3pcs/pak kaip 14mm Kvarco Keraminės Titano Šildymo Ritė, Puodelį, Dubenėlį Kamerą G9 enail 510Nail Enail Henail Plius TC Uosto Pen 0C

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.59

-24%

€10.12

Dalintis

Apie prekę

Išankstinio pirkimo Informacija

1) Tiesioginis gamintojai, šaltinis, užsienio prekybos, Kiekis nuolaida sveiki tyrimus

2) Spalvos gali atrodyti tiksliai taip, kaip matyti foto realiame gyvenime dėl skirtumų

kompiuterių monitoriai ir plika akimi spalvų skirtumas.

3)Mes remti mišrios spalvos,kad būtų, mes atsiųsime spalvos atsitiktinės,Jei jūs negalite pasirinkti spalvą.

4)Jei jums nėra šalies asortimentą Nemokamas Pristatymas šalyse,galite E-mail mus tyrimo tiksliai krovinių.Produktų Duomenys Gali tilpti su Henail, Mini Henail,Henail Plius, 510Nail ir Tc uosto.Švarus plokštės, kad visi skirtingi.Sukeisti savo varžtas nagai dažnai iš likučių nemokamai ir puikaus skonio hitai.Gali tekti pora atsarginių ' s taip pat.

Kaip 14mm 16mm Keramikos/Kvarciniai/Titano Šildymo Ritė, Puodelį, Dubenėlį Chambe

Produktai Pasižymi

Pardavėjas Paslauga

Mokėjimo

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti DHgate.com pavyzdžiui, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pavedimu).

Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų DHgate, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Pristatymas

1. Pristatymo kaina: Spustelėkite "Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

3. Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 3 iki 15 darbo dienų.

Grąžinimo Politika

Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

Atsiliepimai

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

Žymos: Kaip 14mm dubuo, dab enail rinkinys, barboterio stiklo, 18mm dubuo, ccell ritė, marškinėlius vaporwave, brompton, Kaip 14mm vyras, Augalų Milteliai, ritė vape.

Charakteristikos

Technics Veidrodis
Modelio Numeris 510nail plius
Medžiaga Keramikos
Formos Nemokamai Tipas
Prekės Pavadinimas Anonio

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

3pcs/pak kaip 14mm Kvarco Keraminės Titano Šildymo Ritė, Puodelį, Dubenėlį Kamerą G9 enail 510Nail Enail Henail Plius TC Uosto Pen 0C

3pcs/pak kaip 14mm Kvarco Keraminės Titano Šildymo Ritė, Puodelį, Dubenėlį Kamerą G9 enail 510Nail Enail Henail Plius TC Uosto Pen 0C

Panašūs produktai: