Naujausias Xiaomi Mi Juosta 5 Smart Apyrankę Miband 5 Smartband Fitneso Traker "Bluetooth" Sporto Vandeniui Smart Grupė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.10

-32%

€7.61

Dalintis

Apie prekę

KN Versija: Atsargų Dabar ,Paremti Kinų ir anglų kalbomis Dabar.Pasaulinė Versija: Įvertinti Galimų 3-4 liepa Ekranas -------------------1.1" AMOLED Ekranas, Baterija ------------------125mAh baterija compacity, Iki 14 dienų (Įkrovimo laikas ~2 Val.)

Atsparumas vandeniui ------ atsparumas vandeniui 5ATM iki 50m

Veiklos Sekimo ------- Skaičiuoti žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas, Moterų sveikatos stebėti

Sveikos stebėjimą ---- 24/7 Širdies ritmo monitoringas

Jutiklis --------------------- 3-ašis pagreičio, 3 ašių giroskopas,

Jungiamojo -------------- Bluetooth 5.0

Sistemos reikalavimas-----Android 4.4, IOS 10 arba virš

Kitos Funkcijos: 1.Chronometras/ 2.Žadintuvas/ 3.Laikmatis/ 4.Rasti mano telefoną /5.Telefono atrakinimas / 6.Įvykio priminimą /7.Netrukdyti režimas/ 8.ekrano užrakinimo/ 9.muzikos valdymas ant juostos/ 10. Lengvai kaltinamas magnetinio įkrovimo smeigtukai/ 11.Nuotolinio valdymo foto kamera/ 12. Moterų sveikatos stebėti Pakuotės Turinys: Mi smart juosta 5 Kūno* 1 Riešo dirželis * 1 Specializuotos Magnetinio įkrovimo kabelis * 1 Vartotojo Vadovas * 1 Patarimų: 1. Apie spalvų skirtumas: Dėl skirtingų vieneto, shotting kamera , ekrane stebėti, ką jūs matote, spalvą, prekės bus daugiau ar mažiau skiriasi nuo realybės produktus. 2. Pls pastaba : TPU riešo dirželis yra unbranded.

Įvairūs

100+ teminės surenka, užsakomieji tapetai ir 8 apyrankę deriniai

1.1 "didelio ekrano su dinaminiu spalvotas ekranas, Visos informacijos viename ekrane

Skambinti, pranešimus ir priminimus aiškiai Matoma dinamiškas ekranas

Pritaikymas parama

Programa turi daugiau nei 100 teminių surenka, įskaitant Kempiniukas Plačiakelnis, Hatsune Miku, Detektyvas Conan ir kt.

8 spalvos apyrankė, visada yra vienas jums

Kuris jums patinka?Šviesus ir ryškiai geltoni saulės spinduliai, arba grynas šviesiai žalia spalva šviežių mergina.Iki 8 modelius, Tiesiog pridėti šviežumo į savo vasaros aprangą. * Savo pakuotė - juodos apyrankės, apyrankės kitų spalvų turi būti perkamas atskirai, jei reikia.

11 profesionalus sporto režimas

Pirmą kartą, jis palaiko joga, treniruokliai, irklavimo ir svorio mažinimo, šokinėti, lynai ir kt., pagal tiksliai sekti ir analizuoti kiekvienos sporto kelti, Širdies ritmas, tempas ir kalorijų padės jums efektyviai pasiekti savo svorio tikslų.

Super-Riebalų Mažinimo Irklavimo Mašina Gali mokyti 80% raumenis tuo pačiu metu

Norite prarasti riebalai greitai?Šis pratimas gali mokyti beveik visas raumenų grupes, viena mankšta ir tiksliai registruoti kiekvieną judesį, uždarymo laikas menčių ir dažnumo poveikis gali būti labai veiksmingas poveikis deginti riebalus.

Virvės pralaidos režimas

Nuolat ir greitai šuolis gali padidinti savo širdies ritmą ir kalorijų per labai trumpą laiką, o nuolat didėja širdies ritmas, gali paspartinti kraujo apytaką širdies.Žiedas, kad jūsų širdies talpa stiprina.

Jogos režimas

Geriausias pasirinkimas kūno formavimas, bendrieji tempimo pratimai, lankstumo, koordinacijos, kiekvienas veiksmas turėtų trukti nuo 3 iki 5 minučių, galite pasiekti poveikį, pagerinti kūno formos.

Patalpų važiavimo režimas

Suprakaitavęs ginklų aerobinis pratimai yra ne tik įdomus, bet taip pat kvailai prakaitavimas įvairių jojimo ritmus, taip pat didėja kojų stiprumo ir apatinių galūnių forma.

Elipsės formos režimas

Tai yra pirmasis pasirinkimas žmonėms, su dideliu kūno svorio, siekiant sumažinti riebalų, padidinti jėgą apatinių galūnių, kurių minimalus laipsnis kelio žalą.Padidinti savo atsparumą ir pradėti mokymo dabar!

Išsamią stebėti širdies ritmą, miego režimas, fizinės būklės

Visada atkreipkite dėmesį į savo sveikatą

24 valandų protingas širdies ritmo monitoringo Suprasti kiekvieną problemą ir diskomforto

Algoritmas buvo patobulinta taip, kad neteisėtų sporto šakų, tokių kaip cross-country veikia, alpinizmas ir žygiai gali būti stebimi ir pagerėjo, ir taip pat jis vibruotų, kai pulsas yra nenormali.

24 valandų miego stebėjimo

Atnaujinkite savo miego analizės technologijos ir tikslumas bus pagerintas dar kartą, kurie gali profesionaliai interpretuoti miego charakteristikos kiekvieną laikotarpį, ir suteikti jums su mokslinėmis rekomendacijomis dėl greitai optimizuoti nemiga ir kitų problemų.

Naujas Moterų Sveikata, mėnesinė paslaptis, pastabų ir priminimų

Fiziologinis laikotarpį ir laikotarpį, ovuliacijos gali būti ne tik visiškai įrašyti, bet taip pat priminė, kai jie įvyksta.Kuo ilgiau jūs ją naudoti, geriau jums suprasti jūsų maža paslaptis.

Trys sveikatos režimai atitraukti jus nuo sub-sveikatos

Gyvenimo jėgos indeksas, streso stebėsenos, kvėpavimo mokymas

Xiaomi Sporto App

Visus savo kostiumus ir miego sutrikimai yra užregistruotas vienas po kito, ir jūs galite pasirinkti savo fitneso klasės programą apmokyti pagal savo situaciją.

Žymos: mi juosta 6 pasaulinė versija, smartwatch, xiomi 9 mi, xiaomi juosta 6, grupė mi, 3 xaomi, smart žiūrėti, paveikslas mi juosta, miband 5 xiaomi, aš whatch.

Charakteristikos

Tipas Dėl Riešo
Maksimalus Greitis Xiaomi miband 5
Versija kinija versija
Modelio Pavadinimas xiaomi mi juosta 5
Baterija Įkrovimo
Ekrano Tipas AMOLED
Tinka už Xiaomi "iPhone" Samsung " Išmanųjį telefoną
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Masto 1
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Savybės Mirksi
Modelis Xiaomi miband 5
Suderinama už " IOS " ir "Android"
Modelio Numeris band 5
Valdymo Kanalai 7 Kanalai
Gyro pasaulinė versija

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujausias Xiaomi Mi Juosta 5 Smart Apyrankę Miband 5 Smartband Fitneso Traker

Naujausias Xiaomi Mi Juosta 5 Smart Apyrankę Miband 5 Smartband Fitneso Traker "Bluetooth" Sporto Vandeniui Smart Grupė

Panašūs produktai: