Geras Taro Cardet Baronas - Nendrių 78 denio ir knyga, stalo Žaidimas Kortelės (Spalvos Langelį) 40MP04

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.51

-42%

€6.15

Dalintis

Apie prekę

Ypatybė:

*1.Geras taro: 78 kortų rinkiniai ir vadovus

*2.Šis spalvingas platforma yra įsišaknijusi teigiamą psichologinį ir asmeninius pokyčius.

*3.Tai ypač naudinga, kai jūs manote, prarado, jaudintis pasirinkimų jums padaryti, arba gauti daugiau informacijos apie savo padėtį.

*4.Tai yra apie nustatyti įvairių formų tiesą ir matyti šviesą lydi šešėliai taip, kad jums gali padėti šviesos padidinti savo blizgesį.

Aprašymas:

Imties išplanavimas-trys kortos

Jei jūsų klausimas yra apie kintančias situacijas, trijų kortelių skaitymas gali būti geriau, nes ji gali padėti jums suprasti, energijos srautas.

Pirmoji kortelė parodo, kur esate dabar, ir energijos, kuri paveikia situaciją.

Antrasis atstovas turės įtakos veiksniai padėtį.

Ir, trečia sudaro energija, kad bus įvesti padėtį, jei jūs judėti tuo pačiu keliu, kaip jūs einate.

Kai Colette Barron Reidas (Colette Baronas-Reid) pirmą kartą pradėjo skaityti profesionaliai prieš 30 metų, ji naudojama, tradicinę taro kortos kaip šaltinį intuityvus gaires.Dabar, ji mano, klasikinės formos ir suteikia jai šiuolaikine prasme, suknelė ir suprantama, daugiausia dėmesio skiriant pakeisti ir asmeninio augimo.

Geras Taro yra įsišaknijusi į būrimą sistema, kuris datuojamas šimtmečius, ir jos psichologinė sistema yra paprastesnė ir modernus.Jis yra įsišaknijusi šiuolaikinė pozityvioji psichologija, ir siekiama išreikšti interesus visų. 78 korteles kortelės grupė yra vertinama kaip archetipai žmogaus patirtis rodo, kad mes galime susidurti su savimi, kitais, ar pasaulyje.Kostiumas pagal "geros Taro" - tai keturių elementų, tarp kurių ore yra tradicinis kardas, vandens pakaitalas, taurės, pentagram žemės, magic wand ir ugnies.Pagrindinis skirtumas nuo tradicinių kortelės grupės yra ta, kad pranešimai kortelėje yra parašyta dabartinė įtempta, o ne prognozuoti, nurodant, arba įspėjimas .Tiems, kurie naudoja korteles pasiūlė būdas gali iš karto integruoti savo energetikos asmenys.

Nepaisant to, tradicinės taro entuziastai vis dar gali kreiptis savo mėgstamą kainų skirtumai nustatyti, nes forma set nenukrypsta nuo jau pažįstamus nustatyti, ir nuostabus originalus meno privalo būti pamokantis.

Į neaiški kartus, Colette rašo, kiekvienas nori orientavimo ir šviečia tamsoje.Geras taro yra ypač naudinga, kai jūs jaučiatės sumišęs, noriu patvirtinti, kur jūs einate, jaudintis rezultatus savo pasirinkimus, arba norite daugiau sužinoti apie savo padėtį.Tai yra apie nustatyti įvairių formų tiesą ir matyti šviesą lydi šešėliai taip, kad jums gali padėti šviesos padidinti savo blizgesį.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aukštos kokybės popieriaus uogiene

Svoris: 150g

Dydis: 15*8*4cm

Paketų sąrašo:

1*Geras Tarot Tarot kortelės

Pastaba:

1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai ištaisyti, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano įrangos parametrai, nuotraukos ir objektai, matote, gali turėti tam tikrą nuokrypį.Prašome suprasti.

2.Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: 78 denio, medžiaga taro, tarot denio de, žaidimas, chanyeol, stalo žaidimas, žalia ragana taro knyga, tarot denio, taro, žaidimas nešiojamą grotuvą.

Charakteristikos

KORTELĖS stalo žaidimai
taro Avalon stalo žaidimas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Geras Taro Cardet Baronas - Nendrių 78 denio ir knyga, stalo Žaidimas Kortelės (Spalvos Langelį) 40MP04

Geras Taro Cardet Baronas - Nendrių 78 denio ir knyga, stalo Žaidimas Kortelės (Spalvos Langelį) 40MP04

Panašūs produktai: