"PASIDARYK pats" bolidą Trasoje Nustatyti Lenkimo Flex Spindinčią Tamsoje "Flash" LED Automobilinio traukinio 300/256/128pcs Švyti Lenktynių Trasoje Nustatyti, Žaislai, Dovanos Vaikams Berniukas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.34

-48%

€6.43

Dalintis

Apie prekę

"PASIDARYK pats" bolidą Trasoje Nustatyti Lenkimo Flex Spindinčią Tamsoje "Flash" LED Automobilinio traukinio 300/256/128pcs Švyti Lenktynių Trasoje Nustatyti, Žaislai, Dovanos vaikams, berniukas Produkto Pavadinimas : PASIDARYK pats Dainos Asamblėjos Žaislas Automobilis Set Medžiaga: Plastikas ( ABS ) Spalva: spalvinga LED Automobilių Spalva: R andom Spalvų

Dydis: 300 vnt su 2car (Tunelis ir Tiltas ir Patefonu) 256 vnt su 1car(Tunelis ir Tiltas) 128 vnt. su 1car(Tunelio) 128 vnt. su 1car(Tiltas) 150 vnt. su 1car (Tunelis ir Tiltas ir Patefonu) 136 vnt. su 2car 80 vnt. su 1car 56 vnt. su 1car-1 " automobilių atsitiktine spalva

Savybės 100% brand new ir aukštos kokybės Dizainas kaip jums lenktynes lenktynių trasoje yra švyti tamsoje Led Automobilis gali Mirksėti, Jei jūs perkate daugiau takelių, galite sukurti daugiau orbita formų.

Paketas apima: Prašome peržvelgti sąrašą (spalvoto vaizdo) pora be originalios Dėžutės

NE apima:1 x "AA" Baterijų

Dėmesio: 1. Gali būti, kad šiek tiek skiriasi spalva, nes kompiuterio monitoriaus. 2. Su skirtumas matavimo metodas, prašome leisti 1-3cm dydžio nuokrypis (1cm=0.39 colių).Ačiū už supratimą!!

Dauguma mūsų produktų neturi originalios pakuotės.Mes jums pasirinkti labiausiai tinkamas pakavimo pagal produktų nusipirkti.Įsitikinkite, kad mūsų produktai yra pristatomi į jūsų rankas.

1.Šiuo metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", QIWI, Maestro ir banko pavedimu.

2.Jei shipp su DHL, "Fedex", UPS,kaina gali būti deramasi vėl prieš užsakymus.

3.Mokėjimo ir išlaidų neturi,įskaitant vietinius mokesčius, arba bet kokių kitų importo mokesčių

4. Pateikite specialių pageidavimų

5.Jei paskirties muitinės įstaiga nustato, kad pakuotės reikia imti ir mokesčiai, prašome sumokėti mokesčius ir į vietos papročius.

6.Jei turite kokių klausimų mokėjimo, jūs galite susisiekti su Keturvalakiai.lt internetu klientų aptarnavimas.

spauskite ant

Daiktai bus išsiųsti per Keturvalakiai.lt standartinis pristatymas (>$7)arba mažas pakelis(

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas po patikros

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Mūsų gaminiai yra paimti natūra, kiek įmanoma, parodyti gaminio išvaizdą.Tačiau, dėl skirtingų ekranus turėti skirtingą poveikį,Todėl prašome vyrauja natūra, nuotraukos yra tik informacinio

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Taip pat kai kurie force majeure veiksniai (pvz.: žemės drebėjimai, pūgų, potvyniai, perversmo d ' état, strike, ir t.t.) faktoriai turės įtakos siuntų pristatymo laikas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Keturvalakiai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Verslo plėtrai,Todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktais,labai labai Ačiū.

2.Nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus padėti,prašome nedvejodami Susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Atsiliepimai yra mūsų gyvenime,prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą,susisiekite su mumis norėdami gauti geresnį sprendimą,Mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau,iš anksto Dėkojame už jūsų kantrybę.

3 jūs suteikiate pardavėjas tiesa, gerų atsiliepimų, taip pat yra labai svarbu.Nes pardavėjas turi būti grindžiamas jūsų vertinimo įrašus, nustatyti, ar jūs esate geras pirkėjas.

Žymos: Automobilio Modelis, nustatyti traukinio ho, automobilių miniatiūriniai "toyota", mack mcqueen, automobilių lipdukas, canon blykstė, n masto traukinio, vaikas žaislas, papildoma lempa, scalextric automobilį.

Charakteristikos

Laivo/Karinio Jūrų Laivyno Laivas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Paketas Apima 300/256/128/150/136/80/56pcs
Įspėjimas Neskirta Vaikams iki 3 metų, dėl mažų dalių
Masto 1
Plastiko Tipas ABS
Modelio Numeris 300/256/128/150/80/56
Tipas Automobilis
Prekės Pavadinimas QQYA-NING
Amžius > 3 metų
Savybės diecast
Pakavimas Be Originalo langelyje

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" bolidą Trasoje Nustatyti Lenkimo Flex Spindinčią Tamsoje "Flash" LED Automobilinio traukinio 300/256/128pcs Švyti Lenktynių Trasoje Nustatyti, Žaislai, Dovanos Vaikams Berniukas

Panašūs produktai: