Suklastotas, Fiktyvus vaizdo Kamera Kulka Vandeniui Lauko, Patalpų Apsaugos VAIZDO Stebėjimo Kamerą Mirksinti Raudona LED Šviesos Netikrą Fotoaparatas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.07

-29%

€8.67

Dalintis

Apie prekę

Pasekėjų

Jei jums patinka mūsų produktų ir paslaugų, kad jūs įspūdingas ,prašome spausti sekti ir tapo mūsų pasekėjų ,ten bus kai counpons arba diskonto ypač mūsų pasekėjų, kai jums, kad vėl mūsų parduotuvėje.

Labai ačiū už jūsų susidomėjimą mūsų daiktų ir linkime jums malonaus pirkimo.Jei turite klausimų apie mūsų daiktų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes visada čia, su jumis.

Kulka Manekeno Netikrą Stebėjimo Kamerą Mirksi LED Netikrą Saugumo Kameros skirtos vidaus ir Lauko

Aprašymas:

Tai yra suklastotas kulka kamera, kuri yra maitinama 2 AAA tipo baterijos.Built-in LED pradės mirksėti kas 2 iki 5 sekundžių, kuris veikia kaip tikras stebėti. 20 LED priekiniai objektyvas sudaro 1 mirksintis LED ir 19 realus LED.Derinys, true ir false, gauna geriausias dezorientuoti poveikį.Be to, jis bus dirbti tiek dieną, tiek naktį normaliai.Didelis atsparumas vandeniui, leidžia būti naudojamas net ir lietingą orą lauke.Belaidžio įrenginio daro tai patogu montuoti prie sienos arba fiksuoto rėmo.

Savybės:

Mirksintis LED - Tai kulka manekeno netikrą kamera atrodo kaip tikras stebėjimo kamerą derinant 19 netikrą LED ir 1 mirksintis LED.Ji mirksi kas 2-5 sekundes.Labai realus.

Lengvas Montavimas - Jis palaiko sieniniai režimą ir fiksuoto rėmo režimas per savo bevielio įrenginio, kuris padeda išvengti vielos raizginys problema.

Ilgas tarnavimo laikas - netikrą bullet fotoaparatas yra powered by 2 x AAA tipo baterijos, kurios suteikia jums super ilgai viena paslauga gyvenimas iki 3 iki 6 mėnesių.

Platus Taikymas - Aukštas atsparumas vandeniui leidžia šio manekeno kameros, tinkamas tiek vidaus, tiek ir lauko darbams.Ji dirbs paprastai net ir lietingą dieną.

Tvirtą Apsaugą - Ji gali būti įdiegta jūsų namuose, prekybos centras, restoranas, prekybos centrai, pėsčiųjų alėja ir t.t. siekiant suteikti jums tvirtą apsaugą.

Techniniai duomenys:

Produkto tipas: Kulka Manekeno Netikrą Stebėjimo Kamerą

Objektyvo skersmuo: 25 mm/ 0.98 į

Darbo narė: Nuolatinė

Maitinimo šaltinis: 2 * AAA baterijos( neįtraukta)

Atsparus vandeniui: TAIP

LED: Flash vieno LED, kas 2-5 sekundes

Tinka situacija: vidaus ir lauko

Taikoma vieta: Namai, prekybos centras, restoranas, prekybos centre, pėsčiųjų alėjoje, ir tt

Bevielis: TAIP

Pakuotės dydis: apie. 7.00 * 12.00 * 16.00 cm/ 2.76 * 4.72 * 6.30 į

Pakuotės svoris: 215g

Paketų Sąrašo:

1 * Bullet Manekeno Kameros

1 * VAIZDO Lipdukas

1 rinkinys Varžtai

Žymos: kamera lauko netikras, kamera pelėsių, mount mini projektorius, mini band smart žiūrėti, vaizdo lemputė, camera dome metalo, kamera lauko xiaomi, vaizdo kamera, camra, fotoaparato vaizdo manekenas.

Charakteristikos

Atsparus vandeniui Taip
Feture1 Belaidžio
Produkto Tipas Kulka Manekeno Netikrą Stebėjimo Kamerą
Feture2 Ilgas tarnavimo laikas iki 3 iki 6 mėn.
led "Flash" bendrosios kas 2-5 sekundes
Modelio Numeris Manekeno Kameros
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas VBESTLIFE
Sertifikavimo NĖRA
Tinka Situacija Vidaus ir Lauko
Objektyvo Skersmuo 25 mm/ 0.98 į
Platus taikymas namas prekybos centrų restoranas pėsčiųjų alėja
Darbo narė nuolat
Maitinimo Šaltinis 2 * AAA Baterijos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Suklastotas, Fiktyvus vaizdo Kamera Kulka Vandeniui Lauko, Patalpų Apsaugos VAIZDO Stebėjimo Kamerą Mirksinti Raudona LED Šviesos Netikrą Fotoaparatas

Suklastotas, Fiktyvus vaizdo Kamera Kulka Vandeniui Lauko, Patalpų Apsaugos VAIZDO Stebėjimo Kamerą Mirksinti Raudona LED Šviesos Netikrą Fotoaparatas

Panašūs produktai: