3dfils-lankstus gijų spausdinti 3D eFil TPU 60D: 1,75 mm, 1 Kg

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€34.47

Dalintis

Apie prekę

EFil TPU 60D Priklauso eFil šeimos gijų, Lankstus, Pagrįstas TPU.Jo kietumas Shore 60D , Aukščiausios standartinio kietumo lankstus gijų 3D spausdinimo rinkoje.Į 60D kietumas yra vienas, mes galime rasti "LEGO" dalių, plius daugiau pailgėjimas.Šis didesnis kietumas leidžia dirbti lanksčiai gijų, kurių pagrindinis privalumas Lengvai Spausdinti .

Savo didelio kietumo, rekomenduojama dalių, kurios turi atlaikyti mechanines apkrovas, ypač susijusius poveikius.Be to, jos Įtampa pertraukos Ji yra labai didelė, turintis iki 40MPa; Leidžiama modelius būti taikomas realioje darbo aplinkoje, pereinant nuo paprastų prototipą visiškai funkcinis gabalas.

Yra pagamintas iš TPU gijų turi puikias savybes Cheminio atsparumo Tiek rūgščių ir bazių, taip pat įvairių tirpiklių.Be to, TPU turi aukštą atsparumo dilimui, poveikį ir perforacijos.Į eFil TPU 60D gali atlaikyti temperatūrą iki 100 °C.

Į eFil TPU 60D yra Didelė parama, Todėl savo parodymų nėra, dabartinė tikėjimo problemas, net ir nenaudojant karšto lova ar kitų išlyginimo metodai.Tai puikus sukibimas suteikia puikią Sąjungos tarp sluoksnių , Kurie sukuria daug daugiau, plyšimui atsparaus vienetų.Tai yra puikus elastinių gijų, skirti naudoti su Tipas Spausdinimo Sistemas Išvyniojamų , Nes dėl savo standumo galima pastumti per vamzdelio viduje be sustojimo.

Tarp savo Programas, Mes galime pabrėžti, ortopedija, avalynė, atsarginės dalys, įrankiai ir daug įvairių pramonės srityse.Jūs galite Pagerinti savo rezultatus Su pre-džiovinimo 30 iki 60 minučių iki 90 °.

Žymos: 3d kaitinimo spausdintuvą, kaitinimo ekstruderiu 175mm, kaitinimo abs 1 kg, kaitinimo petg, kaitinimo tpu, abs gijų 2 kg, kaitinimo pla, kaitinimo 3d 1, pei gijų 3d, 3d kaitinimo petg.

Charakteristikos

Forma Kietas
Prekės Pavadinimas 3DFILS
Kilmės AS(Kilmės)
Medžiaga TPU

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

3dfils-lankstus gijų spausdinti 3D eFil TPU 60D: 1,75 mm, 1 Kg

3dfils-lankstus gijų spausdinti 3D eFil TPU 60D: 1,75 mm, 1 Kg

Panašūs produktai: