KTM pack 2 Boksininkų raštuotas boksininkas spalvų Prekės ženklą vyrams

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.26

Dalintis

Apie prekę

Produkto Savybės

Nustatyti 2 Boksininkų tipas raštuotas boksininkas Prekės KTM.Kolekcijos modeliai Motociklą.Robotas Sudėtis 92% Poliesterio ir 8% Elastano Robotas tinka praktikuojančių sporto.Robotas Indeformable negali būti ištemptas arba encoje pažadinti jūsų naudojimosi arba nevykėlis.Robotas Dvigubas pamušalas iš dalies intymi sritis, medvilnės.Robotas Maksimalų elastingumą ir sklandžiai jausmas.Robotas guma gumos juostos su elastinga, Kieta ir eludes scuffs.Tinka džiovinimo plauti iki mašinos, kad mažiau nei 40 °C Džiovinimas, greitas Džiovinimas ir nereikia išlyginti.

Susitikti KTM

Motociklų ir Tai cudería Ji yra gamintojo motociklus iš Austrijos, kuri buvo įkurta 1992 metais. Pastaraisiais metais, KTM yra Įrankis, dideli hitai įgūdžių įsisavinimas, kai įvykiai Rally raid, kaip Ralio Paryžius-dakaras ir Atlasas-Ralis.Prekės KTM prisijungė prie pagrindinės kategorijos motociklų pasaulio 2017 metais. Ranka iš pilotai Pol Espargaró, Bradley Smithas ir Mika Kallio., plius taip pat dalyvauja kategorijos Moto2 ir Moto3.

Žymos: berniukas vaiko kelnės, 390 duke ktm, persekioja šeimos kizaru, padengti ktm, amerikiečių boksininkas, laikiklis ktm, ktm exc, boksininkas logotipas, vėliavos ktm, rusijos tracksuit.

Charakteristikos

Seksualinio Pobūdžio No
Lytis VYRAI
Apatinės Kelnės & Boksininkai Kelnaites
Prekės Pavadinimas ktm
Modelio Numeris Pakuotėje KTM
Modelio Tipas Spausdinti
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Poliesteris

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

KTM pack 2 Boksininkų raštuotas boksininkas spalvų Prekės ženklą vyrams

KTM pack 2 Boksininkų raštuotas boksininkas spalvų Prekės ženklą vyrams

Panašūs produktai: