2 Tipas Polichrominės Levandų Mėlyna Rožinė Periwig Bukas Kirpčiukai lolita Cosplay Perukas Mergina Hairpiece Banga Garbanoti Plaukai be Priedų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€22.55

-29%

€32.21

Dalintis

Apie prekę

Apie mus

Mes turime gamyklą kinijoje profesionaliai Cosplay drabužius.Yra profesionali siuvėja, deviser ir rankų darbo.Mes stengiamės suteikti jums pageidautina kostiumas.Jei negalite rasti kostiumas norite mano parduotuvėje, gal galite pateikti mums aiškios nuotraukos charakterio norite, mes stengiamės padaryti juos už jus!Visas kostiumas parduodame naujus, su standartinis dydis arba užsakymą pagaminti savo matavimus.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis

Cos aprašymas

Cos Komponentas:Kaip nuotraukas

Coser Properites:Anime

Ilgis :66cm

2 Tipas Polichrominės Levandų Mėlyna Rožinė Periwig Bukas Kirpčiukai lolita

Cosplay Perukas Mergina Hairpiece Banga Garbanoti Plaukai be Priedų

Užslėpti savo plaukų

1.Įdėti ilgesnius plaukus, tolygiai ant galvos.Prisegti plaukai ant kaktos ir iki ausų su žiburių.

2.Snood jūsų plaukus.Įdėti į wig (front-to-back, ir kad ji prigludusi prie kūno.

3.Neteisingas nusidėvėjimo arba untidiness gali būti nepatenkinti atrodo.Šukos perukas švelniai už hairloss .Nereikia šukų iki galo ilgi plaukai.

Perukas Apsauga

1.Naudoti metalinės šukos ar oxhorn šukos.Plastikinės šukos bus sukelti statinė elektra.

2.Nuplaukite su šaltu vandeniu arba šiltu vandeniu.Laikykite atokiau nuo karštų medžiagos.

Skalbimo Būdas

1.Įdėkite jį į šaltą vandenį ir nuplauna nešvarumus ir švelniai ranka.Nereikia pasukti ar naudoti šukos.

2.Suvynioti perukas su sausu rankšluosčiu.

3.Gulėti ant ventiliacijos platforma, jį nusausinkite.Ne kabinti.

4.85°C džiovinimo jis gali būti atkurtas.Tik profesionalams.

Kasdieninė Priežiūra

Purškiama plaukų losjonas visas šlapias prieš sieja su specialios šukos.Pirštais arba ESD nemokamai šukos yra alternatyva.

Mokėjimo

Mes priimame Kredito kortelės, sąlyginio Deponavimo ir Pinigų rezervacijoms.Jei jums reikia mokėti mums kitais būdais, prašome susisiekti su mumis el. paštu.

Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, pavadinimas, pašto kodas, telefono numerius ir pan.

Pristatymas Būdu

1. Siunta bus surengtas per 30 dienų po to, kai gavo mokėjimo už pre-parduoti prekes .

2.Mes paprastai naudoti Express atlikti, pakuotės po kostiumai yra daroma,kuris užtruks tik 3-5 darbo dienas pristatyti.Jei reikia,prašome susisiekti su mumis kitų detalių pristatymas ir perduodant mokestį ir laiką,ačiū!

Grįžti& Keistis Politika

Visos mūsų prekės bus tikrinamos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų.Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti prekę mums pagal pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti keitimo instrukcija.Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus.Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir komentarai yra labai svarbu mums.Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.Mes vertiname tai labai daug.Jei jūsų netenkina, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus arba Neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemą.

Ačiū už pirkinius cosplayfly, linkiu jums mėgautis savo pirkinių čia!

Žymos: juodas pūkuotas perukas, šukuosena lolita, juoda loli, šviesūs plaukai, perukas, gotikos galvos apdangalai, mergelė lolita cosplay, lolita, trumpas banguota baltos spalvos perukas, 50 cm plaukų.

Charakteristikos

Specialios Paskirties Kostiumai Ir Priedai
Dydis One Size
Šaltinis lolita
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Simbolių Animacinis Personažas Kostiumai
Prekės Numeris J0663
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nailonas
Lytis MOTERIS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2 Tipas Polichrominės Levandų Mėlyna Rožinė Periwig Bukas Kirpčiukai lolita Cosplay Perukas Mergina Hairpiece Banga Garbanoti Plaukai be Priedų

2 Tipas Polichrominės Levandų Mėlyna Rožinė Periwig Bukas Kirpčiukai lolita Cosplay Perukas Mergina Hairpiece Banga Garbanoti Plaukai be Priedų

Panašūs produktai: