Miego Garso Mašina Su Touch Naktį Šviesos Funkcija Suaugusiems Baltąją Triukšmo Mašiną-10 Raminančią Garsų Miego Instrumentas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.10

-50%

€36.20

Dalintis

Apie prekę

Miego Garso Mašina Su Touch Naktį Šviesos Funkcija Suaugusiems.Baltas Triukšmas, Mašinos-10 Raminančią Garsų Miego Instrumentas

Kulka Taškų: 1、Garso Mašina, ir Naktį Šviesos: Tyrimai rodo, kad puikus derinys ramina garso ir minkštas naktį šviesa sukuria taikią aplinką.Tiesiog bakstelėkite naktį šviesos ir spalvų šviesos bus atitinkamai pasikeičia.Į sleep kokybės kūdikių, vaikų ir suaugusiųjų, nustatyti laimės jūsų šeimai.

2、10 Skamba Režimas: Mūsų sleep garso mašina yra 10 gamtos garsų, kurie galėtų veiksmingai padengti iki gatvės triukšmo, spengimas ausyse, knarkimas, barų, loja šunys, triukšmingas viešbučio kambariai ir žalingos triukšmus nuo triukšmingų kaimynų.Atsipalaidavęs sleep ritmą, padeda užmigti.

3、Auto-Išjungimo Laikmatis ir Atminties Funkcija: Nustatykite automatinio išjungimo laikmatis garso mašina nuolat, ar bent kas 30, 60, 90 minučių.Paleidę iš naujo, mūsų sleep mašina gali prisiminti paskutinį garsą ir garsumą, tad nereikės nerimauti, keisti parametrus.

4、Įrašymo ir Pakartoti: Mūsų kūdikių balso mašina įtraukė penkių minučių įrašymo funkcija.Galite įrašyti dainavimo lopšinė ir žaisti jūsų kūdikiui, kad jo sleep geriau su saldaus balso.

5、Saugus Naudoti: medžiaga baltąją triukšmo mašiną, yra pagamintas iš aukštos kokybės ekologiškai apsaugos PP ir palaiko USB arba AA baterijos energijos tiekimo.Tai labai nešiojamų, ir gali būti naudojamas kelis kartus.

Aprašymas:

Ši mašina gali žaisti raminančią garsų padengti iki žalingos aplinkos garsus ir sukurti nerūpestingą sleep aplinką ir taip padėti jums gauti geriau sleep ir sumažinti savo sleep sunkumų, tam tikru mastu.Tuo pačiu metu, ji taip pat padeda susikoncentruoti, kai jūs skaitote, dirbti ar studijuoti.

Savybės:

Galite pasirinkti -10 švelnius garsus: dešimt sleep ramios muzikos: balta triukšmo, dividendų triukšmo, emocinis ramios muzikos, ramios muzikos, jūros bangos, paukščių giesmių, griaustinio ir lietaus, laužo, tekančiu vandeniu, vasarą, naktį vabzdžių

- "PASIDARYK pats" įrašai yra prieinami.Galite įrašyti dainų ir garsų.

Kartais, motinos balsas gali padėti kūdikių pagerinti miego, o ne garso įdiegta į mašiną.

-Maksimalus įrašymo laikas: 5 minutes laiko.

-Automatinis laikmatis: Nustatykite žaidimo trukmė 30, 60 ar 90 minučių.

-Nakties šviesos: galite įjungti nakties šviesos spustelėdami lempų gaubtų arba per "on/off" mygtuką.Baltos šviesos ir šilta šviesa yra neprivaloma.

-Garso valdymas: garsumo reguliavimas per mygtuką "+/-".

-Maitinimas: AA baterijos arba USB. *Bet 5V mobiliojo ryšio adapteris (be baterijos)

Abu gali būti naudojami kaip energijos šaltinis.

-Ausinių lizdas: Dėl patogumo, ten yra ausinių lizdas prie USB jungties.Galite naudoti ausines ir mėgautis atpalaiduojantis garsas, taip, kad nebūtų sutrikdyti jūsų šeimos ar kitus.

Paketų Sąrašo:

Baltas Triukšmas Sleep Priemonė * 1

Naudotojo Vadovas * 1

USB Kabelis * 1

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

Žymos: triukšmo balta, miego kaukė, sijonai miega, kūdikių poilsio garso mašina, led monitorius juostelės, baby relax, stebėti vnt, juodas triukšmas, cpap kaukės, nešiojamų balto triukšmo generatorius.

Charakteristikos

tinkinti 5 vaikams iki vienerių metų
Modelio Numeris -
pritaikyti 4 Elektros Lizdai
Amžius 12+y
tinkinti 7 UNDEFINED
tinkinti 8 Kūdikio Stebėjimo
tinkinti 9 kampo viršutinė dalis,
tinkinti 3 apsauga nuo vaikų
Elemento Tipas Miega Monitoriai
Lytis Unisex
tinkinti 1 lizdas
tinkinti 2 kūdikių
tinkinti 11 bisyboard vaikams
Kilmės KN(Kilmės)
pritaikyti 6 saugus
Medžiaga -
tinkinti 10 kūdikių saugos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Miego Garso Mašina Su Touch Naktį Šviesos Funkcija Suaugusiems Baltąją Triukšmo Mašiną-10 Raminančią Garsų Miego Instrumentas

Miego Garso Mašina Su Touch Naktį Šviesos Funkcija Suaugusiems Baltąją Triukšmo Mašiną-10 Raminančią Garsų Miego Instrumentas

Panašūs produktai: