviesos ar ekranas yra skirtingi, net jei pats paveikslėlis, kitoje ekranas bus spalvotas.Pavyzdžiui, ta pati nuotrauka, baltos juostelės skirtingose vietose, gali atrodyti, kad būti balta, pilka ar net juoda.Rekomenduojama, kad visi pirkėjai pirkti prieš skaitiklį optimistiškai apie rūšies pakartotinio pirkimo, prašome visiškai priimti negali, bet kokios spalvos, ir fizinio dydžio ir vaizduotę skirtingų pirkėjų apsvarstyti po pirkimo, counter atrodo po fizinės pirkti.

Kodėl žiūrėti tik nusipirkau, jums reikia pakeisti bateriją?

Paaiškinimas 1: Kvarcas laikrodžio baterija buvo sumontuota gamykloje, kai byla, taigi, net jei gamykla nebuvo pirkti bateriją, kad mesti nuostolių, todėl, tai yra įmanoma, vartotojams nereikia pirkti ilgas laikas pakeisti bateriją.

Žodžiu 2: laikrodžių gamybos judėjimo, baterija įdėti, jei norite paleisti, ir tada sujungti į laikrodį, artimųjų per įvairius platinimo kanalus, elektros energijos ir toliau vartoti.Laikrodis yra ne svečiai, nusprendė pirkti tuo pačiu metu, pradėjo imtis pirma, antra, baterijos nėra elektros energijos iš anksto yra natūralus reiškinys.Laikrodžių gamintojai nėra pažymėtos gamyklos dienos, viduryje laiko tėkmę, mes nežinome metu.

Kodėl ne žiūrėti gavo?

Paprastai tris kartus, terminų rodykle žiūrėti paprastai padaryti ne imtis ilgai, antra vertus, tik laikas eiti, kaip vaikų sporto mokytojas leiskite mums paleisti, atspirties taškas pradžios, pabaigos, laiko sustoti, kiek laiko, 50 metrų atstumą, Jūs galite apskaičiuoti greitį.Ši rodyklė reiškia kodų lentelę, paspauskite mygtuką, kad veikia valia eiti, paprastai nereikia leisti jam judėti, arba ilgiau mokestį, ir elektros energijos. 3 akis nedidelį ratuką, kas antras yra eiti, kad yra laikas, antra vertus ~

Kodėl automatinis mechaninis laikrodis, bet taip pat dėl likvidavimo

Automatinis mechaninis laikrodis yra per žiūrėti svorio plaktuku perkelti automatiškai straipsnis, bet kai riešo nėra pakankamai krūvio arba vartojant ilgą laiką, reikia rankiniu būdu suteikti žiūrėti pakankamai energijos.

Kai automatinis laikrodis, kodėl jūs vis dar išlaikyti kūną, kūnas?

Tai buvo du pagrindiniai uždaviniai:

1) Jei automatinio žiūrėti dieną nedidelį kiekį veiklą, ypač kai kurioms moterims, jūs galite greitai naudoti ranką ant kūno sugriežtinti likvidavimo, nedarykite žiūrėti dėl to, kad trūksta energijos, ir uždaryti.

2) Kai automatinis mechanizmas nesugeba paveikti straipsnį, galite naudoti vadovą juostoje, todėl, kad žiūrėti toliau naudoti.

Dirželis yra ilgai?

Dirželiai gali būti rastas namuose

12 punktas šuolis, kaip koreguoti?

Žodžiu 1: pirmą dieną iš kalendoriaus perduoti dieną prieš žymiklį į kalendorių, norėdami pereiti į dieną, tuomet nustatyti laiką, galite atskirti popietę, ir bus ne pereiti prie 12 val. kalendorius.

Paaiškinimas 2: 1. Reguliuoti data vakar. 2. Tada pasukti laiką, kryptį, sukti 24 valandas, data šuolis šiandien, tada surinkite šiandienos laiko

Antra vertus, nukreipta yra ne tai, kas yra priežastis:

Valandą vertus, yra sumontuotas ant ratų, minutę ranka montuojamas ant sub-apvalus vamzdelis, per blokavimo varantys išlaikyti fiksuotą perdavimo santykis.Taigi, valandą ranka visa esmė, minutę ranka turi punkto reikalavimus.Antra vertus, yra montuojamas ant antrojo rato veleno, yra dėžė varantys traukinys, ir minutę ranka nėra tiesiogiai susijusios (tai yra, sub-taškų sveiki, antra vertus, nebūtinai susiję su 60 skalę).Ir visi perjungti laiko, gali tik surinkti minutę vertus, negali dial antra vertus.Net po sub-taškų sveiki, iš nulis sekundžių, o po traukti bus rodomas nekoordinuotai.Kasdieniame gyvenime, "taškai" įrenginys yra pakankamai, neturi jokios praktinės reikšmės sekundžių.Taigi, montuojant "antrasis" adatų, jį galima pakrauti ne bet kokioje padėtyje

Kai kurie iš populiariausių paaiškinimas: ši situacija apskritai kvarcinis laikrodis yra labai normalu.Problema yra ta, montavimas, antra vertus, nėra visiškai suderinti su ratuku masto, net jei derinimą, antra vertus perdavimo pavara yra tarpas, bus antra vertus, mušti nebus rungtynių dial mastu.Tačiau tai neturi įtakos kvarco žiūrėti kiekvieną minutę perkelti tiksliai 60 sekundžių

Žymos: chronografas vyrai žiūrėti, žiūrėti automatinis mechanizmas, vyrai 40 cm, aliang mens watch, chronograph žiūrėti, žiūrėti, jw kvarcas, tianjin žuvėdra chronograph, vyrai žiūrėti, relojes laikas.

Charakteristikos

Juostos Plotis 20mm
Sportas Tipas Veikia
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Užsegimas Tipas Apyrankės Užsegimas
Ciferblato Skersmuo 40mm
Byla Storis 12mm
Judėjimas Automatinis Savaiminis Vėjas
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Juostos Ilgis 23cm
Modelio Numeris JXB-15
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Stilius Sportas
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Lytis VYRAI
Prekės Pavadinimas fedylon
Funkcija Plaukti
Elemento Tipas Mechaniniai Laikrodžiai
Byloje Formos ROUND

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Verslo vyrų mechaninė žiūrėti vyrų automatinis laikrodis wrisk laikrodžiai Relojes Prabanga geriausių prekinių Ženklų Laikrodžiai Vyrams Dropshipping!!!

Verslo vyrų mechaninė žiūrėti vyrų automatinis laikrodis wrisk laikrodžiai Relojes Prabanga geriausių prekinių Ženklų Laikrodžiai Vyrams Dropshipping!!!

Panašūs produktai: