XOSS G+ GPS SMART DVIRATĮ DVIRAČIU KOMPIUTERIO "Bluetooth" 1.8-inch Digital LCD Ekranas atsparus Vandeniui IPX7 Dviračio Kompiuteris Spidometras

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.14

-32%

€19.61

Dalintis

Apie prekę

XOSS G+ GPS SMART DVIRATĮ DVIRAČIU KOMPIUTERIO "Bluetooth" 1.8-inch Digital LCD Ekranas atsparus Vandeniui IPX7 Dviračio Kompiuteris

produkto tipas:

medžiaga: plastikas

Spalva: Juoda

Ekranas: 1.8 colio skaitmeninis LCD ekranas

Maitinimas: built-in 500mAh įkraunama baterija

Baterijos veikimo laikas: iki 25 valandų

Vandeniui lygis: IPX7

Gaminio dydis: 2cm * 4.8 cm * 7.5 cm.

Vienos pakuotės dydis: 17 * 10 * 2.8 cm

Produkto svoris: 67g

Paskirtis: Naudojami siekiant surasti ir stebėti greitį, pratybų metu, rida, širdies dažnį ir ritmą.

Savybės:

1.1.8 colių LCD ekranas, automatinis apšvietimo, 25 valandų baterijos veikimo laikas, 15 tipų duomenų pateikimo, duomenų sinchronizavimas su skirtoje mobiliojo telefono programa, gali būti sinchronizuojami į Strava per XOSS programą.

2. Paramos SKRUZDŽIŲ + širdies ritmo monitorius, greičio ir cadence jutiklis.Tiksliai ir tiksliai įrašo jūsų kiekvieną važiavimo.

3. Built-in GPS, su 4 palydovinės padėties nustatymo sistemos palaikymas, BEIDOU, GPS, GLONASS ir GALILEO, kuri gali užtikrinti stabilų ryšį ir tiksliai registruoja kiekvieną kartą, kai jums vaώinλti.

4. Su IPX7 reitingų, XOSS G + yra atsparus vandeniui, todėl jūs n jaudintis, XOSS G + visomis oro sąlygomis.

5. Paprasta pradinio nustatymo, laiko juosta ir rato apskritimo ilgio nustatymas, lengva įdiegti, tiesiog pritvirtinkite pagrindas ant rankenos, ir taip pat suderinamas su Garmin bazę.

6. Atkreipkite dėmesį: XOSS G yra bazinė versija GPS kompiuteris, neturi ANT + perdavimo protokolą, ir nepalaiko jutikliai.Ji turi "Bluetooth" funkciją ir palaiko įkelti į mobiliųjų programų.

5.XOSS G + GPS kompiuterį su "Bluetooth" ir ANT +, parama pridėti speed / cadence jutiklis ir širdies ritmo monitorius, paramos įkelti į mobiliąją PROGRAMĖLĘ;

Dizainas Funkcijos:

1. Built-in GPS ir 4 palydovinės padėties nustatymo sistemos, įskaitant BEIDOU, GPS, GLONASS ir GALILEO, gali užtikrinti stabilų ryšį kiekvieną kartą, kai jums vaώinλti.

2.1.8 colių LCD ekranas, automatinis apšvietimo, 25 valandų baterijos veikimo trukmė, įvairių tipų duomenų registravimo.

3. XOSS G + Dviračiu Kompiuterio įrašai kiekvieną akimirką jojimo su neprilygstamą tikslumą.

Pakuotė:

1 * XOSS G + Dviračio Kompiuteris Vadovas

1 * Micro USB kabelis

1 * Kompiuterio stovas

1 * Įdiegti gumos padas

2 * guminė juosta

"Bluetooth" ANT+ Wireless Greitis Cadence SensorBike Speed/Cadence Jutiklis 2-in-1 Jutiklių Belaidė ANT+ BT Dviračio Spidometras

produkto tipas:

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Baterija: 220mAh CR2032

Vardinė įtampa: 3.0 V

Naudojimo laikas: 300 val.

Budėjimo laikas: 300 dienų

Prijungimo būdas: Bluetooth 4.0 ANT +

Matavimo diapazonas: 0-90km / h0-200rpm

Gaminio dydis: 38.0 mm x 29.5 mm×9.5 mm

Produkto svoris: 9.2 G

Taikoma objektų: dviračių APP, dviračių programinės įrangos platformos, slaptažodį lentelė, sporto žiūrėti ir pan.

Savybės:

1.2 1-speed/cadence jutiklis: pašalinti ir pakeisti bateriją, galite perjungti cadence ir greičio jutiklio režimą.

2.BT 4.0 ir ANT+ technologija: prijungus šį jutiklį bet kokio prietaiso, kuriame veikia BT4.0 arba ANT+, galima peržiūrėti sporto duomenis.

3. Ultra-kompaktiškas dizainas: 38 * 29.5 * 9.5 mm / 1.5 * 1.1 * 0.3 tam, kad svoris yra tik 9.2 g / 0.3 oz, jums nebus jaustis bet kokią naštą, kai žirgais.

4. Automatinis įjungimas ir išjungimas: Po prisijungimo su prietaiso, duomenų, pvz., šlaito, greitis, atstumas ir trukmė bus rodoma įrenginyje.

5. Kai jis stovi, tai bus išjungti ir pasyvųjį režimą, ilgiausia laukimo laikas yra 300 dienų.

6. Lengva įdiegti: lengva įdiegti ir ardyti, tik reikia įdiegti jutiklio važiuoti, nr. magnetas.

7. Suderinamomis programomis ir įranga: Naudojimas: WAHOO / STRAVA; Žiūrėti: Už SPOVAN / GARMIN / Už CATEYE; Chronometras: GARMIN / TOMTOM / Už BRYTON; Dviračių treneris: ZWIFT / TACX / BKOOL .

Dizainas funkcijos:

1. "Bluetooth" ANT + dual protokolo dizaino: gali būti naudojamas dviračių APP, dviračių programinės įrangos platformos, kodų lentelę, sporto žiūrėti ir pan.kad palaiko "Bluetooth" 4.0 protokolas ir ANT + protokolą.

2. Stabili konstrukcija: signalas yra stabili, duomenys yra tikslūs ir netolygus, ir duomenų, vis dar stabilios.

3. Elektros tiekimo projektavimas: ilgas baterijos veikimo laikas, jojimo 1 valandą per dieną, ir darbo stabiliai 300 dienų.

4. Vandeniui funkcija dizainas: galingas atsparus vandeniui funkcija leidžia jums važiuoti stiprus, atsparus vandeniui funkcija IP67, be lietaus ir baimės.

Pakuotė:

1 * Cadence/greičio jutiklis

2*Guminis padas

2 * guminė juosta

2 *Baterijos

1 *Naudotojo Vadovas

Paketų sąrašo: 1 vnt

Žymos: xoss dviračio kompiuteris, dviračio odometras belaidžio, melian m1, igsport igs20, xplova, gps parduotuvė xoss g, dviračių žemėlapis gps, igsport, vo xoss g, g xoss.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Chronometras ir Reikmenys Chronometras Atsparus Vandeniui
Modelio Numeris Dviračio Kompiuteris

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

XOSS G+ GPS SMART DVIRATĮ DVIRAČIU KOMPIUTERIO

XOSS G+ GPS SMART DVIRATĮ DVIRAČIU KOMPIUTERIO "Bluetooth" 1.8-inch Digital LCD Ekranas atsparus Vandeniui IPX7 Dviračio Kompiuteris Spidometras

Panašūs produktai: