Duomenų Varlė Vertikalus Stovas Bazę PS4/PS4 Pro/PS4 Slim su Įkrovimo Funkcija, Led apšvietimas Ekranas Aušinimo Ventiliatorius Universalus PS4

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.63

-43%

€33.26

Dalintis

Apie prekę

Pastaba

Tai yra tiesiog valdytojas stovėti!Konsolės ir valdytojas nėra įtrauktos!!

Suderinamas su PS4 ,PS4 Slim ir PS4 Pro

Tvirtas ir elegantiškas, tai PS4 stendas su aušinimo ventiliatorius veikia puikiai, su visais PS4, PS4 Slim,PS4 pro konsolę.Mūsų universaliųjų PS4 konsolės dual įkrovimo stotis su dviem įkroviklis uostų vienu metu mokesčiai jūsų PS4 valdytojas, taupant jūsų laiką!Vertikalus laikiklis ventiliatoriaus aušintuvas leidžia jūsų PS4/PS4 pro/PS4 slim būti tinkamai aušinamas.Vienas logistikos centras ir vienas USB yra suprojektuoti su galinga baterija rezultatų puikus našumo patobulinimų.Tai PS4 aksesuaras yra geriausias jūsų pasirinkimas!

Tyliai Aušinimo Ventiliatoriai

PS4 Vertikalus Stovas su Aušinimo Ventiliatorius ateina su 2 įmontuotu ventiliatoriumi.Suteikia pastovų pinigų srautą vėsaus oro ir efektyviai išlaiko savo PS4 konsolės nuo perkaitimo ir pratęsti jos tarnavimo laiką.

Dual Valdytojai Įkrovimo Stotis

Du įrengtas angas, saugojimo ir įkrovimo jūsų valdikliai.Įdėkite savo duomenų valdytojas į stovą po žaidimo sesija ir jis turės mokėti už savo kitą žaidimo sesiją.

Apsaugoti Savo PS4 ir Lengva Naudoti

Anti-slydimo dizainas abiejų pusių, siekiant išvengti braižymo ir slydimo PS4 konsolė; Lengvai nustatyti.Tiesiog vieta jūsų PS4 stovo ir prisijungti built-in kabelis.Erdvės taupymo dizainas: Paprastai žaidimų konsolės yra per didelis, ir kai kurie priedai, užima daug vietos.Tačiau su šia vertikalus stovas, jūsų PS4/PS4 pro/PS4 Slim universalieji kompiuteriai ir rankena gali būti ant stovo, sutaupant jums daug erdvės, o aušinimo ps4 vietos.

Produkto informacija ir pakuotės ekranas Ir veiksmus

1.Kai mokesčių radiatorių įterpti mirco įkrovimo laidas. 2.Paspauskite ventiliatoriaus jungiklio mygtuką, norėdami pradėti aušinimo. 3.Krovikliu du PS4 valdytojai pagal rankena plotis. 4.Ne slydimo EVA abiejų pusių, siekiant išvengti įbrėžimų ir skaidres.

Paketas apima

1 *Vertikalių Aušinimo Stovas

Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas

Mieli draugai!Labai ačiū, kad lankotės DataFrog Parduotuvėje!Dėl dabartinės vėluojama global express pristatymas, Siuntos negali būti pristatomos per nustatytą laiką.Dabartinė pristatymo laikas yra apie 35-90 dienų.Kad nebūtų vėlavimo pristatyti į jūsų sklypą ilgą laiką, rekomenduojame pasirinkti "Keturvalakiai.lt Standartinis Pristatymas".Dauguma šalių gali suteikti 7-25 dienomis!Jei viršija terminą transporto platforma įsipareigojimų, ji bus grąžinti, greitai!!!

Žymos: vyrų batų vasaros, žaidimas ir dūmų ps4, delta ventiliatorius ffb0924ehe, compelit ps4 konsolės " playstation 4, ps4 vertikaliąsias, data varlė, kamuolys stendas, gta ps4 konsolės, grožio bičių, dėl stovo.

Charakteristikos

Features5 už PS4 Aušinimo Ventiliatorius Šilumos Kriaukle Bazės Įkroviklio Stovas
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ
Kilmės KN(Kilmės)
Features4 už PS4 Konsolės Aušinimo Ventiliatorius Stovi duomenų Valdytojas Įkroviklio Įkrovimo Stotis
SONY Modelis PLAYSTATION4
Features6 Automatinis Maitinimo išjungimas
Išėjimo įtampa 5V
Modelio Numeris PS4DZWCX201029
8 funkcijos Dual Controller Charging Dock for PS4 SLIM
Savybės aušinimo ventiliatorius
Modelis Už PS4/ PS4 Slim/PS4 Pro
Funkcijos 10 Aušinimo stovas PS4
Suderinamos Prekės/Modelis Sony
Features2 už PS4 Slim Konsolės Aušinimo Stovas
Funkcijos 7 Dual Controller Charging Dock Station " Sony Playstation 4
Funkcijos 9 PS4 Slim Vertikalus stovas
Apie Ventiliatorius Built-2 aukštos kokybės, didelio greičio
Features3 Dual Kreiptuką Valdytojas Įkroviklis Dock Station) PS 4 Slim Žaidimai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Duomenų Varlė Vertikalus Stovas Bazę PS4/PS4 Pro/PS4 Slim su Įkrovimo Funkcija, Led apšvietimas Ekranas Aušinimo Ventiliatorius Universalus PS4

Duomenų Varlė Vertikalus Stovas Bazę PS4/PS4 Pro/PS4 Slim su Įkrovimo Funkcija, Led apšvietimas Ekranas Aušinimo Ventiliatorius Universalus PS4

Panašūs produktai: