Andoer FNR-200 Trikojo Greito Atpalaidavimo Plokštės 200mm/140mm/100mm Trikojo Centrinis Skaidrių Geležinkelių Arca Šveicarijos Fotografija Priedai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.69

-26%

€17.15

Dalintis

Apie prekę

Multi-Purpose Geležinkelio Mazgo Skaidrių Dual Susijęs Apkaba yra plačiai naudojami panoramines, bei stambaus plano nuotrauka, ji palaiko už Arca Šveicarijos.Du kartus suderinta leidžia jums prijungti geležinkelių prie Arca gnybtas ir derinti su bi-directional apkaba, skirta neįtikėtinai universalumas.

Svarbiausia funkcija šis produktas yra galimybė tiksliai rasti centrinis taškas panoraminis fotografavimas, kurie gali realizuoti didinimo klausimais besiūlių mezgimas iš panoraminės fotografijos.Iš arti fotografija, jūs galite skaidrę, kamera ir be judančių trikojo.

Su 38mm standarto sąsaja, suderinama privalomųjų atsargų reikalavimai, už Arca-Swiss, už KIRK, už Wimberley, už MARKINS, už SUNWAYFOTO, už kangrinpoche, už BENRO, už SIRUI kamuolį galva, KAIP standartinę sąsają.

(Pastaba: prekės netelpa Lygis-Atleiskite Sistemos privalomųjų atsargų reikalavimai/Markins/Vanguard ir kitų prekinių ženklų)

Savybės:

CNC apdirbti iš lengvų orlaivių klasės aliuminio lydinio, plombavimas nuo korozijos ir susidėvėjimo, turi du apsauginius stop varžtais ant užpakalinės plokštės.

Fotoaparatas Greitas Išleisti Plokštė, Standartinės dual suderinta dizaino, didelio kontrastingumo built-in burbulas lygmeniu, siekiant gerinti teisės aktų derinimą.

Skalės iš abiejų bėgio pusių reguliuoti centrinis punktas, patogiai ir tiksliai.

Greito atjungimo Gnybtas su varžtu-rankenėle padeda fiksavimo įrangą greitai.

Sukurta su 10vnt UNC1/4" varžto sriegio ilgą funkcija.

Tiksliai rasti centrinis punktas panoraminės fotografijos.

Jis yra plačiai naudojamas su fish-eye-objektyvus ir plataus kampo objektyvams.

Saugos sustabdyti paramos grioveliai apsaugo jūsų fotoaparatą nuo atsitiktinio lašai.

Techniniai duomenys:

Gamintojas: Andoer

Modelis: FNR-200

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Spalva: Juoda

Varžto Sriegis: UNC 1/4"-20

Žandikaulio gali būti atidaryta nuo 38mm iki 45mm

Pritaikymas: Už PU-50/PU-60/PU-70/PU-100/PU-120/PU-150/PU-200...

Prekės Dydis: 20 * 3.8 * 1.5 cm / 7.9 * 1.5 * 0.6 į

Prekės Svoris: 170g / 6oz

Pakuotės Dydis: 24 * 5 * 3cm / 9.4 * 2 * 1.2 į

Pakuotės Svoris: 209g / 7.4 oz

Paketų Sąrašo:

1 * 200mm Centrinis Skaidrių Plokštė Greito atjungimo Gnybtas Adapterio Plokštė

1 * Hex Raktas

Žymos: Arca Plokštė, fotoaparato trikojo, arca apkabos, profoto softbox, dviračių greito atjungimo, andoer trikojo, manfrotto plokštė, valdybos sūris, 77d canon, induro trikojo galva.

Charakteristikos

Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas Andoer
Modelio Numeris Andoer FNR-200

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Andoer FNR-200 Trikojo Greito Atpalaidavimo Plokštės 200mm/140mm/100mm Trikojo Centrinis Skaidrių Geležinkelių Arca Šveicarijos Fotografija Priedai

Andoer FNR-200 Trikojo Greito Atpalaidavimo Plokštės 200mm/140mm/100mm Trikojo Centrinis Skaidrių Geležinkelių Arca Šveicarijos Fotografija Priedai

Panašūs produktai: