ADL5330 Modulis Plačiajuostės Įtampos Kintamosios Įgyti Stiprintuvo Modulis 20dB Įgyti Aukšto Linijinio Išėjimo Galia Funkciją demo Valdyba

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€23.60

-14%

€27.76

Dalintis

Apie prekę

Renginiai: ADL5330 yra aukštos kokybės įtampa kontroliuojamas kintamasis įgyti stiprintuvo (VGA)/attenuator, tinka įrenginiams su dažnius iki 3GHz.Subalansuota sankirtoje signalo kelias, sumažina iškraipymą ir sumažina klaidingas feedforward riziką, kurią sukelia parazitiniai prikabinti prie mažos galios ir aukštų dažnių.Nors balansavimo operacijas tarp šaltiniai ir apkrovos rekomenduojama, vienašališkai įėjimai gali būti viduje konvertuoti diferencialinių formų.Balun kablys naudojamas tiek įvesties ir išvesties.

Parametrai: Maitinimo įtampa: +5V DC (tipinis dabartinė vertė 220 mA didžiausias pelnas, išėjimo Darbinis dažnis: 10M-3000MHZ Įėjimo ir išėjimo varža: 50 ohms Maksimalus Išėjimo Amplitudė: 22dbm Kintamasis įgyti diapazonas: - 34dB, kad 22dB kontrolės įtampos intervalas (DC0-1.4 V) gali būti valdoma borto potenciometras ar užprogramuotas DA.Modulis dydis: 50mm*40mm Chip charakteristikos: Įtampos Valdymo Stiprintuvo/Attenuator Aukštos tiesiškumas: OlIP331dBm (900MHz) 50Q Įėjimo ir Išėjimo Varža Išėjimo Triukšmo Bazės: - 150 dBm/Hz (900MHz) Vieno baigėsi arba diferencinis režimas Platus įgyti kontrolę diapazonas: - 34dB iki + 22dB (900MHz) Darbo dažnis: 10MHz iki 3GHz Linijinis dB įgyti kontrolės funkcija, 20mV/dB Optimizuojant Išėjimo Galios Kontrolės Vieną maitinimas: 4.75 V 5.25 V pastaba:Pirmiau nurodytų funkcijų yra naudojami tik kaip vartotojo pasirinkimą ir nėra lygiavertės modulio funkcijos.Paketą sudaro: modulis;*1 PDF schema*1:Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo po pirkimo, mes atsiųsime modulio informaciją į savo pašto dėžutę .

Apie Elecdemo:

Elecdemonded 2015 m., Elecdemo yra nusistovėjęs technologijų kompanija, kuri sujungia tiekimo , R & D , prodund pardavimo , remti agentai , frančizės , pritaikymas ir urmu perka .Mes esame įsipareigoję suteikti mūsų klientams geriausias elektroninės funkcinis modulis produktų už mažiausią kainą .Mes turime profesionalių dizaino ir gamybos komanda providecustomer paslauga, padėti mūsų klientams žymiai pagerinti efektyvumą plėtros,mokytis ir mokslinių tyrimų.

Apie Transpiration:

1. Pasaulio laivybos, (išskyrus tuos atvejus, kai countriesand APO/ FPO)

2. Importo muitai: Mokesčiai nėra įtraukti į theprice ar siuntimo išlaidas.Muitinės mokesčiai yra atsakingas pirkėjas.

3. Jei paketas yra ne pristatytos per 30 dienų.prašome susisiekti su mumis.Mes padėsime jums išspręsti problemą.

Apie Pristatymą:

1. Mes proceso tvarka, po kurio laiko mokėjimas patvirtino.Dėl skirtingos inventoriaus būklę ir laiko, mes jus pasirinkti, kad laivas iš mūsų pirmojo sandėlio greitas pristatymas.

2. Mes tik siųsti patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

3.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Pristatymo laikas gali skirtis, ypač švenčių dienomis.

Apie Garantija:

1. gamintojai tik warrantyon nekokybiškų daiktų(išskyrus elementus damagedand/ar netinkamą jų gavusi).Priedas yra apdrausta 3 mėnesių garantija

2. Rodomas vaizdas yra imtasi realiu laiku, bet dėl skirtingų gamybos partijų, thecolor, gali būti skirtingos.Nuotrauka yra nuoroda tik, ir tikrasis objektas yra subjectto galutine

3. Sugedęs prekė turi būti pranešta ir reurned per garantijos terminą(jei įmanoma,originalioje pakuotėje

4. Jei produkto savybės neatitinka reklamos, mes padengti visas siuntimo išlaidas.

Apie Atsiliepimą:

1. Jei esate įsitikinusi, palikite 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, mums labai didelė garbė receivea dosnūs nekilnojamojo vertinimo ir nuotraukas, th !!!!

2. Bet koks produktas arba laivybos problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčo orleaving visus atsiliepimus/neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemą untilyou yra patenkinti.

Grįžta ir Kompensacijos:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir jums bus ne turėti galimybę grąžinti nuo gavimo data after30 dienų.Jei elementą jau priklausė jums už daugiau nei 7 dienos, laikoma, usedand mes ne bus grąžinti arba pakeisti jį.be jokių išimčių!Grįžti laivybos išlaidos yra theresponsibility iš buver.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje, turite pateikti mums shippingtracking numerį.

3. Jei yra grąžinti, prašome mus iš anksto, mes jums padėsime ją išspręsti.Jei jis negali besolved internete, mes priims jūsų grįžti ir grąžinti jį jums.

Žymos: 1 0 stiprintuvo valdybos 50w, hufi garso stiprintuvas, radijo stotis, modul stiprintuvo valdyba, galios valdymo, plačiajuostės stiprintuvo 6000, stiprintuvo valdybos originalas, vpk, stiprintuvo hf, cb radijo ryšio.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas ElecDemo
Maitinimo Įtampa ±10V-±40V
Priedų Tipas Įtampos Kintamosios Įgyti Stiprintuvas
Suderinamas su ADL5330

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

ADL5330 Modulis Plačiajuostės Įtampos Kintamosios Įgyti Stiprintuvo Modulis 20dB Įgyti Aukšto Linijinio Išėjimo Galia Funkciją demo Valdyba

ADL5330 Modulis Plačiajuostės Įtampos Kintamosios Įgyti Stiprintuvo Modulis 20dB Įgyti Aukšto Linijinio Išėjimo Galia Funkciją demo Valdyba

Panašūs produktai: