WiFi Smart LED Downlight led Lubų led Šviesos Lempa 9W RGBW Smart Patalpų Kambarį Balso Kontrolės Alexa/ "Google" pradinis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.41

-39%

€15.68

Dalintis

Apie prekę

WiFi Smart Šviesos diodų (Led Downlight Led Lubų šviestuvas

1. Pakuotės apvalkalas turi APP nuskaitymo kodas

2. Parsisiųsti App Įrengimas

3. Pirmasis ryšys turi būti įjungiamas, kai kelis kartus iš eilės, ir " smart downlight pradeda mirksėti.

4. APP ir lemputė gali būti sėkmingai prisijungę

5. Pasirinkti spalvą ir ryškumą jums patinka Tai, kad paprasta.

Nuotolinio Valdymo Pultas

Net esate ne namuose, jūs galite kontroliuoti savo smart lemputė on/off", su savo telefonu per Smart Gyvenimą Programą.Lengvai nustatytą grafiką jūsų smart lemputė.Tinkinti savo namuose, šviesos sistemos, kaip nustatyti šviesos ateis temstant arba išjungti saulėtekio.Galite sukurti grupę visų jūsų smart lemputė ir valdyti juos visus tiesiog viena komanda.Veikia su 2.4 GHz "Wi-Fi" tinklo.

Energijos Taupymo&Plataus Naudojimo Su LED technologija, šios lemputės padės sutaupyti iki 60% energijos sąnaudos, palyginti su įprasta lemputė.Išsaugoti savo elektros krūvio su naujausia apšvietimo technologija.Ši lemputė gali būti naudojama bet kurioje vietoje, jums reikia spalvinga šviesos, pvz., namų patalpų apšvietimas, viešbutis, konferencijų salė, muziejus, restoranai, baras, kavinė, atostogų apdaila, gimtadienis.

Balso Kontrolė Kontroliuoti savo smart lemputė per savo balso su "Amazon" Alexa, Google Asistentas .Tiesiog suteikti balso komandą įjungti/išjungti arba dim/gyvinti savo šviesos, net įjunkite savo šviesos tikros spalvos, kaip jums reikia.Ne stebulės reikia ir lengva įdiegti.Nereikia prenumeratą.

Kontrolės ir Jūsų Šviesa iš Niekur Kontroliuoti jūsų apšvietimo iš bet kur su mobiliuoju telefonu.Smart lemputė įdiegia taip pat lengvai, kaip standartinė lemputė, ir prisijungia prie jūsų namų "Wi-Fi" ne kartą per nemokamą programėlę.Ji taip pat leidžia jums valdyti jūsų žibintai su savo išmaniajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje, įskaitant ryškumo ir parametrų grafikus ir scenos.Kad būtų patogiau, galite naudoti savo balso kontrolės, kai suporuotas su "Amazon" Alexa.

Laiko funkcija galite nustatyti valandas norite išjungti šviesą.Reguliariai laikas yra viena staigmena laikas variantas.Galite nustatyti, kad lemputė automatiškai išsijungs, kurie keičia mūsų gyvenimą ir padaryti gyvenimą patogiau.

Šiltas Patarimai

1) Jei norite kad mažiau nei $5,pateiksime kelio numerį, kurį tik reikia stebėti kinijoje,ar mokėti papildomai $1.5 mes galime suteikti takelio numerį, kuris gali būti stebimi iki pristatymo(jei suma jūsų užsakymų daugiau nei $5 mes ne imti $1.5 iš jūsų)ačiū už supratimą!

2) (Pridėtinės Vertės Mokesčio) yra pirkėjo atsakomybė.Tačiau, mes stengiamės kuo mažiau ją trypti.

3) Jei norite, daugiau, greičiau, laivybos būdas,tokios, kaip DHL, EMS.pls susisiekti su mumis.

4) Laivo patvirtino, kad adresai, pirkėjas prašome susisiekti su mumis per pranešimą apie bet kokį Mokėjimo pakeitė adresą

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.Vežimas

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4) vaizdus, rodomus nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6) Jei negavote jūsų siunta per 60days nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7) Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.Grįžti & Grąžinti

1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 7days grąžinti nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Keturvalakiai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: alexa ceil šviesos, led plafon, alexa lubų šviesos šiuolaikinės, wifi led downlight rgbw, panda lempos, lubų led rgb, sodo lempos sienos, led downlight rbgw, downlight skydelis pritemdomi, rgbw led downlight muzika.

Charakteristikos

Įtampa AC85-265V
Prašymas Lova
Sertifikavimo ROHS
Medžiaga Aliuminio
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris CD-011 CD-007
Galios Tolerancija 5%
Prekės Pavadinimas FCMILA
Garantija 2 Metai
Maitinimo Šaltinis AC
Yra Pritemdomi Taip

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

WiFi Smart LED Downlight led Lubų led Šviesos Lempa 9W RGBW Smart Patalpų Kambarį Balso Kontrolės Alexa/

WiFi Smart LED Downlight led Lubų led Šviesos Lempa 9W RGBW Smart Patalpų Kambarį Balso Kontrolės Alexa/ "Google" pradinis

Panašūs produktai: