VAPE SMOK NOVO2 Rinkinys 800 mah Baterija Cigarečių Electronique 2ml Bakas Novo MTL Pod vS smok Nord Vape pen

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.93

-36%

€17.34

Dalintis

Apie prekę

Novo 2 yra patobulinta versija Novo, pažangi atkreipti išjungti prietaisą!Ji buvo optimizuota iš kiekvieną detalę.Su built-in baterija 800mAh, ilgiau vaping laikas yra tikri.Naujai papildomas oro įsiurbimo grioveliais iš abiejų pusių, gali pritraukti daugiau oro, derinant su specialiai sukurta ankščių, debesuota garų ir tyros skonį, gali būti gaminamas.Taip pat, ji buvo pertvarkyta jautriųjų elementų, kad jums mėgautis kiekvieną inhaliacijas, patobulinta LED indikatorius aiškiai rodo jums tiksliai įrenginio būklę.Naujovių nuolat keičiasi, vaping patirtis!

8 SPALVŲ

Į KOMPLEKTĄ ĮEINA

ATSTOVAS DIZAINAS

Novo 2 taip stiliaus dizaino jo pirmos kartos, su lenkta kūno, jis leidžia jums rankena patogiai.Ir švilpukas formos kandiklį gali puikiai atitinka jūsų lūpų.Jis tikrai yra atstovas produktų elektroninių cigarečių pramone.

SPECIFIKACIJOS

LYDĖS JUS VISUR

Novo 2 dydis yra nuo 88.3*24.5*14.5 mm , kuris yra tikrai mini ir lengvas prietaisas!Mažesnis nei jūsų delno, todėl ji gali būti lengvai įdėti į kišenę ar maišelį.Jį galite pasiimti bet kur!

DERINYS AUKŠTOS KOKYBĖS IR ILGAI VEIKIANTI BATERIJA

Inžinieriai optimizuotas įkrovimo lizdas ir plokštė struktūrą, gerinti visos veiklos ir vartotojo patirtį.Su 800mAh baterija viduje, jis gali būti naudojamas apie trijų dienų, kai visiškai įkrautas. ( 200 įkvėpimų per dieną).

KIEKVIENAS SLUOKSNIUOTOS VERTA

Struktūra oro stebėjimo jungiklis buvo pertvarkyta, ir jautriųjų elementų yra ant vienos pusės, U-formos oro įsiurbimo ištrauka ir protruded nuo elektrodo plokštumoje, siekiant užkirsti kelią bekontaktis siurbimo.

LED INDIKATORIUS

Ten ' a LED lemputė pagrindinė Novo 2, kai jūs vaping arba įkrauti, jis parodys, raudona, oranžinė ar žalia šviesa.Raudona baterijos įkrovos lygis mažesnis nei 30%, apelsinų akumuliatoriaus lygis yra tarp 30%-70% ir žali baterijos lygis didesnis kaip 70%.Pagal skirtingų šviesos spalvų, galite aiškiai žinoti, prietaiso baterija sąlygas.

Unikalūs Lipdukai

Kiekvienas rinkinys ateina su 7 gražių lipdukų, galite papuošti Novo 2 pagal savo skonį.Taip pat, galite įsigyti specialų lipduką ne parduotuvėje arba internetinėje parduotuvėje prietaiso pritaikymas jūsų reikmėms.

VIRVELĘ-- PARDUODAMAS ATSKIRAI

Yra virvelę už Novo2, su kuria galima nešioti prietaisą aplink kaklą, kaip kietas priedų ir tuo pačiu metu išvengti prarasti ar netyčia nukritęs.

NOVO POD ŠEIMOS

Šie puodai yra suderinamas su abiem NOVO " ir NOVO 2.

Žymos: hita pod, juul, vpn, vape, smoant vape, krašto rinkinys, mod vape, eyeshadow novo, pod sistema, pod vape.

Charakteristikos

Suderinamos Baterijos NĖRA
Žemos Įtampos Signalo Funkcija Taip
Medžiaga Metalo
Silikono Atveju No
Firmware Naujovinamo No
Nominalus Galingumas 800mAh
Temperatūros Kontrolės No
Trumpojo jungimo Funkcija Taip
Purkštukus Atpažinimo Funkcija Taip
Vidinė Ar Išorinė Baterija Built-in
USB Įkroviklis Taip
Stebėjimo Funkcijos, Rūkymo Skaičius No
Prekės Pavadinimas SMOK
Išvaizda Cilindro formos
Perkaitimo Apsauga Funkcija Taip
TCR Reguliavimo Režimai No
Tipas Su Baterija
Ekranas No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

VAPE SMOK NOVO2 Rinkinys 800 mah Baterija Cigarečių Electronique 2ml Bakas Novo MTL Pod vS smok Nord Vape pen

VAPE SMOK NOVO2 Rinkinys 800 mah Baterija Cigarečių Electronique 2ml Bakas Novo MTL Pod vS smok Nord Vape pen

Panašūs produktai: