"Logitech" Crayon rašysenos stylus pieštuku stylus kompiuterio-bloknoto rašiklį ip10 skaitmeninio rašiklio

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€74.40

-9%

€81.76

Dalintis

Apie prekę

"Logitech" Crayon rašysenos stylus pieštuku stylus iPad planšetiniai pen ip10 skaitmeninio rašiklio

Mėgaukitės "Logitech" Pastelė yra universalus, pixel precise skaitmeninis pieštukas skirtas "iPad®" (6-oji karta), kuri leidžia jums atskleisti savo kūrybiškumą.Pažymėti Pdf, imtis užrašai, arba doodle šedevras — "Logitech" Pastelės darbų su apps, kad paramą "Apple" Pieštukų®.Ir su šimtais "Apple" Pieštukų palaikomų programų prieinama dabar, galite pradėti mokytis, bendradarbiauti ir kurti iPad " iš karto.TAIP PAT NATŪRALU KAIP RAŠIKLĮ IR POPIERIAUS PAGERINTI SAVO DARBO/ĮDOMUS BALANSAS

"Logitech" Crayon priduria, dinamiškas naujų būdų, kaip bendrauti su "iPad", naudojant "Apple" Pieštukų palaikomų programų.Ar jūs vartojate pastabas Notability ™ , piešimo Tayasui Eskizai, arba net mokytis rašyti, už labai pirmą kartą su Raštu Vedlys, "Logitech" Crayon daro daugybė užduotis lengviau ir smagiau.

PALIKTI SAVO ŽENKLĄ

"Logitech" Crayon prideda naują įdomų aspektą, taip, kaip jums bendrauti su savo "iPad".Be vargo komentuoti Pdf, matytum "Excel", galite pridėti net ranka vaizdus į savo dokumentus su uzsitiens riešo.Yra šimtai "Apple" Pieštukų palaikomų programų pabandyti, su daugiau ateina kiekvieną dieną.

SUDERINTI SAVO DARBĄ

Stop atsiskaitymo už vidutinį ir pareikšti savo projektus į kitą lygį."Logitech" Pieštuku " leidžia lengvai sukurti gražūs, impactful dokumentų pareikšti savo unikalų, asmens liesti Puslapių ®", "Keynote"® , Adobe ® Lightroom CC, ir kiti produktyvumo programų.

IŠREIKŠTI SAVO KŪRYBIŠKUMĄ

Atsimenu, kaip lengvai galite išreikšti save kaip vaikas?Na dabar galite dar kartą."Logitech" Crayon leidžia jums lengvai pridėti kibirkštinio kūrybiškumo kokį nors kitą projektą ar užduotį, ar vis dar esate jauni ar tiesiog jauni širdyje.

NAUDOJA "APPLE" PIEŠTUKŲ TECHNOLOGIJA

"Logitech" Pastelė yra sukurta naudojant "Apple" Pieštukų technologijų, kad jūs žinote jūs gaunate geriausias skaitmeninis pieštukas patirties, prieinamų šiandien.Ne tik kad, "Logitech" Crayon buvo sukurtas specialiai "iPad" (6-oji karta), suteikti jums prieigą prie šimtų "Apple" Pieštukų palaikomų programų iš karto — tik riba yra jūsų vaizduotė.

BŪTENT DĖL TAŠKO.JOKIŲ VĖLAVIMŲ.

Žinote, kaip naudoti pieštuką?Tada jūs žinote, kaip naudoti "Logitech" Pieštuku.- Jokio pastebimo vėlavimo laiką, ir tiksliai žemyn pikselių, tik rašyti ir parengti natūraliai, be baimės trūksta vienos eilutės, ar duomenys.

PALMIŲ ATMETIMO TECHNOLOGIJA

Eikite tiesiai į priekį ir poilsio savo delną ant ekrano, o jūs rašote — "iPad" palaiko palmių atmestas gamtos vertus vietą, o naudojant "Logitech" Pieštuku.Dabar galite nebesijaudinti dėl savo rankas ir sutelkti dėmesį į užduotį po ranka vietoj.

PUIKUS LINIJA KIEKVIENĄ KARTĄ

Reikia storesnis ar plonesnis linija?Tik tentas."Logitech" Pastelė yra protingas patarimas, kuris dinamiškai reguliuoja linijos svorį, priklausomai nuo to, kokiu kampu* jūs įdėti jį žemyn — kaip ir įprastinį pieštuką.

TIESIOG ĮJUNKITE, IR PIEŠTI

Tiesiog paspauskite mygtuką ir pradėkite rašyti ar piešti ant "iPad" iš karto — tai taip paprasta."Logitech" Crayon prisijungia prie "iPad" iš karto nėra sudėtingas prietaisas pora ar kitų vėlavimų.

FORMOS PASILIKTI

Unikalaus dizaino "Logitech" Crayon ne tik dėl šou.Plokščios formos lieka būtent ten, kur jums palikti jį ir apsaugo nuo nuriedėti rašomieji stalai ir pasimesti, po lentynos.

BATERIJŲ KAD PASKUTINIS

"Logitech" Crayon suteikia jums iki 7.5 valandų rašymo metu į vieną mokestį ir išsijungia automatiškai po 30 minučių prastovą sutaupyti brangaus baterija.Jei jūs esate mažos baterijos, jokių rūpesčių— 2 min įkrovimo padidinti teikia 30 min rašymo metu.

DARBAI SU ŠIMTAIS PROGRAMŲ

Naudokite Pieštuku išmokti naują kalbą, brėžinys, dizainas, arba sukurti su programėlėmis, kurios yra suderinamos su "Apple" Pieštuką.

PAPILDOMOS FUNKCIJOS

TINKA BET kokia RANKA, Didelis, mažas, jaunas, senas — "Logitech" Crayon buvo sukurta su šviesa, tvirtos medžiagos, kad jaučiasi gamtos viduje rankas visų formų ir dydžių.Tai apima jūs lefties!SUKURTA UŽIMTAS GYVENIMĄ, Mesti jį į maišelį, arba klijuoti jį į savo kišenę — "Logitech" Pastelė yra pakankamai sunku eiti kur jūs su 4 pėdų lašas apsaugos ir saugų pririšti bžūp.SPECIFIKACIJAS ir DETALES SUDERINAMŲ PRIETAISŲ iPad 6-osios kartos (iki 2018 m. laida) (Modelis: A1893, A1954) MATMENYS Aukštis: 6.5 (163 mm) Plotis: 0.5 (12 mm) Gylis: 0.3 (8 mm) Svoris: 0.7 oz (20 g) TECHNINIŲ SPECIFIKACIJŲ Apsaugos 4 pėdų (1,2 m) lašas Galios ir Ryšiai su išor. prt Ličio baterija Iki 7.5 valandų aktyvaus rašymo metu Automatiškai įgaliojimus išjungimas po 30 minučių prastovą išsaugoti baterijos On/off mygtukas, reikia 1 sek paspauskite Baterijos indikatorius: Trumpas paspauskite on/off mygtuką Žalia šviesa, jei baterija > 10% Raudona šviesa, jei akumuliatoriaus LED mirksi raudonai, jei akumuliatoriaus Įkrova per "iPad" lightning laidą Įkrovimo lizdas taikomas keičiamų pririšti bžūp Patarimas Keičiamais (perkami atskirai) Tilt jautrumas dinamiškos linijos, svoris Palmių atmetimo technologija ignoruoja benamių paliečia Medžiagų Vamzdis: Aliuminio Dangtelis: Silicio Gumos Sijonas: PC+ABS PAKUOTĖS TURINYS "Logitech" Crayon Dokumentai

Žymos: atveju, g502, wacom tablet, kietas keycap, lagitech g pro, g913 keycap, genshin poveikio hoodi, "logitech", "logitech" pelės, laidinės pelės pen, s5 jutiklis.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas "logitech"
Tipas Pelė, krepšys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

"Logitech" Crayon rašysenos stylus pieštuku stylus kompiuterio-bloknoto rašiklį ip10 skaitmeninio rašiklio

Panašūs produktai: