Platus Burną, Šiaudų Kepurė, Kavos Flip Dangtelis ir Lankstus Dangtelis, skirtas Hidro Kolba Plati Burna ir Dauguma Sporto, Vandens Butelių

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.67

-28%

€9.27

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Plačiai Burnos Šiaudų Dangtis, Kavos Apversti Dangteliu ir Flex Bžūp.Trys dangteliai su stilingų įvairių formų, atitinka visus jūsų poreikius su vienu pirkimo!

Suderinamas su dauguma Plačiai Burnos Buteliai - Dangteliai yra suprojektuoti, kad tilptų dauguma firminių platus burnos buteliukas su nagų dydis 2.28 colių.Puikiai tinka Hidro Kolbą 12oz, 16 oz ir 18 oz ir 20 oz, 32 mm, 40 mm ir 64 oz ir Paprasti Šiuolaikinės Susitikime plati burna vandens butelių.Prašome įvertinti savo butelį ir patikrinkite, ar mūsų montavimo sąrašą, prieš pateikiant užsakymą.

Lengva naudoti - 3 skirtingi dangteliai išlaikyti Skysčių Karšto ir Šalto valandas. 3 dangteliai gali būti keičiamas bet kuriuo metu, Flip Dangtelis, yra puikus paplūdimys, kempingas, Flex Bžūp tinka biuro ir žygiai, o šiaudų dangtelis tinka dviračių ir kelionę.

Aukščiausios kokybės Medžiagos - Visi dangteliai, pagaminti iš maisto kokybės plastiko, ilgai naudoti.Jums nepatirti jokių nemalonių pridėti skonio savo gėrimus, ir mūsų dangteliai yra saugūs vaikams ir suaugusiesiems naudoti.

Pastaba - negalima įdėti dangtelį į orkaitė, Mikrobangų Krosnelė, Šaldytuvas ar indaplovės, kad išvengti dae.Prašome ne per užsukite dangteliu ir ne jėga, jis atviras.Prašome įsitikinkite, kad vidinis guminis tarpiklis teisingai linijos iki bžūp pamušalas prieš naudojimą, kad būtų išvengta nuotėkio.

Spalva: juoda

Medžiaga: PP

Pakuotės Turinys:

3 * virdulys dangtis

2 * šiaudų šepetys

2 * šiaudų

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: butelis vandens 1500ml, sulankstomos, sulankstomos vandens butelis, bottl vandens, bottl gėrimas, ho vandens sporto įranga, hydroflask dangtis, hydroflask, hydro kolbą priedai etsy, hydro kolbą buteliai, hidroenergijos.

Charakteristikos

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Platus Burną, Šiaudų Kepurė, Kavos Flip Dangtelis ir Lankstus Dangtelis, skirtas Hidro Kolba Plati Burna ir Dauguma Sporto, Vandens Butelių

Platus Burną, Šiaudų Kepurė, Kavos Flip Dangtelis ir Lankstus Dangtelis, skirtas Hidro Kolba Plati Burna ir Dauguma Sporto, Vandens Butelių

Panašūs produktai: