Macart gelio nagų lako 6 rinkinys UV nagų lakas klasikinis rudas base coat viršutinis gelio rinkinys,

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€19.44

Dalintis

Apie prekę

Apie produktą

* Ar❤naują Kavos Rudos spalvos Nagų Gelio Spalvų Rinkinys: Su 6 rudens ir žiemos spalvų želė, ir ne nuvalykite grunto sluoksnis top coat, Makartt ruda serijos gelio nagų lako rinkinys yra mažiau pilingas, mažiau lūžimo su papildoma stiprumo ir kvėpuojantis priežiūros formulė.Nagai atrodo, akimirksniu ištobulino ir balinimo pigmentai. * Ar❤Ilgalaikį Gelio Nagai: Su tinkamai taikyti, šis UV gelis nagų lakas gali trukti 21+ dienų.Sveikas ir ekologiškas ingredientas gelio lenkijos, mažai kvapo, jokios žalos odos ir nagai. * Ar❤dovanų Idėja Moterims: Makartt UV gelis nagų lako rinkinys yra supakuotas į dovanų dėžutę ir tai yra puiki dovana idėja moteris, žmona, draugė, mama, dukra.Kaip gimtadienio dovana, Padėkos Diena dovanos, Kalėdų dovanos, Kalėdų dovanos, Naujųjų Metų dovana. * Ar❤mirkti off UV/LED Gelio Nagų lako rinkinys: Tai matinis mirkti off gelio nagų lako rinkinys turi būti išgydoma pagal LED/UV šviesos.Base ir Top coat įtraukti, LED lempos išgydyti 60-120 sekundžių, UV išgydyti 2-4 min. * Ar❤kokybės Gelio Nagų ir Paslaugos: Makartt siūlo 3 mėnesių grįžti & grąžinimo įsipareigojimų dėl savo gelis nagų lakas.Dėl kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes bus būti atsakingi už bet kokius produkto problemą ir jums padėti rasti sprendimą nedelsiant.

Kaip Naudoti:

Elegantiškas Ir Klasikinių Nagų Spalvų Dizainas

Mados Derliaus Gelio Nagų lako Rinkinys: Ruda mados spalvą, kuri niekada neišeina iš mados.Pastovus ir atmosferos, madingas ir elegantiškas, šis gelis nagų lako rinkinį atlieka patogus jausmas, nuolatinis jūsų brandus, šiluma ir unikalų stilių.Parodyti savo mados požiūris.

Žymos: gelis nagų gruntas, gelis lenkijos rinkinys, gelis nagų lakas uv, uv gelis spalva mar, Gelis lakas, vinimay uv led gelis, rudos spalvos nagų lakas, rudas gelis lenkijos, uvf nagų lakas, base coat nagų.

Charakteristikos

Tomas 8 ml
Elemento Tipas Nagų Gelis
Tipas Gelis Lenkijos
Kiekis 8Pcs
Kilmės KN(Kilmės)
NET WT 8ML Mirkti Off Geliai
Komponentas gelis nagų lakas
Modelio Numeris C0626
Prekės Pavadinimas Love·Ačiū

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Macart gelio nagų lako 6 rinkinys UV nagų lakas klasikinis rudas base coat viršutinis gelio rinkinys,

Macart gelio nagų lako 6 rinkinys UV nagų lakas klasikinis rudas base coat viršutinis gelio rinkinys,

Panašūs produktai: