ZMI AL501 / AL511 2-in-1 USB-A-USB-C ir Micro-USB Combo Kabeliai, 30cm /100cm , USB C/Micro USB Xiaomi "Huawei " Samsung"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.37

Dalintis

Apie prekę

Produkto Aprašymas

ZMI 2-in-1 " Micro-USB/USB-C Įkrovimo/Duomenų perdavimo Laidai 2-Pack (3.3 ft)

Micro USB ir USB-C Jungtys: Male Micro USB Male USB-C Jungtis adapteris įtrauktas. 3.3 ft (1 m) aukštos kokybės duomenų/įkrovimo laidu.Greitai Įkrauti palaiko.Greitas duomenų sinchronizacija per USB 2.0 Standartą.

Patobulintas EPI Ekranas tvirtesnių Rezultatų

Pertvarkyta EPI ekranavimas dirba aliuminio/Mylar folijos plėvele ir šešiolika kryptis pintas konservų variniai laidai, siekiant premium triukšmą, net ir sudėtingą elektromagnetinę aplinką.

Paprastumas ir Minimalizmas Dizainas

Blizgus apdaila išorėje kabelis yra tiek estetika ir atsparumo nuo dirvožemio ir dėmių.Į TPE paviršiaus medžiagos yra saugus ir nekenksmingas aplinkai.Dėl patogumo, Mikro USB-USB-C adapter yra nuolat prijungtas prie kabelio, siekiant išvengti atsitiktinio praradimo.USB-C plug funkcijos grįžtamasis dizainą, kuris reiškia, kad nėra reikalo nerimauti, prijungti jį aukštyn kojom.

Dviejų Tipų Uostų Paremti didelę Įvairių Prietaisų

Turintys abi USB-C, ir "Micro USB jungtis leidžia kabelis suderinamas su naujesnių "Android" išmaniuosiuose telefonuose, planšetiniuose kompiuteriuose ir " MacBook kad turi USB-C uostus, kaip tradicinių skaitmeninių prietaisų su Micro USB jungtimis.

Specifikacijos

Modelis: AL501/AL511

Jungties Tipas: Male Micro-USB | male USB-C male USB A

Medžiaga: TPE

Ilgis: 30 cm/1 m

Spalva: Balta

Zimi Pažadas

Zimi Corporation " sukūrė kartu pardavė daugiau nei aštuoniasdešimt milijonų nešiojamas įkrovikliai/maitinimo bankai visame pasaulyje nuo 2014 m. Mes pasisakome už mūsų produktus ir dės visas pastangas, siekiant užtikrinti, kad jūsų produkto pirkimo ir nuosavybės patirtis labai malonus.

Detalius Vaizdus

Pakavimo ir Pristatymo Pakuotės Matmenys 4,9 x 2.8 x 0,6 cm Punktas Svoris 1.44 uncijų pristatymo Svoris 1.6 uncijų Prekės modelio numeris AL501

Žymos: cabl micro usb, minu usb kabelis, 2 esata, kabelio zmi, mcdodo usb, oem žaibo kabelis, codo c tipo, blitzwolf "bluetooth", usb stick, kuulaa usb c.

Charakteristikos

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Mažmeninės Pakuotės Taip
Jungtis B Micro Usb
Jungtis A USB A
spalva Juoda/Balta
Prekės Pavadinimas zmi
Maksimali Srovė 2A

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

ZMI AL501 / AL511 2-in-1 USB-A-USB-C ir Micro-USB Combo Kabeliai, 30cm /100cm , USB C/Micro USB Xiaomi

ZMI AL501 / AL511 2-in-1 USB-A-USB-C ir Micro-USB Combo Kabeliai, 30cm /100cm , USB C/Micro USB Xiaomi "Huawei " Samsung"

Panašūs produktai: