Vyrai Skaidrus Bikini G Stygos Dirželius Micro Maudymosi Kostiumėlį Vyrų Egzotinių Tinklelio Kelnaitės Tanga T Atgal Nuosėdos Gėjų Undewear Paplūdimio

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.69

-19%

€13.21

Dalintis

Apie prekę

Vyrai Skaidrus Bikini G Stygos Dirželius Micro Maudymosi Kostiumėlį Vyrų Egzotinių Tinklelio Kelnaitės Tanga T Atgal Nuosėdos Gėjų Undewear Paplūdimio Erotinis Apatinis Trikotažas Gėjų Undewear

Medžiaga: Spandex/ mesh (skaidrus)

Grąžinimo Politika

1.Dauguma prekių mūsų parduotuvėje yra asmeninių daiktų, nepalaiko grąžinti, arba grąžinti pinigus, usless kokybės problema;

2. Kokybės problemų nėra įskaitant drabužius sriegis/ raukšlių/ Per dalykas, ar per tiick/ medžiaga&kokybė ir Stilius yra ne noriu ..Kokybės Problemų pls grąžinti per 3-7 dienas nuo gavimo ir išlaikyti pačios būklės, kokios jis buvo išsiųstas.

2.Mainų ir grąžinti pinigus, dėl dydžio ir spalvos problema, ar ne kokybės problemas, tarptautinio krovinių(grąžinimo ir išsiųsti, jeigu tai įvyko) bus ne pirkėjo sąskaitą.

Pristatymas

1.Mes laivas reguliariai nuo pirmadienio iki penktadienio (Pekino Laiku) ir bus išsiųsti jūsų daiktus per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo gavimo.Jei mes negalime laivų daiktą laiku dėl kokių nors ypatingų priežasčių, mes informuosime jus pranešimu.

2.Mes nesame atsakingi už ne mes galime pasiūlyti kokių nors konkrečių patarimų, importo mokesčių, akcizų, muitų, PVM ir mokesčių, kad jums gali tekti mokėti, kai jūsų užsakymo atvyksta.

3.Mes laivų elementus pagal jūsų Svetainės adresas, išskyrus ypatingos pastabos iš pirkėjų!Mes neprisiimame atsakomybės už prekę nuostolių dėl blogo adresą.

4.Pristatymo laikas:

Jungtinės amerikos valstijos (Kinija Po ePacket) : 7-50 darbo dienų.

(Rusija, Kinija Paštu): 1-2 Mėnesių

Brazilija (Kinija paštu): 1 - 4months , tai reikia, pirkėjas privalo kreiptis į brazilijos atliekant muitinės formalumus. (tai priklauso nuo brazilija paštu)

Kitos šalys ( Kinija/Singapūras): 20-60 darbo dienų.

Pristatymas gali turėti įtakos šventės, renginiai ir kai kurių kitų neaiškumų.Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, manau, prašome atidžiai kainos pasiūlymą ar pirkti prekę.Mes nenorime gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR rezultatas, nes laivybos laikas .Jei turite specialių reikalavimų dėl laivybos laikas, apie tai praneškite man žinute.

Atsiliepimai

1.Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra extrmely svarbus mums.

2.Jei jus tenkina mūsų daiktų.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių neigiamų atsiliepimų,mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Susisiekite su MUMIS

Jei turite kokių nors klausimų ar reikia pagalbos, prašome tiesiog nedvejodami kreipkitės į mus, mes jūsų paslaugoms bet kuriuo metu.Ačiū, žiūrėti ir mėgautis savo pirkimo!

Jei jūs turite įdomus mūsų daiktų, prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.

Žymos: vyrai mikro diržas, busty micro bikini, pareo skaidrus bikini, gėjų vyrų maudymosi kostiumėliai, karvė spausdinti sexy, vyrai mikro maudymosi kostiumėliai, apačioje maudymosi kostiumėlį, vonios diržas, gėjų maudymosi kostiumėliai, jjsox vyrų apatiniai.

Charakteristikos

Lytis vyrų vyrų gėjų apatiniai egzotinių apatinis trikotažas cuecas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas Kietojo Kratinys
Juosmens mažas juosmens žemas augimas hipster moterų erotinis kelnaitės bikini dirželius
Tipas vyrų vyrų sexy kelnaitės atviru šakumo micro bikini dirželius trumpikės
Medžiaga akių matyti per thong tuščiaviduriai iš moterų egzotinių kelnaitės
Dydis free size plus size men micro bikini tangas panties
Stilius vyrai seksualus apatinis trikotažas karšto atvira tarpkojo erotinis apatinis trikotažas, kostiumai
Savybės atviro šakumo skaidriai matyti per mens karšto seksualus bikini kelnaitės
spalva juoda balta rausva micro bikini maudymosi kostiumėliai, maudymosi kostiumą paplūdimio

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Vyrai Skaidrus Bikini G Stygos Dirželius Micro Maudymosi Kostiumėlį Vyrų Egzotinių Tinklelio Kelnaitės Tanga T Atgal Nuosėdos Gėjų Undewear Paplūdimio

Vyrai Skaidrus Bikini G Stygos Dirželius Micro Maudymosi Kostiumėlį Vyrų Egzotinių Tinklelio Kelnaitės Tanga T Atgal Nuosėdos Gėjų Undewear Paplūdimio

Panašūs produktai: