Geležies Kamuolys 3M 20leds Pasakų Baterija String Žibintai Namo Lauko Apdaila Kalėdų Atostogų Šalis guirlande šviesos Apšvietimas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.12

Dalintis

Apie prekę

Geležies Kamuolys 3M 20leds Pasakų Baterija String Žibintai Namo Lauko Apdaila Kalėdų Atostogų Šalis guirlande šviesos Apšvietimas

Prekės Charakteristikos:

Prekės Pavadinimas: LED Baterija Maitinamas šviesos

Ilgis:300CM

Kiekis led lemputes: 20

Įėjimo Įtampa: 3.0 V (2*AA baterijos)

(Išskyrus, Baterija yra uždrausta atlikti Kinija (Post)

Pakuotė: popierinė dėžutė

Produkto Struktūra: led lemputės, laidai, pakabukas ir baterija langelį.

Pastabos:

AA baterijos yra atmesti, nes Baterija yra uždrausta nešti Kinija Paštu

Jei turite klausimų dėl mokėjimo, pristatymo ar kita, prašome leiskite man žinoti.

Pranešimai:

1. Nors daugelis iš mūsų šviesos gali būti naudojamos lauke pačiomis ekstremaliausiomis sąlygomis, tai vis dar svarbu apsaugoti elektros energijos tiekimo, ypač lietaus ar sniego.

2. Dėl skirtingų vaizdo efektų iš skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip paveikslėlyje parodyta čia.

3. RGB spalva reiškia: Raudona, Žalia, Mėlyna ir Geltona atsitiktinai, išvardytų Seka ir Kiekis, ir visada tos pačios spalvos.

Siuntimo Informacija:

1. Prekės bus pristatomos per 1-3 darbo dienas nuo užsakymo apmokėjimo patikrinti.

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga, kai jūs pateikiate užsakymą.Mes nesame atsakingi už prarastą sklypo sukelia klaidingą ar nepristatyti adresą.

3. Mes laivas prekės per Epacket, China post, Keturvalakiai.lt Standartinis Pristatymas, UPS, FedEx ar Privačios linijos.

4. Kiekvienas sklypas turi savo sekimo numerį, pasiekti dauguma šalių per 7-15 dienų UPS/FedEx, 15-60 dienų Kinija Paštu.Pristatymo laikas gali skirtis, atostogų metu ar sezono metu.

6. Jei esate iš Čilės ar Argentinos ir pasirinkti UPS ar FedEx laivybos metodas, jūs turite pateikti VĖŽIOSE numeris arba CUIT numerį.Jei ne, mes negalime pristatyti užsakymą.

Nemokamas Pristatymas:

1. Žemiau 2KG nemokamas pristatymas per China Post " Oro Paštu.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti, UPS ar Fedex.

2.Mes nesame atsakingi už vėlavimą pristatyti, kad yra nenugalimos Jėgos arba Logistikos Paslaugos.

3.Visus importo mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.mes norėtume offfer kai kurių dokumentų, kurie padėtų muitinės formalumų.

Grąžinimo Politika:

1. Jei gavote brokuotą prekę, prašome susisiekti su mumis pakeisti arba grąžinti dėl kompensacijos 7 dienas po pristatymo data.Priešingu atveju, mes galime apsvarstyti elementą, buvo naudojamas, ir mes ne pasiūlyti grąžinti pinigus ar pakeisti.

2. Žmogaus sukeltų defektų nėra garantuotas.

3. Prašome grąžinti Sugedusį elementą per 30 dienų.po tarpusavio susitarimą, pardavėjas ar pirkėjas turi mokėti už laivybos kaina.

Ir parašo Atsiliepimą:

1. Po to, kai jūs pasirašyti sklypas, prašome spausti patvirtinimą, kad jūsų užsakymas dėl Keturvalakiai.lt internete.

2. Jei jūs esate laimingas su produkto, prašome palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 Žvaigždėmis.

3. Jei turite kokių nors problemų su produkto, prašome susisiekti su mumis, visų pirma, Keturvalakiai.lt TradeManager arba elektroniniu paštu, prieš paliekant Neutralus (3 žvaigždutės)&Neigiamas (1-2stars) atsiliepimus ar darbo ginčą.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.Prašome tikime, kad padės jums išspręsti bet kokią problemą, bei suteiks jums malonų atsakymą.

Žymos: girlianda namuose, kamuolys led rgb, lempos rgb, girlianda su kištuku, guirland led, medvilnės garliava, girlianda varveklis, namų led girliandą, luce, lemputė smart.

Charakteristikos

Skersmuo geležies kamuolys apie 2,5 cm
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Proga miegamasis
Naudojimas Atostogų
Apšvietimo Atstumas 1-5m
Baterijos Tipas AA
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Kištuko Tipas NĖRA
Sertifikavimo ce
Pagrindo Tipas NĖRA
Yra Pritemdomi No
Įtampa 3.0V
Kištuko Uodegos No
Savybės šviesus, gražus ir energijos taupymo
Muzika NĖRA
Vadovo Numeris 20-50 vadovas
Garantija 1 mėnesio
Ilgis 300cm
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris YI-3ib-20
spalva Šilta Balta
Prekės Pavadinimas YEMTCLR
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Šventės Pavadinimas HELOVINAS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Geležies Kamuolys 3M 20leds Pasakų Baterija String Žibintai Namo Lauko Apdaila Kalėdų Atostogų Šalis guirlande šviesos Apšvietimas

Geležies Kamuolys 3M 20leds Pasakų Baterija String Žibintai Namo Lauko Apdaila Kalėdų Atostogų Šalis guirlande šviesos Apšvietimas

Panašūs produktai: