Black Galaxy S20 visą lenktas 3D grūdintas stiklas screen Protector, mobilaus telefono. Stiklo 9H - Movilrey

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.86

-20%

€6.08

Dalintis

Apie prekę

Lenktas 3D full black Galaxy S20 grūdintas stiklas screen Protector

PAKUOTĖ:

1X Premium grūdintas stiklas mobile screen Protector.Apsaugoti jūsų telefoną nuo smūgių ir lašai.

Apsaugos priemonės išsiųsti:

Ilgai 14.6 Cm

Plotis: 6.6 Cm

Šis straipsnis yra siunčiami MASIŠKAI, tai yra, net jei naujas nevykdo bet kokio dėžutėje lizdinės plokštelės arba pakuotės.

Ne cleaner kit, be alkoholio, nuvalykite, nei lizdinės plokštelės arba dėžutės yra, kodėl jie yra pigesni ir nėra būtina tinkamai įrengti.

Labai svarbu, kad Smarphone ekranas visiškai švarus prieš įdėdami grūdintas stiklas raštas, kitaip milteliai dalelę gali būti paliktas tarp grūdinto stiklo raštas, ir ekrano stiklo.Lakštai yra 100% skaidrus .Išorinis sluoksnis stiklas anti-scratch ir su anti-tepalo savybes (pirštų atspaudų pažymėtos mažiau) .Maksimali apsauga jūsų mobiliojo telefono ekrane.Nenutrūktų į kritimo, jis yra patogus, lengvas ir lengvai įdėti.Jie yra 0,33 mm storio ir 9H kietumu.Pagal užsakymą pagaminti mobilųjį jūs pasirinkote.Negadina jutiklinio ekrano funkcionalumas Ir jie nepalieka jokių atliekų, todėl jie yra lengvai keičiamais: Aukščiausios kokybės intervale, crista apsaugos .

Pirkti daiktą su MUMIS apima, nepažeistos priėmimo draudimas: Jei prekės yra jums sugadinti transporto mes perimti laivybos naujas punktas papildyti vienas gavo su žalos.

Norint naudoti šią paslaugą, susijusią su straipsnio:

1 ) atidarant paketą prekė turi būti pažeista, jokios žalos įrenginiui yra leidžiama, arba įdiegę straipsnis.

2) mes turime patikrinti, ar žala straipsnis: jums reikia susisiekti su mumis per "eBay" pranešimų sistemą ir rašyti mums nurodo problemą ir pridėti nuotrauką raštas, kuriame žala yra vertinama.Patvirtinus pakaitos produktas bus siunčiami.

Atkreipkite dėmesį į šiuos įspėjimus apie šios rūšies produktai:

Labiausiai grūdintas stiklas apsaugų palikti keletą milimetrų atidengta ant kraštų, telefonas, siekiant palengvinti jūsų įrenginio.Tai priklauso nuo modelio terminalą, tačiau įvyksta daugiausia terminalai, kurie turi 2,5 D kraštas kristalų (užapvalintais kraštais, lenktas arba išgaubtas).Jų raštas turi būti apie milimetrus nuo krašto terminalo galuose.Labai svarbu, kad grūdintas stiklas klausos apsaugos priemonės yra tokios, nes jie yra kieti, ir nereikia prisitaikyti jie nukentėjo, kad srityje, todėl gynėjas negali padengti jį, ir jis pakils, imtis dulkių ir oro.

Gynėjas gali padengti priekinė kamera nepakenkiant vaizdo kokybei, bet jums turėtų neuždenkite artumo jutikliai veiktų tinkamai telefonas.

Nuotraukos ne visada atspindi 100% kaip produktas išlieka.

Vaizdus, rodomus gali šiek tiek skirtis nuo galutinio produkto.Nes tai ir yra foto ir tai ne visada tobula, arba todėl, kad ji šiek tiek keičia formos raštas dėl patobulinimų gamintojo modelis ar sprendimas.

Žymos: TOYOTA TIS Techstream, turbinos corolla, honda shuttle, generatorius audi, už poulan, bakeey 3, huawe garbę 8 lite, onix 3, už yaris 2009, optikos už skoda karoq.

Charakteristikos

Tipas Priekinė Plėvelė
Savybės anti glare
Telefonas Suderinamas Prekės "Samsung"
Prekės Pavadinimas Movilrey
Edge-to-edge Aprėptis Taip

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Black Galaxy S20 visą lenktas 3D grūdintas stiklas screen Protector, mobilaus telefono. Stiklo 9H - Movilrey

Black Galaxy S20 visą lenktas 3D grūdintas stiklas screen Protector, mobilaus telefono. Stiklo 9H - Movilrey

Panašūs produktai: