Tuya Zigbee Smart Switch paspausk Mygtuką prie Sienos Šviesos Jungiklio Nėra Neutralus Laidas ir N+L Reikalaujama ,Alexa, Google Namų Suderinama

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.98

-41%

€22.01

Dalintis

Apie prekę

Tuya Zigbee Smart Switch ES JK paspausk Mygtuką prie Sienos Šviesos Jungiklio Nėra Neutralus Laidas ir N+L Reikia su Multi-Control Assosciation belaidžio nuotolinio valdymo Alexa "Google" pradinis Compatible1/2/3 Gauja

Pagal Moes

Produkto Savybės:

1.Neutralus laidas reikalingas palengvina montavimą N+Lwire dizainas; Ne Neutralų laidą su vienu live wire dizaino ir talpos reikia; 2-way multi-control asociacijos kontrolės 1-šviesa kelis jungiklius; gali valdyti kelis skirtingus jungikliai, bet tik 1 gaujos 1 jungiklis gali būti susiję.Gaisro antipirenas medžiaga ir no elektros lanko naujos technologijos, siekiant užtikrinti saugų ir patikimą darbo.Perkrovos ir perkaitimo pritarė už savo saugumą ir nuostabų vartotojo patirtį.(Pastaba:A talpa turi būti prijungtas prie abiejų galų lemputes normaliai dirbti multi-control associaltion už tai vieno live wire versija.)

2.A Tuya ZigBee vartai koncentratorius yra būtina : A ZigBee koncentratorius yra būtina, kad prisijungia prie jungiklio ir daugelis kitų ZigBee "protingas" produktų ir supranta visas pastangas susieti savo protingo namo įrenginius.Tiesiog pridėti jūsų vartai į Programą,tada pridėti pereiti į savo vartus App įprastam naudojimui.(Pastaba:belaidžio ryšio sąsajos, nėra įtrauktos į paketą)

3.Suderinama su Alexa " ir "Google" Namo "hands-free valdymas balsu; taip pat galima valdyti nuotoliniu būdu per" Smart Gyvenimas/Tuya app bet kada, bet kur; remiantis vienu Tuya ZigBee Bevielio ryšio Sąsajos prijungtas.

4.Imtis visiškai kontroliuoti prijungti prietaisai, kurių laikmačių, grafikai ir atgalinės atskaitos (1/5/30 min, 1 val., ir pan.) su programa; dalis kontrolę su šeima ir draugais, kad būtų patogiau.

5.Dvi versijas ir neprivaloma:Neutralus laidas reikalingas, ir ne neutralus reikia jūsų jungiklis dėžės veikti teisingai; palaiko tik 2.4 GHz tinklo;įeina pilnas 2-jų metų garantija ir 60 dienų grąžinimo garantija pilną pasitenkinimą.

PASTABA: Neutralus laidas neprivaloma,gali pasirinkti neutralų laidą ir gyventi laidus perjungti,arba pasirinkti gyventi tik laido jungiklis.

Specifikacija:

Įėjimas:su neutralus 110-240V;nėra neutralus 220-240V 50Hz

Galia: gamtiniu 600W/Gauja ;nėra neutralus 10-200W INC/5-150W LED

Nominali Srovė:10A Max

WiFi:2.4 G b/g/n

Dydis:86*86*43mm

Bevielio Protokolo:ZigBee

Medžiaga: antipirenai PC

Pakuotės Sąrašas:

ZigBee Mygtukas Jungiklis*1

Naudotojo Vadovas*1

Krepšys Aksesuaras*1

Q&A: 1.Q:ar galiu naudoti savo šakotuvą sujungti su jungikliu?

A:Ne,tai zigbee jungiklis gali būti naudojamas tik su mūsų Tuya ZigBee bevielio ryšio sąsajos centru,joks kitas stebules reikia. 2.Q:ar galiu programos tvarkaraštį save?

A:Taip,mūsų zigbee jungiklis yra programuojamos.Jūs galite programuoti savo tvarkaraštį laisvai. 3.Q:ar galiu valdyti prijungtus prietaisus, jei esu ne namie?

A:Taip,po sėkmingai prijungti jį prie stebulės,tada jūs galite kontroliuoti savo prietaiso į jūsų išmaniųjų telefonų Programėlę.

4.Q:Ar tai darbo su "Google" Namuose?

A:Taip,tikrai.Ir tai taip pat suderinama su Alexa nemokamai balsu.

5.Q:Ar reikia man pirkti sieninės, kad atitiktų jungiklio?

A:Ne,nėra reikalo jums pirkti, kaip tai rinkinys, kuris jungiklio ir sieninės yra sujungtos kartu.

6.Q:turiu laidus su neutralia viela?

A:Tai kuris variantas jums pasirinkti.Bendrosios live wire versija neutralaus laido nėra būtina,tačiau dėl N+L versija,jums reikia viela, neutal viela.

7.Q:Yra capatiance įtrauktas į paketą nr. neutralus versija?

A:Ne,tai nėra įtrauktos į paketą,jums reikia savarankiškai pirkti jį. 8.Q:Yra ZigBee vartai hub įtrauktas į paketą?

A:Ne,jis nėra įtrauktas.Bet jūs galite direclty jį pirkti mūsų internetinėje parduotuvėje.

Žymos: es zigbee plug, zigbee smart switches, Mygtukas Jungiklis, perjunkite wi-fi, vielos sienos jungiklis, wifi kištukinis temperatūros jutiklis, tuya dimeris plug, durų tuya smart, tuya zigbee, moeshouse jungiklis.

Charakteristikos

Wifi 2.4 G b/g/n
Sertifikavimo ce
Belaidžio Ryšio Protokolas zigbee
Dydis 86*86*43mm
Galia su neutralus 600W/Gauja ne neutralus 10-200W INC/5-150W LED
Dabartinis 10A
Prekės Pavadinimas MOES
Įėjimas su neutralus 110-240V nėra neutralus 220-240V 50Hz
Vardinė Srovė 10A MAX
Medžiaga antipirenai PC
Yra Protingas Prietaisas Taip
Jungiklio Tipas Nuotolinio Valdymo Pultas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Tuya Zigbee Smart Switch paspausk Mygtuką prie Sienos Šviesos Jungiklio Nėra Neutralus Laidas ir N+L Reikalaujama ,Alexa, Google Namų Suderinama

Tuya Zigbee Smart Switch paspausk Mygtuką prie Sienos Šviesos Jungiklio Nėra Neutralus Laidas ir N+L Reikalaujama ,Alexa, Google Namų Suderinama

Panašūs produktai: