Ombre Plaukų Ryšulių Tiesiai Žmogaus Plaukų T1B/27 Brazilijos Plaukų Pynimas Ryšulėlius Trumpauodegės Žmogaus Ryšulių Plaukų Mslynn Remy Pratęsimo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€53.89

-56%

€122.48

Dalintis

Apie prekę

redakcija=2.2; data=20180709 Ombre Plaukų Ryšulių Tiesūs Plaukai Ryšulių T1B/27 Brazilijos Plaukų Pynimas Ryšulėlius Trumpauodegės Žmogaus Ryšulių Plaukų Mslynn Ne Remy Plaukų

product_begin

zhutu_Begin

100% Klientų Parodyti Iš Klientui Telefonu

Taigi, Minkštos, Purios ir Gražus Spalvų

01 Sustiprino Dukart Ataudų

Prabangus Apdailos

Dvigubo Mašina Ataudų

Stora &Tvarkingas

Raizginys Nemokamai,Barstančių Nemokamai

02 100% Realus Žmogaus Plaukų

Iškirpti Iš Jaunų Mergina Donoro

Jokia Cheminė Perdirbto

Stiprus ataudų,Gali Būti Riesta Ar Ištiesinta

Minkštos ir Purios

03 Sveiką Pabaigos

Minkšti Plaukai be Padalinti

Visą Storio Baigiasi Ne Sausas,Nr. Raizginys, Dažytos ir Perdaryta

3 Spalvos Avalible

#1B,T1B/27,T1B/4/27

galite pasirinkti vieną sujungti arba Tris Komplektus šiam produktui

Pavyzdžiui:10inches 12inches....1 pluoštas 10 12 14...3 ryšulius 10 12 14 16...4 ryšulius

zhutu_End

pruduct_end

customer_begin

realios nuotraukos

customer_end

guanlian_begin

guanlian_end

feedback_begin

Sveiki, mieli draugai, jei jums patinka mūsų plaukai, tikiuosi, jūs galite pateikti mums jūsų visų 5 žvaigždučių atsiliepimus ir įkelti savo awesome plaukų, nuotraukų, atsiliepimų, kuri yra tikrai didelė parama mūsų pardavėjo darbą.Tai paskatins mus padaryti geriau ir geriau jus aptarnauti klientus.Mes bus taikomos mūsų bosas grąžinti jums $5 ir siųsti jums labai graži dovana jūsų kitą, kad būtų galima parodyti savo padėką.Jei turite kokių nors problemų, mūsų plaukų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis iš karto, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą ar darbo ginčų, ir mes visada jums tarnauti.

feedback_end

produktų size_begin PASIRINKTI DYDĮ, KURIS TINKA JŪSŲ Plaukų Ilgis

(Coliai/cm) 8" 10" 12" 14" 16" 18" 20" 22" 24" 26" 28" 30" 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 Vienas Standartinis Vadovas(Pluoštas) 2-3 3-4 4-5 PASTABA: Paprastai mūsų plaukai svoris 95g-100g.Jei norite, visą galvą, 4 ryšuliai yra būtina, ypač plaukų ilgis yra daugiau kaip 20 cm.Matavimo Prašome ištiesti plaukų, ypač banguotas ir garbanotas plaukų, kai jūs priemonė plaukų patinka šios matavimo nuotrauką.

produktų size_end

hair_begin

1 žingsnis: Įdėkite savo plaukus į šilto vandens ir plaukite jį.

2 žingsnis: Užtepkite kai kurie šampūno ir plaukite plaukus.Atminkite, pirštais šukos plaukus arba naudoti didelio dantų šukos šukos plaukų.

3 žingsnis: Išskalaukite šampūnas gerai.

4 žingsnis: Taikyti kai kondicionieriaus ant plaukų ir tada sąlygomis ji apie 20 minučių.

5 žingsnis: Skalauti kondicionierius gerai ir sukite plaukus su rankšluosčiu ar senas T-shirt, kad prarasti vandens.

6 žingsnis: Naudokite drėgmės ar aliejus saugo plaukus nuo išsausėjimo.Nereikia įdėti plaukų pagal saule ir sausa, ji su gamtos oru.

PASTABA: nenaudokite, šampūnas, garbanotas plaukų taip dažnai.Giliai sąlyga, garbanotas plaukų pat.Galite naudoti Elastino ir naftos išlaikyti garbanotas plaukų purios.

hair_end

shipping_begin Laivas, CA JAV, Europoje, Afrikoje AS Darbo Dienų 3-4 Dienas 3-4 Dienas 3-4 Dienas 5-7 Dienas 3-4 Dienas

PASTABA: Paprastai, mes naudojame "FeDex" išsiųsti užsakymą MUMS.Tačiau, jei norite naudoti express, jūs visada naudojamas, ir pasakykite mums ir mes padarysime viską, kad ship užsakymą, kaip jūs norite.Mes nuoširdžiai atsiprašome už visus nepatogumus.

shipping_end

return_begin Patarimai:

1. Prašome patikrinti, ar paketas atidžiai, kai jūs gaunate paketą.Jei nėra žalos, jūs galite prisijungti paketą ir patvirtinkite užsakymą.

2. Jei yra bet neveikia arba neteisingai produkto, prašome fotografuoti ir kreipkitės į mūsų internetinę paslaugą artimiausiu metu.Pirkėjas sumoka siuntimo išlaidas Pardavėjui apmokėti siuntimo išlaidas Nuotraukoje Keistis turima Nepatinka/Netinka TAIP Pakeisti stilių ar spalvą, TAIP Laivybos blogo straipsnių ar spalvos taip taip TAIP Kokybės problema taip taip TAIP Dirbtinių priežasčių ne NE ne NE

return_end

faq_begin Q1: Gali būti tiesinami plaukai ar riesta?A: Taip.Naudoti plokščias geležies/tiesiau arba žnyplės, prašome don ' t būti didesnė kaip 150C, net jei jis yra, bet kaip su savo plaukų, niekada nenaudokite karšto įrankius, pernelyg dažnai, ir prašau, nedaryk to pernelyg dažnai, ar plaukai bus lengvai gauti sausa ir susivėlęs.Q2. Kodėl plaukai lengvai gauti susivėlęs?A: kodėl plaukų susivėlęs, kaip šių priežasčių ir jums reikia išvengti susivėlęs, kaip nurodyta toliau.

1. Jūsų plaukai ryšuliai gali painiava dėl sausumo, naftos ir purvo kaupiasi, druska, vanduo, chloras ir ne šukavimas(platus dantų ateiti kūno banga, tiesūs plaukai, pirštų šukos garbanotais plaukais) iš savo plaukų kasdien.

2. Įsitikinkite, kad wash&būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę, du kartus per savaitę būtų geriau.Naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas daugiau pagalbos.Q3: Kodėl mano plaukai vis praliejimo?Prašome don 't naudoti kartu su šepečiu, garbanoti plaukai, tik veikia su pirštais švelniai; naudotis plataus dantų šukos tiesiai arba kūno wave" stilių.Po plovimo, malonumas slaugytoja plaukų su kai kurie plaukų aliejus, ir plaukai bus šilkinė ir švelni.Q4: kokio tipo plaukų priežiūros produktai turėtų naudoti?A: Naudokite geros kokybės šampūnas ir kondicionierius, kondicionierių jūsų plaukai yra labai svarbus norint išlaikyti ją minkštą ir lengvai valdomas.Galite naudoti ir produktų, pavyzdžiui, želė, plaukų lakas saugo curl vietoje, tačiau įsitikinkite, kad plauti plaukus, o ne palikti ten produktai ilgą laiką.

Žymos: 1 pluoštas plaukų, šviesūs plaukų audimo, black star plaukų, žmogaus plaukų bundlls, coco plaukų, ombre platinum žmonių plaukų, bliss plaukų, 28 colių 613, closyr tiesūs plaukai, slj8c.

Charakteristikos

Medžiagos Klasė Remy Plaukai
Prekės Pavadinimas mslynn
Plaukų Spalvos Ryšulius ombre plaukų ryšulius, 1B/27
Plaukų Spalva 1b/27, ombre ryšulių stright
Ombre Plaukų Ryšulių Medžiaga Brazilijos Plaukų Pynimas Ryšuliai
Cheminis Apdorojimas Dažyti
Žmogaus Plaukų Tipas Brazilijos Plaukų
Plaukų Ataudų Mašina Dvigubo Ataudų
Ilgiausių Plaukų Dalis >=5%
Pristatymo Laikas 3-7 darbo dienas;DHL/FEDEX/TNT
Mūsų Pranašumas dropshipping paslaugos /logo dizainas serive/didmeninės
Plaukų Tipas Tiesūs Plaukai Ryšuliai
Tekstūra Tiesiai
Plaukų Pratęsimo Tipas Audimas
Tinka Miršta Spalvų gali būti dažiausi #27 spalva
Gali Būti Permed Taip
Medžiaga Žmogaus plaukų Ryšulius ,Ryšulėlius Trumpauodegės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Ombre Plaukų Ryšulių Tiesiai Žmogaus Plaukų T1B/27 Brazilijos Plaukų Pynimas Ryšulėlius Trumpauodegės Žmogaus Ryšulių Plaukų Mslynn Remy Pratęsimo

Ombre Plaukų Ryšulių Tiesiai Žmogaus Plaukų T1B/27 Brazilijos Plaukų Pynimas Ryšulėlius Trumpauodegės Žmogaus Ryšulių Plaukų Mslynn Remy Pratęsimo

Panašūs produktai: