LED Saulės Žvakė, Lempa Flameless Vandeniui Elektroninių Atminimo Žvakė, Dekoratyvinės Arbatos dega Kapinių, Maldos Ritualas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.58

-23%

€4.71

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、LED Šviesos Šaltinis: LED saulės žvakė lempos LED šviesos šaltinis, imituojantys liepsna apšvietimo efektas, kaljanų ir energijos taupymo, nėra pavojaus deginimas.

2、Saulės Baterija: LED saulės žvakė, lempa turi aukšto konversijos, saulės skydelis, jis gali būti apkaltintas pagal tiesioginių saulės spindulių 6-8 valandas, ir gali šviesti apie 8-10 valandų.

3、Lengva Naudoti: LED saulės žvakių lemputė įsijungs automatiškai temstant ir automatiškai uždaryti auštant.Po to, kai buvo pradėtos naudoti, nereikia kartoti nustatymas ir naudojimas yra paprastas.

4、IP65 Apsaugos Lygis: LED saulės žvakė, lempa turi IP65 apsaugos lygis, veiksmingą apsaugą nuo lietaus ir dulkių, prisitaikyti prie įvairių oro sąlygų.

5、Platus: LED saulės žvakė, lempa, tinka maldos, religinių renginių, švenčių dekoravimas, uždegtos žvakės šviesos ir siunčia geriausius linkėjimus.

Techniniai duomenys:

Saulės skydelis: amorfinio silicio 40*40 2V 30MA

Įkraunama baterija: 1PC 1.2 V AAA NI-MH 600MAH

LED: 1 šiltai balta LED mirksi

Lemputės spalva: skaidri

Srovė: 11-13MA

Apsaugos lygis: IP65

Gaminio dydis: skersmuo: apie 6,5 cm/2.6, aukštis-apie 12 cm/4.7

Produkto svoris: apie 73g

Vidinės dėžutės dydis: apie 7.6*7.6*13.1 cm/3*3*5.2 į

Pakavimo Sąrašas:

Šviesos*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: saulės kapinių žvakės, 1m led eilutę, žvakė led saulės, lempos medienos, kapo, kapo žvakės lauko, fontanas smilkalai, grindų lempos medienos, 3d formos žvakė, laidojimo kapinės.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas LAIDEYI
Yra Lemputės Įtraukti No
Modelio Numeris LED Saulės Žvakė, Lempa Flameless Vandeniui Elektroninių Memorialinis
Šviesos Šaltinis Liuminescencinių
Maitinimo Šaltinis Saulės
Sertifikavimo BMK
Įtampa 110V
Korpuso Medžiaga bambuko
Pagrindo Tipas E26
Stilius Modernus
Apsaugos Lygis ip68
Proga Aikštė

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

LED Saulės Žvakė, Lempa Flameless Vandeniui Elektroninių Atminimo Žvakė, Dekoratyvinės Arbatos dega Kapinių, Maldos Ritualas

LED Saulės Žvakė, Lempa Flameless Vandeniui Elektroninių Atminimo Žvakė, Dekoratyvinės Arbatos dega Kapinių, Maldos Ritualas

Panašūs produktai: